O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nájde sa tu niekto, kto pracuje na obecnom/stavebnom úrade?
Ahojte, strecháči. :slight_smile: Nájde sa tu niekto, kto pracuje na obecnom/stavebnom úrade? Ak án…
dana_racko
Pred 3 rokmi
1
Chladenie podkrovia chladnym vzduchom z pivnice :-)
Staviam rodinny dom, kocka so sedlovou strechou s malym sklonom. Z polovice podpivniceny, A0, dobre…
jblaze
Pred 3 rokmi
26
Domáci vrátnik
Dobrý deň. Idem si po radu, ak by mi niekto vedel poradiť. Chcela by som do domu domáceho vrátnika.…
lussyta040
Pred 3 rokmi
9
Stavebné povolenie - lehoty, vrátenie poplatku
Žiadosť o stavebné povolenie som podal 10.4. Obec mi oznámila začatie stavebného konania 25.5. s tý…
marek103
Pred 3 rokmi
19
Travnik burina
Dobry den chcel by som sa spytat je na takyto druh travy postrek? Neviem sa toho zbavit:smiley:daku…
fenix8
Pred 3 rokmi
16
Tepelné čerpadlo de dietrich
Zdravim, je tu niekto kto má reálne skúsenosti s touto značkou ? Jedná sa o split model Strateo so …
jozeff32
Pred 1 rokom
19
Ako napojit bezdrotovy termostat do izby
Zdravim , mame kokol na ktory je napojeny termost drotmi v hale. Chceli by sme mat termost v spal…
mgx
Pred 3 rokmi
3
Čím ošetriť surový rez na drevotrieskovej doske
Čím ošetriť surový rez na drevotrieskovej doske? Napríklad na miestach kde chýba ohranenie (je tam …
petersd
Pred 3 rokmi
6
sponzor fóra
Oprava škrabanej stierky
Dobrý deň. Kúpil som byt a je tu veľa dier po sroboch a po rôznych tuneloch na káble. V celom byte …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Pavučiny v stromčeku
Ahojte všetci, prosím vás potrebujem pomôcť s mojím bonsaiom…. Sadili sme tento rok úplne zdravý st…
duzu
Pred 3 rokmi
19
Zábradlie na francúzsky balkon
Zdravíčko voš polokošele plánujeme zatepľovať a mame francúzske okná a chceme dat aj zabradlie ak…
eeffka
Pred 3 rokmi
9
Stresna krytina
Dobrý deň, Prosím o radu a skúsenosti. Vyberáme si momentálne strešnu krytinu, no máme problem voľ…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
13
Potrebujem na stavebné povolenie aj územné rozhodnutie?
Dobrý deň. Prosím Vás poradíte mi? Chceme stavať dom a na vybavenie stavebného povolenia potrebujem…
mellie111
Pred 3 rokmi
4
Záhradný gril - maľovanie
Ahojte, máme murovaný záhadný gril ( stojí vonku, nie pod prístreškom, takže ak prší, tak všetko te…
monika7740
Pred 3 rokmi
1
Vzdialenosť domu od HUP
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť do akej maximálnej vzdialenosti od HUP je možné postaviť d…
palo18
Pred 3 rokmi
2
Termostat Immergas MINI CRD kde zapojiť?
Poprosím o radu. Mám kotol Imergas Victrix Zeus 25, k tomu termostat tiež Immergas mini CRD. Zapoji…
igor256
Pred 1 rokom
10
Zateplenie tenkej obvodovej steny cdm 14cm
Ahojte, chcem sa opýtať na zateplenie severnej obvodovej steny v staršom RD. Bola to prístavba (cho…
eagleowl
Pred 3 rokmi
3
Poradte ukoncovaci profil SDK-podlaha
Vie mi niekto prosim poradit kde by som kupil ukoncovaci profil ako som nakreslil na obrazku? Je to…
lubomird
Pred 3 rokmi
1
Nedodrzany projekt
Chcem sa spytat ci ma zmysel alebo niekto riesil ze stavitel nedodrzal technologicke posupy pri sta…
barbie888
Pred 3 rokmi
9
Strop rekonštrukcia
Zdravím, idem prerábať strop a plánujem naň použiť polystyrén. Len v izbe sa nachádza krb a komín, …
eagleowl
Pred 3 rokmi
7
Zamietavé stanovisko k pripojeniu FVE od ZSD
Ahojte. Čakalo ma nemilé prekvapenie v schránke, a to zamietavé stanovisko ku pripojeniu malého zdr…
quakdafak
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
104
Globbiz sro BA - skusenosti
Ahojte kupoval niekto zelezo od tejto spolocnosti? Chceme si dat nacenit ocel na celu stavbu, preze…
zuzka_88
Pred 3 rokmi
2
Prevod nehnuteľnosti v dedičstve
Zdravím, Cez týždeň by som mal podpisovať zmluvu na kúpu staršej drevenice ale na liste vlastníctv…
juraj_skotnicky
Pred 3 rokmi
6
Silikónová omietka den braven skusenosti
Máte niekto skúsenosti s omietkou sildekor od den braven?
kiski91
Pred 3 rokmi
1
Co to je za škodcov?
Na jednom mieste ale 2m2 mam suchu travu a inde je pekna.Je tam aj mala burina tak ze skusim ju vyt…
chrobak7
Pred 3 rokmi
1
2
54
Rozmiestnenie kuchyne
Zdravim,idem di po radu od skusenejsich,ktori to uz maju za sebou 😘.ktoru verziu by ste si zvolili,…
daniella121
Pred 3 rokmi
1
2
40
Inštalácia vodopádovej vaňovej batérie
Dobry den, zhanam radu ohladom instalacie vodopadovej vanovej baterie (vid obrazok). Od vodara mam…
vee82
Pred 3 rokmi
8
Tesnenie na plastovych oknách
Dobrý deň, po kúpe nového domu sme ziatili, že to čierne tesnenie, ktoré dolieha na sklo (plastove…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
18
Dostavať komín alebo postaviť nový?
Dobrý večer,chcem sa opýtať čo je lepšie.Kúpili sme starší dom kde bola menená strecha a pri výmene…
koloman55
Pred 3 rokmi
9
Dulux Vinyl Matt - problem pri lokalnej oprave
Ahojte, potrebujem premalovat nejake drobne miesta na stierkovanej stene, malovanej cca pred tromi …
broner
Pred 3 rokmi
13
1
2
…
428
429
430
431
432
…