Návrhy na rozmiestnenie kuchyne.

Prosím poraďte ako najefektívnejšie rozmiestniť kuchyňu a usporiadať spotrebiče. Prikladám pôdorys kuchyne spojenú s jedálňou. Pod oknom bude umiestnený radiátor. Manžel by chcel v kuchyni aj ostrovček, no nejako si ho tam neviem predstaviť. Skôr sa mi pozdáva kuchyňa do tvaru L. Prosím poraďte ako by ste to zariadili vy, prípadne pošlite aj fotky na inšpiráciu ako to máte u vás. Ďakujem krásne za odpovede ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ma tam byt aj stol?
Odpovedať
@lenkito10 ahoj, áno má tam byť aj stôl.
Odpovedať
@vejam napriklad nejak tak. Ale malo informacii. Kuchyna je dost presvetlena? Chces velky stol ci staci pre styroch? Stol alebo ostrov by som nalepila mozno aj k oknu a nejako vyriesila detail s radiatorom. Je mozne okno posunut? Alebo pridat dalsie?
Odpovedať
Profilova fotka
posledny navrh mi tak nejak pasuje najviac, ako nevravim, ze ked je ostrov spojeny so stolom, ze to nie je pekne, ale takto ak ma byt kuchyna samostatna, asi skor tak ako je to na tej 3 moznosti
Odpovedať
@vejam alebo este takto aby bol stol pod oknom a zaroven sby aj na linku dopadalo svetlo. V rohu velka chladnicka, z druhej strany vysoka s rurou. Tu je aj priestor otocit stol a roztiahnut.
Odpovedať
@wivik tak toto podla mna vyzera super, asi najlepsi navrh
Odpovedať
Profilova fotka
To mate prerabku? Mury uz stoja? Ostrov chce na posedenie? S radiatorom sa neda hybat? Nad radiator bud len prac dosku, alebo premiestnit radiator.
Odpovedať
Mne sa osobne nejako nepaci, ked je linky kuskovana, ze je oddelena, ze cast na jednej strane, stene a cast na druhej, pride mi to neprakticke, mam rada ked mam vsetko tak akoby po ruke.
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik co si dala ten prvy navrh tak ten sa mne celkom pozdava, mam pocit, ze v akomkolvek rozlozeni tam zakazdym proste zostane nejaka cast takeho akoby hlucheho miesta a treba volit take mensie zlo.
Odpovedať
@lenkito10 @vejam ahoj, mne sa najviac páči ten návrh od lenkito, 6ty obrázok, akurát by som ešte doplnila pracovnú dosku a vytvorí to U, aj s tým poloostrovcekom. Ak ti nevadí dať rúru pod pracovnú dosku, nie do vysokej skrinky, tak by som dala do toho rohu dole ku dverám len chladničku a veľkú potravinovú skriňu. Odtiaľ si odložis veci aj na ostrovček alebo na stôl.. Máš veľké tie rozmery miestnosti, až sa moc nenabehas z jednej strany na druhú..
Odpovedať
@lenkito10 áno ideme prerábať straší dom, čiže múry už stoja. Ostrov chce manžel kvôli, pracovnému miestu, ale kľudne aj spojené s posedením by bolo fajn. Ďakujem za návrhy, nečakala som že je až toľko možností. Veľmi ste mi pomohli, už len sa rozhodnúť ktorý nám najviac osobne bude vyhovovať.
Odpovedať
Ahojte, stále nad tým uvažujem a prišla som na takéto návrhy? Čo poviete ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vejam za mna radsej s tym ostrovom a posunula by som ho blizsie k oknu.
Odpovedať
@wivik ďakujem, to je dobrý nápad, bude lepšie presvetlený.
Odpovedať
Profilova fotka
@vejam mysli na to, ze medzi linkou (60) a ostrovom (aspon 80) treba prechod aspon 110cm. Medzi ostrovom a stolom 90cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@vejam páči sa mi verzia s ostrovom, natiahla by som ho čím viac ešte smerom k oknu s dodržaním minimálnych rozmerov na prechod. Čím viac pracovnej plochy a aj úložného priestoru pod ňou, tým lepšie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?