O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sadrokartónová priečka a podlahové kúrenie
rada by som sa spytala, rozmyslam na zhotovenim priecky zo sadrokartonu, mame elektricke podlahove …
petermu
Pred 7 rokmi
15
Betónový poter na podlahovku
Dobrý deň, viete mi poradiť cenu betónového poteru na teplovodne podlahove kurenie cca 100m2. Koľk…
maros173
Pred 7 rokmi
14
Postup pri podpise kúpnej zmluvy
Dobry den. Po dlhom hladani sme sa komecne rozhodli pre jeden dom. Uz sme podpisali aj zaloznu zml…
ado15
Pred 7 rokmi
20
Ako zazimovat nobasil
Máme postavený bungalov z panelov ,na obvodových stenách je nalepený 3cm Nobasil. Ak to nestihneme…
shotocan
Pred 7 rokmi
10
Aky je rozdiel medzi hlbkovou penetraciou NANO a adheznym mostikom?
Ako to citam tak to citam, pride mi to tak, ze je to to iste. Aj to na nasiakavost aj to. Spevnuje …
gashtaan
Pred 7 rokmi
4
Prerabka kurenia samotiaz plus rozdelovac dve podlazia....
zdravim vsetkych odbornikoch potrebujem poradit prerabam komplet kupelne cize aj kurenie a tu je d…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
3
Aká to je farba?
Zdravičko, Našiel som na internete farbu ktorá sa mi páči ale neviem prísť na to ako sa volá. N…
gavaplast_vchodove_dvere
Pred 7 rokmi
12
Elektrická sprcha
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s elektrickou sprchou. S jej zapojením a…
duzu
Pred 7 rokmi
15
sponzor fóra
Zarubne s dverami pred podlahou
Ahojte, mame taky mensi (vacsi) problem pri rekonstrukcii. A to, skoncili sme s prerabkou chodby ob…
mar_tina9
Pred 7 rokmi
10
Geodeticke meranie
Vie niekto , co je nulovým podom geodetickeho merania. Vyska predpokladam je od morskej vysky. Tie …
sucky1
Pred 7 rokmi
6
Vymena vchodovych dveri a zarubne pod poskodenia fasady
Dobry vecer. mam otazocku- je nejak mozne vymenit vchodove dvere a zarubnu bez toho aby sme poskod…
pavol2711
Pred 7 rokmi
6
Vlažné radiátory aj po odvzdušnení
Dobrý večer,viete mi prosím poradiť.Nekuria nám dva radiátory.Su iba na kúsku vlažné.Ostatne sú v …
dedo758
Pred 7 rokmi
1
2
43
Zapojenie prúdoveho chrániča s dvoma káblami
Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať majstrov ako zapojiť PCH keď prívod sú len dva káble a takisto aj…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
20
Ako najrychlejsie ci najefektivnejsie zastoplujem dieru v sdk?
Ako najlepsie ciastocne alebo uplne zastoplujem dieru na bodove svetlo v sdk? 100 mm priemer. Ak by…
pistikus
Pred 7 rokmi
4
Cena za natiahnutie fasády bez zateplenia.
Ako sa pohybuje cena za natiahnutie fasádnej farby domu, bez penetrácie ? zateplené už máme. Ďakujem
catscan
Pred 7 rokmi
6
Elektrika pod zámkovú dlažbu
Chcem sa opýtať. Musím prerobiť elektrické vedenie od plotu do domu. Vedenie musím viesť cez zámkov…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
6
Spustenie podlahoveho kurenia pod uz hotovou dlazbou
Dobry den, chcel by som sa opytat idem spustat podlahove kurenie, zaliate anhydridom pred cca 2.5 m…
tinner
Pred 7 rokmi
4
Čo je to drobná stavba - úprava záhrady a terénu??? prípadne umietnie záhradných dekorácii pod zemou
Mám možno otázku nad ktorou sa pousmejete: Musím dať ohlášku, alebo nebodaj žiadosť o stavebné pov…
katarinaina
Pred 7 rokmi
7
Pozna tu niekto znalca na bleskozvod a elektrinu v dome?
ahojte....ak niekto pozna znalca na bleskozvod ci elektrinu, velmi by mi pomohol...velka vdaka
islniecko1
Pred 7 rokmi
8
Verejná kanalizácia cez pozemok
Prajem pekný deň. Chcem sa spýtať. Plánujeme kúpu pozemku, cez kt. ale vedie verejná kanalizácia. V…
eliska883
Pred 7 rokmi
25
Hydroizolácia základov.
Ahojte. Poznáte firmy, chlapov ktori by spravili hydroizoláciu základov? Základy sú už obkopané. N…
vikinka1012
Pred 7 rokmi
1
ZB strop parozabrana
Ahojte, potreboval by som vašu radu. Idem zatepľovať strechu kamennou izoláciou medzi a pod krokvy …
jakino
Pred 7 rokmi
10
Pozemok C,E
Ahojte. Rád by som vedel, či bude možné začať stavať RD - bungalov na pozemku, ktorý ponúka realitk…
jakino
Pred 7 rokmi
2
Nechceme mať TV. Čo dať miesto nej?
Zdravím, rada by som sa s vami poradila, čo by ste odporučili miesto klasickej obyvačkovej steny, k…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
70
Relastav-Nové Zámky
Ahojte. Ma niekto osobnu skusenost s firmou Relastav z Novych Zamkov? Ak niekto s nimi staval oceni…
kmartin44
Pred 7 rokmi
1
Priprava podlahy pred vynilom
Zdravím kedže konstrukčná výška finálnej podlahy na spodnom podlaží rodinného domu je len niečo vyš…
onie123
Pred 7 rokmi
14
Rada pri výbere ferby drezu
Zdravím, potrebovala by som radu s výberom farby drezy. Kuchyňu budeme mať vo farbe vanilka patina…
kari11
Pred 7 rokmi
20
Sadrokarton - dopyt
Dobry den, potreboval by som sadrokartonarske prace: 1. priecky - obojstranne 100 mm - cca 130…
bausut75
Pred 7 rokmi
12
Zle upevnený rám balkónu
Dobrý večer. Prerábali nám uchytenie zábradlia na balkóne a takto to dopadlo. Ukotvenie do múra j…
johnyfly1
Pred 7 rokmi
5
Zháňam dlažbu
Zdravím Vás, zháňam takúto dlažbu (viď fotografie). Chýba mi 20 kusov a neviem to už nikde zohna…
erikluky0
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1601
1602
1603
1604
1605
…