O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kúpa bytu v projekte Zelený raj - Podunajské Biskupice
Zdravím Vás všetkých, zvažujem momentálne kúpu bytu v Bratislave. Našiel som teraz tento celkom …
janrosi
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
148
Skusenosti s kombinovanym kotlom na drevo a pelety
chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s kombinovanym kotlom na drevo a pelety MAGA DP 25 PREMIUM
dana1965
Pred 7 rokmi
1
Modro-biela kúpeľňa
Máte niekto modrobielu kúpeľňu? už som pobehala x štúdií a neviem nájsť takú čo by mi padla do oka.…
ifik5
Pred 7 rokmi
17
Do akej výšky sa dávajú okná na pivnici?
Prosím o radu všetkých, ktorí stavali pivnice. Do akej výšky sa dávajú okná na pivnici, resp. na kt…
stefanl
Pred 7 rokmi
14
Spadovanie - polystyren alebo lahceny beton
Zdravim, co je podla Vas lepsie: spadovat tvrdenym polystyrenom alebo lahcenym betonom? Chcem vysp…
ruren
Pred 7 rokmi
1
2
34
Je aj žiarivo biela fasáda?
Prosím poraďte, kto má z vás žiarivo bielu fasádu? Chceli by sme silikónovú. A ké je číslo farby? Ď…
bambula626
Pred 7 rokmi
5
Hladame murarov
Zdravim, rozhodli sme sa ze dorobime este jednu izbu na poschodi a tak hladame sikovnych murarov al…
mato965
Pred 7 rokmi
1
Prestup z exterieru do interieru garaze
Ahojte priatelia, prosim vas o radu, resp. ukazku realizacii ako to mate vy. Ide o prestup z inte…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Zábradlie na samonosné schody- oceľové lanká
Ahojte, má niekto takéto schody s oceľovými lankami? alebo nepoznáte niekoho,kto by vedel také záb…
sisadavid
Pred 7 rokmi
2
Pomoc, 3 cestak.
ahojte potrebujem pomoc pri navrhu potrebujem rozokruhovat pneumaticky rozvod vzduchu tak aby sa m…
eded
Pred 7 rokmi
12
Aky prah k dveram?
Dobry den,chcela by som poprosit o radu,aky prah vymysliet k dveram a podlahe, kedze nam to tak nes…
evelyns
Pred 7 rokmi
10
Betonárske práce a základová doska
Ahojte, vie mi niekto odporučiť nejakých majstrov na betonárske práce a základovú dosku? Trnava a o…
domi29nika
Pred 7 rokmi
1
Priemer roxoru do DT 20
zdravim chcem sa opytat ,idem si svojpomocne postavit pivnicu na zahrade o rozmeroch 7x4 x2,5m v bu…
dedo758
Pred 7 rokmi
21
Väzníkovy krov info
Zdravím viete mi niekto poradiť nejaku firmu na väzníkový krov za rozumnú cenu , aj tí čo majú vazn…
marekhlb
Pred 7 rokmi
1
Ako zhotoviť drevený strop a aké materiály použiť?
chceme drevený strop, podkrovie nebude vykurované ale, aby sa dalo po ňom chodiť... Bude niekto ved…
janveres
Pred 7 rokmi
1
2
58
Hľadám stolára - 4 ks zárubní a dverí v byte v Nitre
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o kontakt na niekoho kto vyrába na mieru zárubne, dvere, prahy. …
leveretka
Pred 7 rokmi
1
Problémy s pozemkom a plotom
Dobrý deň,na hranici pozemkov medzi mnou a susedom je postaveny plot,cca 30 ročný,hnilý.Sused tvrdí…
blackomt
Pred 7 rokmi
15
Pavinic trojlalocny
Ahojte strechaci, poradite mi, ako daleko od seba sadit pavinic trojlalocny?😊
martina339
Pred 7 rokmi
3
Žumpa v projekte - ČOV osadená
Podobné diskusie tu už sú, ale sú časovo staršieho dáta a neviem, či sú ešte aktuálne. Problém je n…
jan45
Pred 7 rokmi
11
Ako opravit odlepenu foliu na kupelnovej skrinke?
Pod zavesny kotol som si dal urobit na mieru skrinku. Po nieco viac ako dvoch rokoch sa folia z dvi…
lubica_44
Pred 7 rokmi
6
Teplovodne kachle / na sucho?
ahojte obraciam sa na vas s prosbou o radu. aby som to skratil- rekonstrukcia RD - kompletna. takz…
ical
Pred 7 rokmi
5
Termostatický ventil alebo zmiešavací ventil ovládaný podľa vonkajšej teploty?
Dobrý deň, chcem Vás požiadať o radu. Postupne prerábam cca 90 ročný jednopodlažný dom, ktorý je o…
karolgalter888
Pred 7 rokmi
3
Eshop euro-svietidla.com - skúsenosti
Ahojte, chcem sa podelit o skusenost. Ocino nakupoval na tomto eshope luster za skoro 90 eur. Slubu…
ivan1809
Pred 7 rokmi
13
Horna deka+schody
Dobry den.chcel by som sa poradit ci je lepsie hornu deku zaliat zo schodmi naraz alebo nie.Strop m…
adrian61
Pred 7 rokmi
1
Renovácia umakartovej kúpeľne
Ahojte, momentálne nemáme financie na prerábku byt. jadra, ale keďže umakartová kúpeľna je škaredá,…
6myska
Pred 7 rokmi
4
Výber svetla nad zrkadlo v kúpelni
Ahojte, práve riešime kábeláž do kúpelne a potrebujeme sa rozhodnúť, aké svietidlo dáme nad zrk…
6myska
Pred 7 rokmi
3
Drevená podlaha, 3 vrstvova, čo je lepšie, nalepiť alebo klik system?
Podklad je betón, ktorý ešte pred pokládkou dáme vyrovnať. Ďakujem za každý názor/skúsenosť.
ruren
Pred 7 rokmi
20
Pravidlá hypotéky pre partnerov
Zdravím, Za pár mesiacov mi končí nájomná zmluva, pričom keďže bývam v centre mesta, nájom je vy…
stevico55
Pred 7 rokmi
10
Poradte ohladne kotla na peletky
Prosim vas pomozte mi pre ktory kotol by ste sa rozhodli vy? Rozhodujem sa medzi dvoma a to od atm…
ostrozovic
Pred 7 rokmi
27
Roztavený - spálený styrodur
Zdravim, dnes mi na stavbe domu robili hydroizolaciu z ipi a pri jej nahrievany roztavili - spálili…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
61
1
2
…
1605
1606