Rozmiestnenie kuchyne

Profilova fotka
Zdravim,idem di po radu od skusenejsich,ktori to uz maju za sebou 😘.ktoru verziu by ste si zvolili,pripadne ine zmeny?mate niekto oracovnu dosku sirku 90 cm?planujeme az po okno bez parapetu.ja nie som stotoznena celjom ani s jednou,ale neviem nic vymysliet
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, mozes pridat podorys celej miestnosti aj s rozmermi ? Okno nie je stanovene?
Odpovedať
Profilova fotka
Pridaj prosím ťa pôdorys, už je dom postavený?
Odpovedať
Profilova fotka
len takto od brucha sa mi najviac pozdava ta posledna. a ty by si co chcela inak, mozes priblizit svoju predstavu?
Odpovedať
Ta strana kde su vysoke skrinky vpravo, kde je rura, to by som dal komplet teda nech je to take jednotne nech je to plne. Vsetky po strop. Paci sa mi viac to riesenie do U. Budes tam mat aj viac miesta, pracovnej plochy. Ake su rozmery?
Odpovedať
Len čisto podľa tých vizualizácií by som vybral tú prostrednú možnosť, tá mi tak najviac padla do oka, čo sa týka vzhľadu. Čo sa týka využitia, to už musíš ty vedieť, koľko ti treba pracovnej plochy, koľko skriniek atď.
Odpovedať
@todo2 ja sa tiez priklanam k tej poslednej fotke rozhodne. celkovo mi to rozmiestnenie pride najrozumnejsie a aj z praktickeho hladiska je to najviac v pohode.
Odpovedať
To posledne rozmiestenie by aspon teda mne vyhovovalo najviac. Aj tak na oko, sa mi to zda spomedzi ostatnych ako ta najlepsia volba
Odpovedať
Ta prva moznost nie je najlepsia, dobre je ked mas drez a varnu dosku pomerne blizko seba. Aby sa ti aj dobre varilo, cize v hre by som nechal druhu a tretiu. Na tretej mas aj nejake policky, tie by som za ziadnych okolnosti nedaval.
Odpovedať
posledna je najlepsie na oko, ale pozor na chladnicku vedla rury….sice dnes vela expertov hovori, ze je to dovolene, ale predsa…ma to takto svagrina tiez si v projekte nevsimla a nadava nato teraz ze ked pecie nieco dlhsie v rure chladnicka - bok je brutalne teply…ma asi rocnu kuchynu
Odpovedať
Profilova fotka
@peeco to je fakt, aj ked to akoze na oko povoluju, ale sam to tiez vidim, ked je zapnuta truba, taka skrinka vedla sporaka su na dotyk dost teple. Neviem si predstavit, ze by som tam mal mat chladnicku.
Odpovedať
@peeco to by mohol byť problém, veľa ľudí na toto neprihliada a berie na ľahkú váhu. aj keď to vyzerá dobre, asi by som to dispozične riešila inak.
Odpovedať
@peeco Presne toto som chcel napísať. Ono to asi tomu spotrebiču neublíži, ale prečo zbytočne "prihrievať" niečo, čo má chladiť. Akože, výrobca povie, že pozrite na klimatickú triedu, že tie chladničky dnešné dokážu fungovať celé roky vonku na daždi a slnku niekde pri nejakom bufete, kde chladia vody (to len príklad), že domáca chladnička takisto vydrží a zvládne to isté. Ale aj tak by som to nerobil. @zdenka_direrova Máte tam priestor dať chladničku od rúry. Za mňa, nemáte možnosť dať chladničku naproti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dendo015 dobre by bolo keby sa medzi to dala potravinova skrinka alebo nieco take, kde budu nejake suche potraviny, comu nebude vadit ani to teplo z tej rury. Ked dnes ti kadeco povedia, len casto je realita uplne ina.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 dom je uz postaveny,hruba stavba.akurat to bude otvorene,bez priecky.ja by som mozno este dala ruru pod varnu dosku klasicky.aspon budem mat pracovnu plochu vedla chladnicky.hlavne by sa mi pacilo uzavriet trosku tu kuchynu nejakym pultikom,na ktory by nadvazoval kuchynsky stol.ale nevuem,ako by to vyzeralo.ja nie som stotoznena ani s jednym navrhom zatial,ale neviem nic vymysliet.mozno dres posunut este viac dolava na tretej moznosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@todo2 ja by som to celkovo chcela nejako inak,s pultom predelit asi.nemysi by drez na stred okna?ci by to vyzeralo divne?
