Zahradny domcek zo starych tehal

Ahojte. Staval uz niekdo maly zahradny domcek zo starych tehal? Ak ano,hodte prosim sem aj fotku,budem rada. Dakujeeem
Odpovedať
skor by som ho postavil nejako normalne - jednoducho. ytong/drevostavba/hocico a potom oblozil "starymi tehlami" alebo cim uz len chces.
Odpovedať
@mamulka19 A prečo zo starých tehál? Chceš aby vyzeral štýlovo? Potom nie staré tehly, ale normálne murivo a oblož to tehlovým obkladom. Tak pekné staré tehly nezoženieš. Tie, čo sú z búračiek sú zvyčajne špinavé od malty a omietky a sú vhodné iba ako murivo, nie ako finálny povrch. Máš staré tehly a chceš ich použiť? Potom hej, však aj staré tehly sú normálny murovací materiál. Akurát murár spotrebuje viac malty, ako pri nových rektifikovaných tehlách. Na povrch dáš peknú omietku. Potom už je jedno, či je pod omietkou nová alebo stará tehla. Ja mám záhradný domček z nových tehál. Ak chceš, pozri si môj fotoblog, je tam celý postup výstavby.
Odpovedať
@mamulka19 Ahoj. Ak má byť v domčeku miešačka, kosačka, fúriky, alebo dielňa, tak by steny mali byť pevnejšie ako v dome na bývanie. Moderné stavebné materiály sú nekvalitné, ľudovo povedané dokurwené. Ak si perfekcionista, použi krásnu technológiu z 19. storočia, ktorou sa stavali budovy v antickom štýle. Je to lego z umelého kameňa spájané maltou ktorá skamenie. Ak ti to je jedno, stačí aj obyčajný betón.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?