O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ulozny priestor v kupelni
prosim o nazor ci skusenost alebo iny pohlad na to co som vymyslela 😂 chcem nad zrkadlovou skrinko…
wavrinecova12
Pred 3 rokmi
25
Skúsenosti s podlahou masív- dub.
Zdravím všetkých strecháčov, Má niekto skúsenosti s podlahou z dubu masívu? Nie vrstvove kde je vr…
irin121
Pred 3 rokmi
1
PIEMONT JESENNÝ LIST ENGOBA od Robenu
Dobrý deň, videla som tu niekoľko diskusií ohľadne škridly Roben, ale väčšina z nich je už stará ni…
petobike
Pred 3 rokmi
4
Kolko nivelcky na podlahy
Zdravim vsetkych, prosim vas je mozne ze nam vyratali potrebu nivelacky na 84m² cca 1500kg? Mne to …
adushka_dr
Pred 3 rokmi
7
Rozpocitanie nakladov v dvojgeneracnom rodinnom dome
Dobry den, kupili sme dvojgeneracny dom. Predch. majitelia to neriesili, ale my chceme "spodny byt"…
zoltan_vipyje
Pred 3 rokmi
3
Montáž HST - celkom prúser
Ahojte, chceli sme montovať portál zarovno s fasádou....čo by bolo OK, ale nám trčí murivo 5cm von …
terry25
Pred 3 rokmi
15
Podlaha widford egger
Prosim vas nemate niekto doma tuto podlahu od eggeru? Chcela by som vidiet ako vyzera na vacsej plo…
anetka707
Pred 3 rokmi
3
Oprava stoliciek
Chcela by som poprosiť o rady, tipy, na opravu takýchto stoliciek. Po roku a pol sa nám polamali. M…
foobar
Pred 3 rokmi
20
sponzor fóra
Balkon - Zateka
Ahojte , Chcel by som Vas poprosit o radu nakolko som uz zufaly . Robil som rekonstrukciu balkona…
jozkojj
Pred 3 rokmi
3
TC - radiator
Čaute. Potreboval by som poradit ci sa oplatí v dnešnej dobe a aktuálnych cena prejsť z peletiek na…
tomas89374
Pred 3 rokmi
22
Prechod z plynu na TC ma to zmysel :) ???
Zdar, uvazujem nad prechodom z plynu na TC a chcem sa spytat ako spravne nadimenzovat to potencion…
quakdafak
Pred 3 rokmi
5
Montáž krycích mriežok rekuperácie
Dobry den, na vonkajsej krycej mriezke pre rekuperaciu su po stranach dve diery na uchytenie sk…
nororo
Pred 3 rokmi
5
Ako vyrezať diery do zberných kotlíkov?
Dobry den, ako prosim Vas vyrezat diery do zbernych kotlikov? V strede su kotliky spajane a to a…
megdesign
Pred 3 rokmi
12
Vyliatie tehly styrobetónom pred osadením okien
Ahojte prosím vás, podmurovali sme okná tehlou, do výšky ako to oknari chceli, teraz nám prišli zam…
aklatanmal
Pred 3 rokmi
1
Elektrokotol-regulacia
Zdravím vás , mala úvaha na dlhé jesenné večery :slight_smile: Mame elektrokotol Bosch 9kw , prip…
duzu
Pred 3 rokmi
25
Kotol protherm plo 20
Dobrý deň, chcem sa opýtať .. mám plynový kotol protherm plo 20 a zapol som na termostate aby mi za…
poliacik321
Pred 3 rokmi
7
Prečo je jedna izba aj v lete aj v zime chladnejšia
Dobrý deň majstri. Chcel by som sa spýtať, kúpili sme pred 4r. starší dom, k domu je prístavná ešte…
predaj_roznych_veci
Pred 3 rokmi
20
Radiátor nerovnomerne teplý
Ahojte. Odvzdušnila som všetky radiátory v byte. V niektorých izbách je radiátor horúci a je tam t…
kuracinarez
Pred 3 rokmi
16
Keramický dvojdom
Dobrý deň ,, Rad by som sa s niekým poradil kto ma skúsenosti s týmto montovaným keramickým domom …
ivana2905
Pred 3 rokmi
2
Stena za vstavanou skriňou
Prosím o radu, akou farbou natrieť alebo upraviť zadnú stenu vstavanej skrine, aby sa neotierala fa…
feds
Pred 3 rokmi
15
Kanalizácia, odpad, do protispádu? a zámerne?
Mladý chlapec vodár - mal pár rokov od vyučenia, mi na stavbe jedného RD vravel, že keď robil v zah…
petersd
Pred 3 rokmi
8
Možnosti internetu na dedine
Ahojte, máme možnosť kúpiť super pozemok v krásnej lokalite, ale je tu jedno veľké ALE: - manžel je…
aquilegia
Pred 3 rokmi
13
Plynový kotol Buderus uba 4000
číslo poruchy 4,ako odstrániť poruchu alebo dáke rady? Ďakujem,vopred
mario_paulicka
Pred 3 rokmi
1
Stavebna firma pozemok+dom na kluc
Ahojte viete mi prosim odporucit stavebnu firmu ktora zastresuje vsetko od kupy pozemku cez stavbu …
jankazb
Pred 3 rokmi
7
Kombinacia Kondenzacny kotol a Elektricky bojler/kotol
Zdravim, chcem sa spytat ci to ma vobec vyznam, alebo ci je mozne pre vykurovanie a ohrievanie TUV …
koracelko
Pred 3 rokmi
7
Fotovoltaika svojpomocne
Čaute, mám záujem o montáž fotovoltaickych článkov. Kôli cenám ma napadlo či by to nebolo lacnejšie…
karol1978
Pred 3 rokmi
13
Ladomat 22
Idem si k vám po radu. Mam Atmos ladomat 22 a kotol na peletky a akumulacnu. Po spustení za studena…
lubobalascak
Pred 3 rokmi
11
Kto má obložiť komín a natiahnuť bleskozvod?
Máme komín Schiedel a strechu Bramac. Strechu nám robili objednaní strechári, chcem sa opýtať, mali…
foox
Pred 3 rokmi
6
Čerkáč peniažtekový
Ahojte, idem si sem po radu. Po celej dĺžke jednej strany plota mám závesné kvetináče, do ktorých b…
raphael42
Pred 3 rokmi
6
Odporové podlahove kurenie
Dobrý deň, Máme doma Elektricke kablove kúrenie s jednoduchými termostatmy, neviete niekto o intel…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
421
422
423
424
425
…