Marmolit na stenu

Uvazujeme si dat marmolit na stenu tak do polovicky steny, koli detom aby sme ju nemali docapkanu a dokopanu. Ako ste s tým spokojný, prípadne nejaku inú možnosť, čo máte doma na stene.
Odpovedať
@bibina32 umyvatelna interierova farby, napriklad primalex fortissimo, ale plne umyvatelnu interierovu farbu ma kazdy vyrobca farieb. Vlastna skusenost s fortissimom: vlhkou handrou sa da zotriet kecup, cokolada, jahodovy jogurt aj bezne capky od ruciciek. Zaschnuty vanilkovy puding (aspon si myslim, ze to bol ten puding) bolo treba vysuchat hublkou na riad, ale farba vydrzala absolutne bez uhony. Akurat skvrna od cernicovej stavy potrebovala premalovat, ale kedze je to biela stena nebol problem pretriet len tu jednu od rohu po roh. Marmolit je porezny, ten by sa tak lahko necistil. Aspon si myslim
Odpovedať
Profilova fotka
@bibina32 My máme marmolit vonku a už to trošku ľutujem. A to je vonku. On má také póry, čiže by sa ti v tom držal prach. A okrem toho keď ho odrieš (čo doma nebude problém a ide to ľahko), tak to je vidieť a nedá sa to opraviť tak, aby to nebolo vidieť. Takže by som tiež zvolila radšej umývateľnú farbu.
Odpovedať
@bibina32 zita ti v tomto dobre radí, do marmolitu by som nešla ani len náhodou najmä nie pri deťoch, jeho čistenie nebude jednoduché a umývateľnou farbou máš tento problém úplne vyriešený a celkom jednoducho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marmolit by som nedavala ani len nahodou a do interieru uz duplom nie, takto sa to moze zdat ako fajn riesenie, avsak v realite je to trosku ine :-)
Odpovedať
@bibina32 marmolit nám neodporúčali v Baumite ani na vonkajší sokel, ale rodičia ho majú pod plotom na betónovom múriku od ulice a vyzerá to tam dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?