Odpovedať
Profilova fotka
@dendo015 teoreticky by to bolo mozne,ale neviem ako by to vyzeralo.tam pokracuje potom velky zasuvaci portal na tej strane
Odpovedať
@zdenka_direrova teraz ked vidim ten priestor ako celok tak ani mne nepasuju tie navrhy. 6 metrov je na obyvacku a kuchynu dost malo, hlavne ked z toho rozmeru berie relativne v strede vstup z chodby a vystup na terasu. Ja by som ten otvor z chodby zmensila na meter, ziskas tym 20 cm pre kuchynu. Ked tam planujes dvere tak lepsie su aj tak metrove posuvne ako vacsie rozdelovat. Ked sa ti paci modernejsi styl tak mozno nieco taketo. Tie dalsie fotky su skor inspiracie napojenia stola na linku.
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenka_direrova a krb zostava ? V takej velkosti ? Lebo tie navrhy sa tam nezmestia.
Odpovedať
@wivik to je asi top zo vsetkych navrhov. sa mi paci ten pult spojeny zo stolom, to vyzera brutalne a setri to aj miesto, ak by bol stol pred linkou
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mi to tam nevychadza podla toho, co si vyssie davala. Ake este ine zmeny tam nastali? Dozaista stol by bolo dobre spojit s nejakym ostrovom a na tom budes mat cistu pracovnu plochu, tak by to bolo idealne.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som si nechala poradit od @wivik a inspirovala by som sa jej navrhmi. Vyzeraju fakt dobre a podla mna aj do rozmeru vasho projektu, by celkom pekne zapadli
Odpovedať
@wivik toto je pekne a aj prakticke, tiez som nad niecim takymto premyslala, ked nie je priestor, tak toto ma ozaj velmi prakticke vyuzitie a aj to dobre vyzera a hlavne pocas jedenia, oslav a tak netreba chodit niekam daleko od stola, ked treba nieco priniest 😉
Odpovedať
@zdenka_direrova To predelenie sa tam nejakým spôsobom pýta, nech je tá kuchyňa trochu tak oddelená. Lko a k tomu ostrovček, to by mohlo splniť účel, len aby rozmerovo to sedelo.
Odpovedať
priblizne oproti drezu by som dal ostrovcek a k tomu pripojil stol. Budes mat priestor aj na odkladanie veci, aj to bude ako pracovna plocha mne by sa to tak pacilo a teda pracovnej plochy nie je dost za ziadnych okolnosti, to viem aj podla toho ako to u nas funguje.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 nie,krb sme zrusili.to uz by bolo prepchate
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nie krb, aspon kachle. Doba je vselijaka. Mne to s pultom/ostrovom nevychadza, nie je tam priestor, zakresleny nabytok je maly, gauc nema ani 2,5m pri okne. Treba tadial prechadzat, vyjst na terasu, ked sa tam vsetci stretnete, nezavadzat si. Nechala by som kuchynu v jednej linii, alebo do L, ked nechcete krb, + stol, ktory sa moze presunut, rozlozit. @zdenka_direrova
Odpovedať
@lenkito10 ten posledný návrh vpravo dolu sa mi páči. Lebo je to aspoň trošku také oddelené od tej obývačky, že nevidieť až do hrncov, ale zároveň tam je aj jedálenský kút, to vyzerá v poho.
Odpovedať
@cielo33 ako ten tiez nie je zly, je to uz len o tom, ako to chce clovek mat, ci otvorene uplne alebo nejakou takouto prieckou ako tak oddelene
Odpovedať
@steinerr to je fakt, len ide aj o to aby jej sedelo rozmiestnenie drez, chladnička a varná plocha, lebo to každý máme iné preferencie pri týchto veciach.
Odpovedať
@cielo33 presne som si hovorila, ze najlepsie sa mi paci ten posledny navrh, ze tam to nie je cele uplne otvorene, ale aspon takto zcasti je ta kuchyna oddelena. to je podla mna lepsie. vzajomne je to aj tak stale pekne prepojene, ale nie ako jedna velka miestnost.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?