O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vodár/kurenár v Martine a okolí
Ahojte,zháňam dobrého a kvalitného vodára/kurenára v meste Martin a okolie ,budeme mať tepelné čerp…
zork
Pred 7 rokmi
16
Robí niekto v okolí TN alebo Nmnv opravy starých komínov?
Vrch komína sa rozpadá
zuzanak2612
Pred 7 rokmi
2
Hľadám murára na opravu komína
Hľadám murára v okolí Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, ktorý by bol ochotný opraviť starý komín
zuzanak2612
Pred 7 rokmi
1
Poplatok na rozvoj obce
Dobry den. Na internete som sa docitala, ze ak postavite dom nad 150m2 tak platite z kazdeho m2 obc…
ero88888888
Pred 7 rokmi
1
2
42
Názor na náš Pôdorys
Ahojte, zaujímal by ma Vaš názor na náš Pôdorys. Orientácia domu vchod do domu západ Obývačka s …
manu2015
Pred 7 rokmi
1
2
42
Osadenie priecok na poter
Osadzali ste uz niekto priecky na finalny poter? Dom 10x13, vaznikovy krov - ziadne nosne steny, ib…
ticcco
Pred 7 rokmi
10
Omietky Andrzej Bobak
Zdravím... jedna partia poliakov mi narychlo odmietla omietky.. tak teraz na rychlo hlaqdam inu fir…
retepp
Pred 7 rokmi
9
Sťažnosť na Stavebný úrad
Dobrý deň , chcela by som sa informovať , ako nájdem nejaký vzor alebo niečo keď sa chcem sťažovať …
strbskepleso
Pred 7 rokmi
13
sponzor fóra
Maximálna hrúbka omietky keramický strop
Ahojte aká je max. hrúbka omietky aplikovateľnej na keramický strop? Aby to aj samozrejme udržalo…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
4
Stierkovanie 160m2
Myslíte si že sa nájde niekto kto vystierkuje 3izbovy byť, 160m2 pod 1000€?
mesarosanton
Pred 7 rokmi
4
Laminatove dvere Masonite
Mate prosim niekto Masonite dvere v CPL laminate- biele hladke? My mame teraz biele ale take so str…
dent
Pred 7 rokmi
8
Firma pre realizáciu anhydritovej podlahy
Dobrý deň potreboval by som poradiť firmu pre realizáciu anhydrit. Obec Čachtice 170 m2. Ďakujem
andy952
Pred 7 rokmi
1
Inzinierske siete Stupava
Ahojte, neriesil niekto poslednu dobu inzinierske siete v Stupave? Planujeme stavat, a treba nam po…
janetbla
Pred 7 rokmi
5
Problém s háraním u fenky
Dobrý večer. Mam fenku, ktorá ma 8 mesiacov. Pred 3 týždňami sa začala hárať, strážila som ju a n…
zara71
Pred 7 rokmi
1
2
36
Sadanie zrubu
Dobrý deň, mám otázku na sadanie zrubu. Môže sa zrub postaviť na realizačnej ploche firmy ešte …
dzairo77
Pred 7 rokmi
18
Montáž kuchyne od ikea.
Caute, objednali sme vcera kuchynu IKEA a zarazila ma jedna vec a to cena montaže od nich... Ja nev…
martinmatko
Pred 7 rokmi
15
Ústredné kúrenie
Chcem sa opitat mam ustredne kurenie samotiaz chcem urobit nove ustredne kurenie no neviem ako to p…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Nastenka z kovovej mriezky
Ahojte, vedel by mi niekto poradit,popripade web strasnku,kde by som zohnala takuto kovovu mriezku…
zita19
Pred 7 rokmi
2
LED bodové svetlá - zapojenie
Zdravím Vás! Je daná miestnosť 4mx4m, kde chcem spraviť bodové svietenie (8 kusov). Jedná sa o t…
sysell
Pred 7 rokmi
23
Ako vybrat suflik
neviem vybrat suflik z skrine v kupelni, ako sa to robi? (v kuchyni co mam sufliky na dolnej stran…
viliam_m
Pred 7 rokmi
3
Hydroizolacia obvodovych murov
Ak budem salovat zakladovu dosku pomocou XPS,musi hydroizolacia pod obvodovymi stenami presahovat t…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
2
39
Impregnovat umely kamen ?
Zdravim, Je nutne impregnivat umely kamen v exteriery? Kamen mame z mercu... , typ roma Dakuj…
viliam_m
Pred 7 rokmi
3
Zariadenie detskej izby pre 2 deti
Ahojte,chystame sa krajsie zariadit izbu pre nase deti (1 a 3,5 roka) tak,aby im vydrzala aj zopar …
lupilo
Pred 7 rokmi
4
Čím odstrániť lak na nechty zo sedačky?
Dobry den, vie mi niekto poradit ako:cim vycistit lak na nechty z latkovej sedacky? Klasicky odlako…
lupilo
Pred 7 rokmi
25
Umyvacka riadu Bosh, prosim poradte
Ahojtem pozrela som aj niektore starsie temy, ale nenasla som co som hladala. Zariadujeme kuchynu …
megdesign
Pred 7 rokmi
5
Kupna zmluva na pozemok a splnomocnenie
Dobry den,kupujeme pozemok .Majitel je v zahranici,dal splnomocnenie na svojho brata.Prosim vas,v k…
monika553
Pred 7 rokmi
5
Izolácia sokla
Dobrý deň, na obrázku je nákres. Hrubá stavba - murivo ytong 450 lambda IQ, vysunuté 10 cm, zateplo…
bellabeth
Pred 7 rokmi
8
Susedova pripojka na mojom pozemku
Dobry den, chcem vas poprosit o radu, nazor a pod.. Firma ktora tahala siete alebo projektant spra…
duzu
Pred 7 rokmi
28
Hladam stolara
Zdravim, vedeli by ste mi odporucit dobreho stolara v okoli Bratislavy/Malaciek? Dakujem
zita19
Pred 7 rokmi
5
Terasa poter
Dobrý deň, prosím odporucte niekoho na realizáciu poteru na terase. Dakujem
jajka16
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1602