Bezrámové okná - skúsenosti

Ahojte, plánujeme do domu bezrámové okna a chcela by sa opýtať, či tu ma niekto z vás s nimi skúsenosť a akého cenovo dostupného výrobcu by ste nám odporučili? Ďakujem krásne
Odpovedať
@denka259 do celého domu? také okná sú neotvárateľné takže zabezpečiť vetranie, lepšie izolujú, bezpečnejšie, jeden známi ich má i na poschodí a vymyslel i umývanie skiel z vonku, no bezrámové by som ich nenazval ,sklá musia byť uložené v ráme od výroby, len je iný ako v bežných otváracích
Odpovedať
@denka259 http://www.modrastrecha.sk/forum/okna...
Odpovedať
@duzu nie je to úplne až tak pravda, že take okna sú neotvaratelne. Viem, že rám majú. Je skrytý vo fasáde.
Odpovedať
@denka259 Bezramove sa robia len fixy, otvarave casti musia mat ram. Pozrite si napr. stranku Janosika, uvidite tam ako to vyzera v realite. Ak mate dost velky rozpocet, tak Janosik ako jediny vyraba okna so specialnym ramom, t.j. z exterieru je na ramovej /otvaravej/casti cierne sklo a cele to je s fixami bezramu v jednej rovine. Janosik je ale drahy, mne dali CP skoro dvojnasobnu v porovnani s Mintalom, Makrowinom a pod.
Odpovedať
Aky je minimalny mozny rozmer bezramoveho okna? da sa ist aj na 20cm?
Odpovedať
@denka259 ved každý rám môžeš prekryť izoláciou, on tam je len ho nevidieť, okno sa otvára dovnútra tak mu to nevadí
Odpovedať
@klara321 áno, viem, že ak je okno otváracie tam rám je. 🙂 napísali by ste mi, prosím, od akých firiem ste si dali poslať cenové ponuky a ktorá vyšla cenovo najlepšie? Zevraj slavona je relatívne dostupná. Jánošíka som pozerala včera, sklenený čierny rám vyzeral úžasne ale nechcem si ani tipnúť kolko by to stalo.
Odpovedať
@denka259 https://www.tvbydleni.cz/video/co-vla... Pozri si to aby ste neboli prekvapený ,že bezrámové nie sú až tak celkom bezrámové. Aj rámové sa dajú zapracovať tak aby to vyzeralo ,že nemajú rám. Aj tak budete zaťahovať tieto veľké presklené žalúziami a keď ich stiahnete tak niekto neuvidí tie vaše okná .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?