O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Fólia na strop
Máte niekto skúsenosti s týmto? http://zatepluj.com/napinacie_podhlady_montaz_foto.html Že vraj…
martinocka1
Pred 7 rokmi
16
Čo ešte môžem spraviť na hrubej stavbe za 15 000?
zdravim mam dokoncenu hrubu stavbu aj s oknami..chcem sa spytat co si myslite ze sa da este spravit…
fefe123
Pred 7 rokmi
20
Pripojenie teplej vody do studenej?
Klasický problém každej domácnosti, kde je bežný kotol. Po pustení kohútika teplej vody sa zapne ko…
petradum
Pred 7 rokmi
6
Co sa da urobit s touto podlahou?
Ahojte ludia, viete mi niekto poradit, co sa da urobit s takto poskodenou podlahou? Fotky su v pri…
zita19
Pred 7 rokmi
22
Zateplenie stropu pod nevykurovanou povalou
Dobry den, kedze byvam v byte nad ktorym je z casti nevykurovana povala a z casti strecha chcem si…
chrobak7
Pred 7 rokmi
13
Akú striešku nad vchodové dvere?
Zdravim. Potreboval by som poradit ohľadom striešky nad vchod. Hlavne z dôvodu nepekne urobeneho po…
chrobak7
Pred 7 rokmi
11
Karirohože a andrihydový poter
Dom nám stavia firma .My sme úplný laici.Máme urobené el podlahové kúrenie .Mám to nafotené v album…
kuratko22222
Pred 7 rokmi
1
Laminátová podlaha Quickstep - skúsenosti
Ahojte.je tu niekto,kto ma doma podlahu guickstep impressive?
maracana99
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Farba sedacky...zlta alebo siva??
Prosim o radu.Ktoru sedacku z tychto dvoch by ste odporucili do tohto interieru???
dromitan
Pred 7 rokmi
1
2
33
Sadrokartón - podkrovie
Zdravím, hľadám niekoho v okolí, čo by mi teraz cez zimné obdobie 2018/2019 urobil sadrokartón v po…
frenky89
Pred 7 rokmi
1
Prerábka jadra Košice
Prosím Vás pekne, potrebovala by som poradiť. Čas sa podpíše na všetkom a tak je čas v rodičovskom …
visna6
Pred 7 rokmi
1
Páchnuci poter
Pri rekonštrukcii staršieho domu som robil na prízemí nové betónové potery. Hneď na druhý deň bolo …
kaspy
Pred 7 rokmi
2
Montaz kotla
Zdravim. Mam otazocku ohladne montaze kotlu a kotolne. Mam kotol buderus s ohrevom tuv v zasobniku …
misso01
Pred 7 rokmi
5
Presklenie terasy
Dobry den, hladam firmu ktora zasklieva terasy, a potrebujem aj poradit, ake sklo na terasu dat. …
rony1974
Pred 7 rokmi
4
Poradte okrasne stromceky
Ahojte, poradte prosim Vas stromy k terase. Ja stromy vobec nepoznam. Nasa predstava sú okrasne l…
bambula626
Pred 7 rokmi
6
Energetická trieda u dvojposchodových domoch
Dobrý deň potreboval by som poradiť chcem stavať dom s podkrovným bývaním s rozmermi 7,5x10 od toht…
cucesino
Pred 7 rokmi
1
2
58
Sadrove omietky panel + jadro (ytong)
Ahojte, prisiel som sa s Vami poradit. Prerabam 3i byt panel, a nastal cas realizovat omietky (sti…
patriky
Pred 7 rokmi
1
Kúrenie - problém s radiátorom
Zdravim, potreboval by som od vas radu, moj problem je nasledovny: Mam poschodovy dom kde kurime…
dedo758
Pred 7 rokmi
15
Aká je ideálna skladba izolácií domu s pultovou strechou?
Dobrý deň. Rád by som sa popýtal skúsenejších ľudí aká by bola ideálna zostava izolácii na bungalo…
ruren
Pred 7 rokmi
10
Bungalov 1471
Dobrý večer, chcela by som vás poprosiť o názor na tento projekt domu. Vstup , techn. miestnosť a W…
stefanl
Pred 7 rokmi
8
ONLINE-pravnik surne
Surne a hlavne rychlo hladam nejake oline pravnika
ado15
Pred 7 rokmi
5
Projekt L110 a projekt O120
Ahojte, stavia niekto domček s projektom L110 alebo O120?
21mimka21
Pred 7 rokmi
3
Nosnost stareho pivnicneho stropu
podla projektu by mala byt postavena tehlova priecka z 11,5 tehly na starom betonovom pivnicnom str…
petermu
Pred 7 rokmi
4
Chrobáky na dome
Zdravím potrebujem poradiť čo je to za chrobáky na dome je ich veľa a neviem ako sa toho zbaviť maj…
doma1
Pred 7 rokmi
16
Krystalovy luster
Prosím kdo má velký krystalovy luster zhanam a nesadol mi zatial ziaden.prosim foto a radu odkial m…
silviajak1
Pred 7 rokmi
8
Nadpojenie na existujuce potrubie
Zdravím, v kúpeľni plánujeme dať menší elektrický bojler na vodu (Aby bola teplá voda blízko), v st…
megdesign
Pred 7 rokmi
15
Domurovanie dveri
tak a babo raď.. dvere mám osadené, tým ale že tam bola zmena tak mi nad dvermi chýba domurovat cca…
kaspy
Pred 7 rokmi
3
Aký teplovodný krb vybrať?
NED s podlahovým vykurovaním o veľkosti 285m2, 500l zásobník. Ide o alternatívny zdroj vykurovania,…
reward
Pred 7 rokmi
4
Môžem klásť dlažbu pred spustením podlahovky ?
Prosím o radu, môžme klásť dlažbu aj keď ešte nebolo natlakované a spustené podlahové vykurovanie ?…
mirkoivka
Pred 7 rokmi
16
Sadrove omietky v panelovom byte + jadro (ytong)
Ahojte, prisiel som sa s Vami poradit. Prerabam 3i byt panel, a nastal cas realizovat omietky (sti…
patriky
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1604
1605
1606
1607
1608
…