Domáci vrátnik

Dobrý deň. Idem si po radu, ak by mi niekto vedel poradiť. Chcela by som do domu domáceho vrátnika. Problém nastal v tom, že stavebnik potiahol takéto káble/viď foto/. A tu nastáva problém, ako napojiť vrátnika, keď nemám v tom mieste natiahnutú elektrinu. Ide to nejak aj bez toho alebo by som musela sekať stenu a od najbližšieho miesta ťahať elektrinu? 🙈
Odpovedať
@lussyta040 no, obavam sa, ze bez toho sekania sa to vyriesit neda, ono vacsinou taketo veci si vyzaduju robotu, do ktorej sa nam velmi nechce, to si treba jednoznacne premysliet.
Odpovedať
@lussyta040 Uplne v pohode tan napojis 2 kabloveho videovratnika.Mam to tak isto a dokonca este aj elektricky zamok a vsetko funguje ako ma.
Odpovedať
@lussyta040 Napriklad
Odpovedať
@lussyta040 napriklad hikvision ma reseni pro dvoudrat, vcetne kamery atd… bohuzel je to o neco drazsi nez IP verze. Napr. https://www.absolon.cz/katalog/domaci... Eshop neznam klidne dohledejte kde to maji u vas. Jenom pozor komponety na IP jsou skoro stejne…
Odpovedať
@lussyta040 to treba pozrieť komplexné. Kde tie káble končia (asi elektro rozvádzač), koľko je tam miesta na vykonanie montáže atď. Ale sama to nedáte 🙂 ten hikvision je fakt dobré riešenie.
Odpovedať
@marcel714 toto asi ťažko pani má 6 vodičovi dátový kábel podľa fotky takže PoE nepôjde
Odpovedať
drôtov je vela len urobit 🙂 🙂 🙂
Odpovedať
Ďakujem všetkým za rady 🙏
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?