Aky prah k dveram?

Dobry den,chcela by som poprosit o radu,aky prah vymysliet k dveram a podlahe, kedze nam to tak nesikovne vyslo,ze prechodova lista nie je mozna. Dat urobit u stolara a akej farby? Alebo... ?
Odpovedať
To ozaj ten vinil, parkety, či čo to je nedokázali dotiahnuť pod špáru dverí !? Treba nájsť dobrého stolára. Ideálny by bol biely v šírke zárubne. Aby aj niekomu ďalšiemu neurobili "podlahári" podobné "huncútstvo" pridávam fotky ako sa to má robiť.
Odpovedať
@pripad001 Skoda,ze aj to nase nevyzera tak... Biely by sa asi hodil najviac,ale bojim sa, aby sa to velmi nespinilo. A nic ine neviem vymysliet.
Odpovedať
fakt blbe ukoncenie urcite parkety zakryt najlepsie prahom biely a siroky ako zarubna
Odpovedať
Profilova fotka
použili sme biele dubové prahy na prechod z garáže do technickej a z technickej do komory. Dôvod - hmyz. Nevyzerá to zle, ale foto teraz nemám...zárubne a aj dvere sú samozrejme biele.
Odpovedať
Nam akurat robia tieto prechodove listy/prahy u stolara. V tej sirke aby to bolo po dvere od toho odskoku na zarubni. Vies ako? Take nizucke. Pekne to budete mat, neboj sa.
Odpovedať
@anelasi .... všetko sa raz zašpiní a všetko potom zase niekto umyje :-). Kombinovať ešte niečo ďalšie ku sklu, bielej farbe a farbe podlahy bude celé zle. Ak máš vzťah k bielej, lebo dvere, široký biely prah a basta. Nešpekuluj a začni hľadať stolára.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za rady, idem teda pohladat stolara :-) :-) :-)
Odpovedať
@anelasi ach jaj, ten kto kladol podlahu ti len pridal starost navyse...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@anelasi ahoj, prosim ta, mozem sa spytat ako ste to nakoniec vyriesili? Prip.hodit foto? Mna toto vobec,ale ze vobec nenapadlo a asi nam to vyjde rovnako 😠😢😢😢
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?