O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vymena plavajucej podlahy
Dobry den, Viete mi niekto poradit, aku pilku potrebujem na vyrezanie poslednych parkiet ? Su zamur…
chrobak7
Pred 3 rokmi
11
Ako vyriesit zahradny domcek
Planujeme si urobit zahradny domcek, betonova platna, osb dosky, eps a fasada. Nevieme ale ako pori…
peterban
Pred 3 rokmi
8
Omietka krb
Ahoj. Majstri kolko mam nechat priestoru medzi krbovym ramikom a izolacnou doskou kvoli omietke ? 1…
ondrej_formanek
Pred 3 rokmi
3
Vypúšťajú ventil na tlakovej nádobe-vodáreň.
Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o radu aký vypúštací ventil by bolo najlepšie dať pre vypustenie …
mesiac1
Pred 3 rokmi
3
Zváranie bazénovej folie
Kolko vas prosim vyšlo zváranie bazénovej folie?
mgx
Pred 3 rokmi
8
Vysoká skrinka pri okne ?
Ahojte, potrebujem poradiť . Môj plán bol obstavať chladničku až po strop(275cm) skrinkami hlbokými…
nora7
Pred 3 rokmi
16
Instalovat novu sietku na mur?
Zdravim , mame postaveny nedokonceny mur z tvarnic ktory ma sietku ktora je prichitena lepidlom ( v…
domdoma
Pred 3 rokmi
1
Zateplenie, podbitie, omietka BA
Hladam dodavatela na prace na zatepleni mineralnou vlnou (nieco vyse 200 m2), podbitie, omietka. Le…
vykricnik
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Zateplenie, podbitie, omietka Bratislava
Hladam dodavatela na prace na zatepleni mineralnou vlnou (nieco vyse 200 m2), podbitie, omietka. Le…
vykricnik
Pred 3 rokmi
1
Umiestnenie a rozmery okien v šatníku a WC
Ahojte, poprosil by som vás a pomoc s riešením jedného detailu, kde sa nejak neviem rozhodnúť. Na …
markus67
Pred 3 rokmi
1
2
43
Je možné takto prerobiť byt?
Ahojte, myslíte, že takáto prerabka starého 1i bytu je možná? Dostala by som na to povolenie? A d…
eeffka
Pred 3 rokmi
7
Príprava terasy na zastrešenie.
Zdravím chystáme sa urobiť terasu a potom ju aj samozrejme zastrešiť. Terasa bude na starom kamenn…
peterza
Pred 3 rokmi
3
Hypotéka - ako sa vysporiadať po rozchode s priateľkou?
Zdravím, s priateľkou máme nový dom cca rok, sme spolu už 15r ale problémy začali teraz nedávno …
andreah25
Pred 3 rokmi
10
Navýšenie ceny po úhrade zálohovej faktúry
Ahojte. Chcem sa poradiť.. objednala som krbové kachle a zaplatila zálohu. Teraz mi volali, že cena…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
38
Zamkova dlazba a balkonove dvere
Ahojte, riesim prave zamkovu dlazbu okolo domu a neviem do akej vysky ju mam dat. Takychto dveri ak…
radottrado
Pred 3 rokmi
7
Drevodomy
Prosím poraďte firmu ktorá stavia montované drevodomy. S ktorou máte reálne aj skúsenosť. Na východ…
marrkus
Pred 3 rokmi
7
Cim zamurovat zvonku ram okna ?
Ahojte mam drevostavbu a zo vsetkych okien je len jedno osadene v betonovom mure - v pivnici. Spar…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
5
Cena kuranie radiatorom v panelakovom byte
Zdravim. Vedel by mi niekto vysvetlit ako realne funguje cenovo, vykurovanie bytu radiatormi v pan…
zita19
Pred 3 rokmi
6
Cena za dokončenie domu
Dobry den, s akym rozpočtom mame ratat ak dom je hrubá stavba ale vonku je zateplený ma okna aj str…
terry25
Pred 3 rokmi
19
Ake riešenie pred betónovým plotom
Ahojte, rada by som sa opýtala na názory, tipy ako by ste riešili zadnú časť záhrady pri plote? Do …
erit
Pred 3 rokmi
5
Aku velkost konferencneho stoliku k sedacke v tvare U?
Ahojte, vyberame konferecny stolik k sedacke v tvare U, v strede je 140 cm miesta. Aky maximalny ro…
matus_kapusta
Pred 3 rokmi
5
Pochodze podkrovie na vaznikoch
Ahojte, chcem sa opytat ako a s cim najlepsie urobit pochodze podkrovie,OSB alebo dosky. Ak dosky,a…
langi24
Pred 3 rokmi
13
Chrobáky
Neviem či to sem vlastne patrí ale mám problém našla som doma takéto chrobáky, bývam v podnájme a b…
svehlik
Pred 3 rokmi
15
Interiérové atypicke rolety
Dobry den, poraďte/ odporucte firmu ktora pride zamerat vnutorne rolety a nasledne zrealizuje mont…
storm2015
Pred 3 rokmi
1
Sivá zámková dlažba
Ahojte, aké máte zámkové dlažby ? Páčia sa nám sivé, ale nie tie skladačky Marmo :thinking:🫣
krakovskaa
Pred 3 rokmi
4
Otázka organizácie rekonštrukcie bytu
Dobrý deň, mám takú otázku na organizáciu rekonštrukcie. Chcem si dať kompletne zrekonštruovať 1i …
ivetik78
Pred 3 rokmi
7
Zaciatok stavby
Zdravim, povazuje sa skryvka ornice ako za zacatie stavby?
hania26
Pred 3 rokmi
15
Oznamenie drobna stavba
Dobry den, prosim Vas neviete mi poradit, ci ked sme oznamili na obecny urad - stavebne oddelenie d…
kejsix
Pred 3 rokmi
9
Riesenie plesne v zime
Zdravim vsetkych kutilov a fachmanov, rad by som sa pokial mozno rychlo, kedze leto mi uz na ciasto…
marsdm
Pred 3 rokmi
5
Podvod MPL stavebniny
Mal som neprijemnu skusenost s MPL Krytstav Malacky. Zaplatil som zalohu za tovar 15000e. Tovar mi …
jurii
Pred 3 rokmi
10
1
2
…
427
428
429
430
431
…