Rozmiestnenie kuchyne

poraďte.... neriešime farby ale rozmiestnenie (úložný priestor a veľkosť pracovnej dosky)
Odpovedať
pre mna by bola veeeelmi daleko od seba varná doska a dres.
Odpovedať
ta druha verzia je dobra, tak akurat pracovnej plochy po oboch stranach, nie je daleko od ruhy k drezu...
Odpovedať
Ak je to realne okno, dal by som si pozor, nech mi prievan nezfukuje plameň.
Odpovedať
tu nabeháš kilometrov....skús popremýšlat lebo aj ja mám pocit, že varná doska a dres sú od seba daleko
Odpovedať
ano realne okno, ale asi sa nebude moc otvárať, je tam ešte jedno na vetranie. a dosku určite vyberieme a poistkou pre uhasenie plameňa
Odpovedať
pre mna je to malé a presne to čo vravia ostatní, že drez a sporák su daleko od seba. Ja osobne nechcem okno pri kuchynskej linke, ale to je každeho osobná vec, ako čo komu vyhovuje.
Odpovedať
@sino2003 daleko dres a sporak, asi velmi nevaris co? bezne sa vari tak ze skriabez zemiaky v dreze rovno ich hadzes do hrnca na platni a popri tom na druhu stranu nakladas mycku... Ked je mycka ta diera v dolnej skrinke tak mi povedz ako vezmes oplachnuty hrniec a vlozis ho do mycky bez toho aby si vysiel z roku a ocapkal si celu kuchynu...
Odpovedať
@sino2003 urcite variant 2, ktory ma normalne rohy, nie skosene. tie skosene rohy - to bol trend kuchyn v 90. rokoch. aj ked, zavisi aky styl kuchyne preferujete - ak rustikalny, alebo vidiecky, tak mohli by byt aj tie skosene rohy. ak chcete skor modernu kuchynu, tak jednoznacne variant 2. medzi drezom a varnou doskou mate 120cm plochy, to je ajajaj - na hlavnu pracovnu plochu. prirucne potom po bokoch. podla mna velmi fajn.
Odpovedať
@sino2003 @tatiana1978 @sorca24 @eeffka podla mna drez a VD vobec nie su daleko od seba - su tak akurat. ja by som menej ako meter medzi nimi nechcela. idealne 1,2 - 1,5m. vsak umyjem zemiaky, dam misu s nimi nabok na linku vedla drezu a potom spravim dva kroky a som pri VD a mozem hadzat do hrnca. praveze medzi drezom a VD sa nachadza hlavna pracovna plocha - t.j. ucelena plocha z ktorej mam blizko aj drez, aj VD. tam sa sustredi gro prace. idealna postupnost pre mna je: chladnicka - mala odkladacia plocha-drez-velka hlavna pracovna plocha-VD-mala odkladacia plocha. niektore teorie o spravnej ergonomii v kuchyni este hovoria o tom ze pravaci by to mali mat zprava do lava a lavaci naopak (alebo naopak? :-D uz ani neviem... ale to je podla mna jedno, dolezite je to poradie a nie smer z ktorej strany to ide - clovek si zvykne na obe... )
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s eeffka ohladom tej mycky, ale podla mna drez a sporak nemju byt tesne vedla seba, ma byt medzi nimi pracovna plocha, minimalne ta na schnutie riadu, z tychto 2 obrazkov je lepsi ten druhy
Odpovedať
Profilova fotka
urcite 2.variant :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?