O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Tesnenie na plastovych oknách
Dobrý deň, po kúpe nového domu sme ziatili, že to čierne tesnenie, ktoré dolieha na sklo (plastove…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
18
Dostavať komín alebo postaviť nový?
Dobrý večer,chcem sa opýtať čo je lepšie.Kúpili sme starší dom kde bola menená strecha a pri výmene…
koloman55
Pred 3 rokmi
9
Dulux Vinyl Matt - problem pri lokalnej oprave
Ahojte, potrebujem premalovat nejake drobne miesta na stierkovanej stene, malovanej cca pred tromi …
broner
Pred 3 rokmi
13
Žalúzie deň noc
Ahojte, ako mate poriešené žalúzie na francuzskych posuvných dverách? Chcela som všade aj na oknách…
imarek
Pred 3 rokmi
2
Neplatná nájomná zmluva - obč. zákonník
Dobrý deň. Prosím vás o rady, názory. Uzatvorená nájomná zmluva - kde je nájom a energie uvedené sp…
3xlucia
Pred 3 rokmi
17
Exteriérové žalúzie - ovládanie na vypínač+DO+smart
Ahojte ,rada by som požiadal o návrh riešenia exteriérových žalúzií. Ide o novostavbu, lokalita Púc…
neutrino
Pred 3 rokmi
4
Zapojenie splyňovacieho kotla a akumulačnej nádrže
Zdravím, chcel by som sa poradiť ohľadom správneho zapojenia splyňovacieho kotla a akumulačnej ná…
kejsix
Pred 3 rokmi
19
Dom do 100 000
Ahojte skúsení, Myslíte si že je v dnešnej dobe možné postaviť montovaný domček (drev/keramzit) do …
vermantechnology
Pred 3 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Interierove dvereeee
Ahojte,potrebujem poradiť, k tejto dlažbe (sivo biela dlažba) interiérové dvere, svetlo sivé alebo …
erik4827
Pred 3 rokmi
7
Skladba rastlín
Potrebujem poradiť od niekoho, kto sa vyzná, ako vyplniť priestor pred domom. Plocha cca 8*1m Západ…
michaela889
Pred 3 rokmi
1
Čerpanie tepla alebo chladu z uzavretých priestorov a bazénov.
Mnohých asi napadlo použiť pre TČ vyhriaty vzduchu z povaly alebo iných uzavretých priestorov kde …
psv
Pred 3 rokmi
10
Podlahové kúrenie - 3vrstv. alebo 5vrst. rúrky
V projekte máme rúrky 16x2, 3 vrtsv. bez hliníka. Majster ich však odmieta, že sa s tým zle robí. …
terry25
Pred 3 rokmi
11
Obkladačky
ahojte aké preferujete obkladačky do kúpelne vysoký lesk alebo matné ?? kde nie je vidieť špinu ,do…
adrikapod
Pred 3 rokmi
1
Lesklá alebo Matná kuchynská linka
ahojte chcela by som sa vás spýtať čo je lepšie vysoký lesk alebo matná kuchynská linka
aandrea99
Pred 3 rokmi
9
Grafický návrh fasády dom - existuje taký niekto?
Ahojte. Hľadám niekoho kto robí vizualizácie fasády domu. Nepoznáte niekoho?
kamajabo
Pred 3 rokmi
5
Reverzná osmóza
Ahojte, prosím Vás o radu, našla som už aj niektoré diskusie o tom ale chcem sa opýtať priamo na ná…
soki
Pred 2 rokmi
24
Prac. doska - EGGER F311 ST87 Keramika antracitová/podobná + tmavé dvierka
Ahojte, má niekto túto konkrétnu prac dosku/zástenu? Hľadám real fotky, vybrala som totiž dekor u …
majkasss
Pred 3 rokmi
2
Indukčná dvojplatnička na 400 V
Ahoj, v novostavbe v mieste kde bude kuchyňa mi zo steny trčí kábel 400 V (3 fázy). Chcem kúpiť ind…
satoshi
Pred 3 rokmi
8
Výška napojenia dymovodu
Pozdravujem všetkých, Mohol by som sa opýtať ohľadne takejto veci? Kúpili sme si sporák do kuchy…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
19
Firma na zasklenie terasy
Zdravim, ma niekto skusenosti s firmou okolo michaloviec na zasklenie terasy? Zopar firiem sme uz …
domdoma
Pred 3 rokmi
1
Hobby motorova pila
Zdravim. Dnes som narazil na https://www.mountfield.sk/benzinova-motorova-pila-oleo-mac-gsh-510-1pi…
roman_droppa
Pred 3 rokmi
15
Statik v okrese SE, SI, TT
Prosím, môžete mi poradiť statika z okresu SE, SI, prípadne TT alebo poradiť, kde ho hľadať? Ďakujem
maslenka
Pred 3 rokmi
1
Vymena led svietidla
Vedel by mi niekto poradit, ako mozem vymenit ledku v svietidle na obrazku? Neprisla som na to ani …
markus67
Pred 3 rokmi
4
Čerpanie z PSS
Ako dlho trvá čerpanie úveru na dofinancovanie hypotéky z PSS. Poslali to na centrálu v utorok a v …
rossinelo
Pred 3 rokmi
5
Spolahlivy obkladac v BA?
Dobry den, mate niekto dobre referencie na zhotovitelov obkladov v BA? Budem velmi vdacna za konta…
a_nc
Pred 3 rokmi
1
Kurenie plynom - otazky
Ahojte. Postavili sme dom - bungalov v LM. Byvame tu prvy rok a mam ohladom kurenia niekolko otazok…
kaizkaiz
Pred 3 rokmi
14
Skusenosti zasklenie vo-zu mont
Ahoj, mate niekto skusenosti s firmou na zasklievanie balkonov atd. VO-ZU mont z Považskej Bystrice?
majamajka101
Pred 1 rokom
2
Ytong
dobrý deň, prosím vás, vedel by mi niekto poradiť, koľko sa berie za vytiahnutie múrov, ytong lambd…
peterzbb
Pred 3 rokmi
3
Akú podlahu do technickej miestnosti?
Dobrý deň, aký typ podlahy dávate do technickej miestnosti? Je vôbec potrebné tam niečo položiť/v…
muska414
Pred 2 rokmi
31
Úzky pozemok - záhrada - stavebné povolenie
Dobrý deň. Na obrázku dole môžte vidieť farebne označený úzky pozemok 8x100 m, zakreslený pôdorys n…
jankazb
Pred 3 rokmi
16
1
2
…
429
430
431
432
433
…