Ladomat 22

Profilova fotka
Idem si k vám po radu. Mam Atmos ladomat 22 a kotol na peletky a akumulacnu. Po spustení za studena ladomat vydáva klepotavy zvuk co sa prenáša po celom dome akokeby boli bubliny vzduchu v ňom. Skušal som aj všetko za studena odvzdusnit ale nepomohlo. Klepe to iba keď je AN studená ale keď sa už na hreje na 80 tak to nevydáva žiadne zvuky ani bublinky v poruby nepočuť.. Mam aj automaticky odvzdušňovací. Poraďte ako to vyriesit
Odpovedať
Profilova fotka
@lubobalascak vyriesit by to mal ten kto to naprojektoval alebo instaloval. Kludne moze byt viac pricin, na 99% chybne zapojenie alebo aj chybny ladomat (malo pravdepodobne). Pricina ze to huci pri nizkej teplote je vacsinou, ze termopatrona je ochladena a zacne skrtit prietok. Ak cerpadlo tlaci do uzavreteho prietoku, tak to piska. Pricina je vacsinou ta, ze cerpadlo tlaci do uzavreteho okruhu, to treba vyriesit. Pridavam schemu ladomatu a spravny sposob zapojenia. Reklamovat u tvorcu systemu. ak si nevie rady, tak www.atmos.cz
Odpovedať
Profilova fotka
+popis
Odpovedať
Profilova fotka
Klepe to preto lebo to je opačne zapojené,
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx ahoj ťa schéma nie je dobrá ten bojler by mal byť zapojený na výstupe z akumulacky a nie pred vstupom
Odpovedať
Profilova fotka
vysoko pravdepodobne.... schema je z atmos.cz
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem prečo je to iba za studena. Ked sa AN zohreje na 80 tak to prestane.. Pridám neake foto. Da sa aj ten ladomat neako odvzdusnit?
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx aký tlak ma byt v expaznej nádobe co je hneď za kotlom? A dá sa aj len samotný ladomat odvzdusnovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubobalascak bezne o 0.3bar nizsi aky je tlak vo vyk.systeme. Ak sa teda bavime o expanzomate pre kurenie. Uz som to tu pisal viac krat, treba hladat. Treba otravovat tvorcu systemu...
Odpovedať
Profilova fotka
Viem mi niekto poradiť aký je na Atmos horaku servisný kód?
Odpovedať
Profilova fotka
Nájde sa tu niekto co by mi vedel poradiť s otáčkami ventilátora?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?