Ako opravit odlepenu foliu na kupelnovej skrinke?

Pod zavesny kotol som si dal urobit na mieru skrinku. Po nieco viac ako dvoch rokoch sa folia z dvierok cela odlepila. Skrinka bola dost draha a chcel som material co vydrzi v kupelni. Dvierka mi stolar vravel, ze da vyrobit specialne a ze su take co sa davaju na lode, ze to vsetko vydrzi. Islo o to, ze som chcel dvierka s oblymi hranami, aby to sedelo s dverkami kotla. Vie niekto poradit, co s tym mozem urobit? Da sa to zalepit napr s D3 lepidlom.
Odpovedať
Silikón
Odpovedať
Mam tomu rozumiet tak, ze zliezla cela folia z drevotriesky? Ja by som sa na foliu vykaslala, zrejme jej nerobi dobre (alebo skor tomu lepidlu) vlhko a teplo. Ja by som to natrela, brusila, lestila. Alebo dala spravit striekane dvierka, napriklad na www.svetdvierok.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak ako pise @zita19 ak to zliezlo cele, povrch pripravit a nastriekat... vyzera to na MDF.. bude s tym trochu viac roboty ale je to lepsie ako lepit na to foliu...
Odpovedať
Profilova fotka
Neries blbosti objednaj si zo SVET DVIEROK nove cenovka cca 20..25 e a vymen tak sa stym budes drbkat a nikdy to nebude dobre. Odlepilo sa to preto ze medzi foliu a lepidlom postriekane dvierka sa naprasilo. Uz som sa stym stretol kedysi davno.
Odpovedať
Tú fóliu by som tam už nedávala je to zbytočné, keď to tam opäť dáš, tak za rok môžeš to robiť znovu, zrejme jej tá vlhkosť a teplo nerobí vôbec dobre. Úplne sa toho zbav :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?