O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Optický kabel prechadzajúci cez pozemok
Dobrý deň potrebovala by som poradiť ohľadne vhodného prohektu. Cez pozemok ktorý planujeme kupiť p…
fiel
Pred 3 rokmi
5
Aká varianta okien je lacnejšia?
Čaute, musím sa podeliť s otázkou, ktorá mi už dlhšie "nedá spávať" :smiley: Vídam celkom dosť ve…
duzu
Pred 3 rokmi
14
Ako by mala prebiehať správna revízia plynového kotla ?
Ahojte, Idem zavolať servisného technika na revíziu plynového kotla. Kotol mam Protherm Panther Con…
neutrino
Pred 3 rokmi
2
Koľko radov Ytongu
Dobrý večer, akurát sme v etape kedy murujeme obvodové a nosné murivo. Pôvodný plán je 11 radov a 1…
kejsix
Pred 3 rokmi
14
Záplavová oblasť...zisťovanie
Ahojte. Vie mi prosím niekto odborne zdatný pomôcť? Ako zistím, či sa parcela nachádza v zaplavov…
janina744
Pred 3 rokmi
7
Kamerový systém - rodinný dom
Pekný deň prajem Rozhodol som sa tak ako závlahu (svojpomocne podľa rad na tejto stranke) skúsiť po…
artik123
Pred 2 rokmi
12
Vstavana rura Whirlpool ŠEDA FARBA
Prosim Vas ma niekto vstavana ruru Whirlpool 4840 SD? farba sampanske.. potrebovala by som realnu f…
katika85
Pred 3 rokmi
2
Plachta na zazimovanie záhradného nábytku
Zdravím. Prosím poraďte odkiaľ kúpiť plachtu na záhradný nábytok. Nech to nieje šmejd ale ani extré…
itgospa
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Obkladanie v kuchyni
Ahoj, Chystám sa obkladať stenu za pracovnou doskou do tvaru L. Budem pokladať 7 gresových obkladov…
satoshi
Pred 3 rokmi
1
Ako ste sa zbavili krtonozky?
Dajte nejake rady
peto222
Pred 3 rokmi
1
2
41
Vytlačené lepidlo v škáre
Zdravím. Chcem sa opýtať. Prvý raz som kládol dlažbu a sem tam sa mi vytlačilo lepidlo do škáry. Ni…
chrobak7
Pred 3 rokmi
9
Kvalitné tvrdé drevo do krbu ZA + okolie
Čaute strecháči, má niekto prosím odporúčania, kde sa dá kúpiť kvalitné drevo (dub, buk, možno aj…
lrdk
Pred 3 rokmi
1
Vysoka spotreba teplej vody
Dobry den.. Vie mi niekto poradit? Rodicia byvaju samy v 3 izb.byte. Ide o to, ze od zac.tohto roka…
duzu
Pred 3 rokmi
14
Kameň
Obložili sme dom kameňom a chceli by sme ho niečím natrieť aby bol fajne lesklý . Čím ste natieral…
janrad
Pred 3 rokmi
1
Ako osadit dymovod - sikmy vyvod.
Ahojte, v realizacii noveho byvania (kupoval som ako holobyt) som sa dostal do stadia, ze by som ra…
duzu
Pred 3 rokmi
10
Ochranné sklo/PVC konferenčného stolíka
Ahojte prosím vás nemáte niekto skúsenosť s nejakou ochrannou fóliou alebo niečím na sklenený stol …
vojtti
Pred 3 rokmi
11
Chránička pre Cu potrubie tep.čerpadla vzduch-voda
Ahojte, akú by ste použili chráničku do zeme na izolované Cu potrubie chliadiarenskeho okruhu tepe…
dejv59
Pred 3 rokmi
1
Dodatočné zateplenie povaly - starší dom
Ahojte, mozno sa to tu uz riesilo, hladal som ale nenasiel som. Jedna sa o starsi RD cca z roku 195…
lamiak
Pred 3 rokmi
1
Plavajuca podlaha, vyrovnanie
Dobry den, mam otazku, v celej obyvacke mam rovny povrch podlaha je vpohode, neprepadava sa, jediny…
saimon852
Pred 3 rokmi
4
Asfaltovy vstup do garaze
Ahojte,prosim vas o radu,ako urobit asfaltovy vstup do garaze a vedla garaze na jedno miesto pre au…
duzu
Pred 3 rokmi
4
Krbová vlozka HOXTER ECKA 60/35/50Sh
Dobrý den, chcel by som sa opýtat aký celkový rozmer bude mat uvedená vlozka s akumulacnou obstavbo…
reward
Pred 3 rokmi
2
Matrac pre pár s odlišnou hmotnosťou
Zdravím. Chcela by som si kúpiť 2 matrace na manželskú posteľ. Našla som tento konkrétny podľa vlas…
akvi
Pred 3 rokmi
3
Izolácia na starej lampe- foto na identifikáciu.
Ahojte. Prosím o pomoc pri identifikácii izolácie medzi keramickou a drevenou časťou voľné stojacej…
bruce007
Pred 3 rokmi
1
Vysoky strop na povalu
Zdravím skupina, chcela by som názor skúsenejších. Mame bungalov kde v obývačke je vysoký strop vid…
chrobak7
Pred 3 rokmi
13
Porovnanie - varný panel - plynový, či elektrický?
Zdarec. Momentálne máme v dome plynový varný panel so štyrmi horákmi. Manželka uvažuje nad výmenou …
kejsix
Pred 3 rokmi
2
Montáž svetla.do stropu, aby som neprepichol foliu
Mam sadrokartónov strop, nad ním fólia a izolácia (vata). Ked montujem v interiéry svetlo, tak navr…
giorgo
Pred 3 rokmi
1
Voš papierová alebo ploštica ?
Zdravím, našiel som na stene vo WC v rodinnom dome v novostavbe tohto chrobaka, je velmi malý a sk…
anulienacka
Pred 2 rokmi
5
Zateplenie bytu z vnútra
Ahojte.poradite prosím ako poriešiť extrémne studený byt? Jedná sa o panelák,studený aj keď kúria n…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Vstavaná chladnička š.70cm sa vybera z kolajničiek
Zdravim, mame vstavanu chladnicku sirsieho rozmeru 70cm a vybera sa nam z tych kolajniciek, ktore s…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Čím prekryť otvor, Schiedel Kombigas
Prosím vás poraďte, neviem vôbec ako vyriešiť ten 3ti otvor co ma kombigas, využili sme to na vetra…
aklatanmal
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
425
426
427
428
429
…