O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nadsttavenie kotla Vaillant
Dobrý deň prajem Mám kotol Vaillant ecotec plus s digitalnym termostatom. Prosím Vás viete mi …
mateu
Pred 3 rokmi
1
Čerpadlo k ústrednému kúreniu
Chcem sa opýtať.. ako funguje a ako sa zapája obehové čerpadlo k ústrednému kúreniu v zložení - pel…
mgx
Pred 3 rokmi
4
Zaplatenie kuchynskej linky pred montážov
Dobrý deň chcem sa opýtať na situáciu kedy mi majú prísť montovať kuchynskú linku spolu zo spotrebi…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
29
Ktorý marmolit vybrať?
Ahojte co viac odporúčate na sokel domu? Obe sú podobné ale pýtam sa kvôli skúsenosťami. Baumit Mos…
predaj_roznych_veci
Pred 3 rokmi
1
Vtáčie územie
Ahojte, mám menšiu komplikáciu. Cez pozemok cez ktorý chcem vytvoriť cestu je tento pozemok vedený …
beno78
Pred 3 rokmi
12
Prispevok na rekonstrukciu
Ahojte vyuzili ste niekto prispevok na rekonstrukciu? oplati sa o to poziadat ci ani nie ? mali se…
toky1
Pred 3 rokmi
5
Zelená stena
Zdravím, nemáte niekto prosím skúsenosti so zelenou rastlinnou stenou? Prípadne machovou? (V príloh…
borisss
Pred 2 rokmi
1
2
34
Výpoveď hornej frézky
Pozdravujem, prosím pekne, nemá niekto skúsenosť s podobným problémom? Ide o hornú frézku Einhell ,…
lukypukykuky
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Krono original skúsenosti
Zdravím mate niekto skusenosti s kompozitnou podlahou od firmy krono original? paci sa nam 1519 Dub…
mucha999
Pred 3 rokmi
8
Terasový olej do interiéru.
Dobrý deň prosím skúsenejších majstrov o radu. Prerábame si starší kamenný domček a do izieb sme sa…
adam77
Pred 3 rokmi
5
Tepelné čerpadlo Daikin alebo Samsung
Ahojte, vyberám TČ, v užšom výbere skončil Daikin Altherma 3 ehvx08s18e9w + Erga06eva (chladnička) …
dejv59
Pred 3 rokmi
1
V akom veľkoobchode ste kupovali parkety?
V ktorom veľkoobchode odporúčate parkety ? Dokončujeme holodom a developer nám dal cenu 8e/m. Tak s…
lucka_155
Pred 3 rokmi
3
Akú farbu použiť na maľovanie stien, stropov
Dobrý deň Mame dokončené vysušené sadrové omietky Sadrokartónový strop Chceme biele steny Vie mi …
michal_kabat
Pred 3 rokmi
1
Strekana izolacia na 100 ročnej chalupe
Má prosím niekto skúsenosti s izoláciou záklopkového-dreveného stropu na starej chalupe pomocou st…
jankom7
Pred 3 rokmi
5
Kuchyna na mieru - skusenosti
Ahojte, nemate tip na nejakeho stolara/firmu v okoli BA ktory by vedel spravit slusnu kuchynu za ro…
kuchynevalent
Pred 3 rokmi
1
2
39
Tepelné cerpadlo
Zdravím, ak sme sa rozhodli pre tepelné čerpadlo a nemáme ho v projekte, aký je postup, keď stavebn…
ricir
Pred 3 rokmi
2
Základ pod TČ stojí voda
Takto pod úrovňou obrubníka som spravil betónový základ +dt30 ako pätky na TČ. Až teraz keď napršal…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
10
Plech na kanadsky sindel
Ahojte ,ma niekto skusenosti ....Kupil som staru budovu na ktorej je kanadsky sindel,ktory samozrej…
juraj_k
Pred 2 rokmi
7
Majster vodár z Nitry -montáž a servis expanzných nádržiek.
Ahojte, Vedeli by ste mi prosím vás odporučiť dobrého a kvalitného vodára z Nitry? Niekto kto mont…
technik007
Pred 3 rokmi
4
Farba na skrinu s foliou
Pekny den, potrebujem radu - aku farbu zaobstarat ak chcem premalovat dreveny nabytok ktory je poti…
sandria
Pred 3 rokmi
3
Architekt Žilina okolie
Dobrý deň, prosím mate niekto kontakt na architekta, ktorý sa venuje návrhom na prerabku staršieho …
kikiina
Pred 3 rokmi
2
Kotol na tuhe palivo-bojler
Ahojte nevie mi dať nikto kontakt na poliakov alebo polsku stranku s bojlermi pre kotol na tuhe pal…
simona1121995
Pred 3 rokmi
3
Prikrytie tehly
Ahojte, kupili sme vacsie mnozstvo tehly na stavbu a na zaklade roznych okolnosti sme sa rozhodli …
brcool
Pred 3 rokmi
7
Elektrický konvektor
Poraďte mi, prosím, elektrický konvektor do garsonky- 30 metrov štvorcových. Vďaka
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
5
Tepelne cerpadlo do starsieho domu
Zdravim, da sa do kocky z 80tych rokov namontovat tepelne cerpadlo aby kurilo cez radiatory? Alebo …
duzu
Pred 3 rokmi
23
HOXTER ECKA 50/35/45 otv.
Dobrý deň, prosím Vás o skúsenosti ohľadne vyššie uvedenej krbovej vložky, hlavne čo sa týka otvára…
atrac3
Pred 3 rokmi
2
Cena sdk
Zdravím vás,prosím vás chcel by som sa opýtať ako sa pohybujú ceny sdk strop s materiálom,dvojitá k…
jano16
Pred 3 rokmi
1
Čistenie čiernej sanity a plastov
Pozdravujem, prosím o radu čo je vhodné používať na jednoduché udržiava je čistej lesklej a matnej …
storm2015
Pred 3 rokmi
16
Vstavaná umývačka na konci linky
Chceme vstavanú umývačku riadu. Umiestnili by sme ju na koniec linky. Na vrchu umývačky, by bola pr…
svitokf
Pred 3 rokmi
8
Koľko litrov vody by som mal dostať na jedno zapnutie čerpadla pri 150 litrov. expanznej nádrži ?
Ahojte, Prosím vás koľko litrov vody by som mal dostať na jedno zapnutie čerpadla pri 150 litrovej…
jan45
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
423
424
425
426
427
…