O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Cena zámkovej dlazby
Cavte Ake mate skusenosti s zámkovou dlažbou od Stadreko? Ale nevie niekto o aktuálnej dobrej akci…
lubobalascak
Pred 3 rokmi
5
Exteriérové drevené dvere z poľská
Dobre ráno viete mi niekto odporučiť stolára z poľská ktorý vyrába exteriérové drevene dvere ? Ďaku…
milanpl
Pred 3 rokmi
7
Nastavenie okien
Ahojte, poznáte niekto spoľahlivú firmu na nastavenie okien v okolí BA, DS, Šamorín? Tí ktorí nám o…
milanista
Pred 3 rokmi
2
Zmena projektu29
Zdravím, chcela by som sa poradiť. Staviame RD vo svahu, v schválenom projekte mame kvôli statike v…
19sju91
Pred 3 rokmi
9
Vodič v ističovej skrinke.
Zdravím, mám otázku aký vodič použiť pri realizácii rozvodnej skrinky, pričom prívodny kábel je pev…
foox
Pred 3 rokmi
11
Sklo alebo plech
Ahojte ,čo je lepšie pod krbové kachle Evora 02 sklo alebo plech?
katat2
Pred 3 rokmi
10
Prekladanie fasádneho polystyrenu - ma to zmysel?
Pozdravujem odborne osadenstvo. Mam take špecificke otázku. Pri zateplovanie polystyrenom plánovan…
eagleowl
Pred 3 rokmi
4
Akú farbu podlahy a dverí ku bielej kuchyni s drevenou pracovnou doskou
Dobrý deň Chcel by som vás poprosiť o radu prípadne fotky vašich kuchýň ako rôzne sa dá nakombinov…
lenkito10
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Zháňam použité mozaikové parkety
Ahojte, prosim Vas nemate nejaky tip, kde by sa dali zohnat pouzite dubove mozaikove parkety? Okrem…
mirfren
Pred 3 rokmi
7
Zvládne Protherm panther kondenz 25kkv radiátory aj podlahovku?
Zdravim ,momentálna situácia je taká že kotol vytapa prvé poschodie,chcel by som vedieť,ak má niekt…
willinko23
Pred 3 rokmi
5
Regulácia Tech
Zdravím vás. Ma niekto reguláciu Tech? Potreboval by som poradit. Dakujem
lubobalascak
Pred 3 rokmi
8
Dt 30 a 38 tehla
Dobrý deň chcem sa opýtať ci mozem dat dt 30 a potom 38 tehlu dakujem
eagleowl
Pred 3 rokmi
14
Odporúčame diskusiu: Stavba svojpomocne v aktuálnej dobe podľa používateľa z českej Modrej strechy
Ahojte, keďže sa nám na českej Modrej streche rozprúdila zaujímavá debata o stavbe svojpomocne v ak…
edberg
Pred 3 rokmi
6
Sedacia súprava v minimalistickom štýle
Ahojte, pridávam sa do diskusie, zariaďujem nový bytík a neviem si vybrať sedačku do obývačky :thin…
mackovci
Pred 3 rokmi
19
Zateplenie stropu v byte
Prosím o radu.... Komplet prerábam byt v tehlovom bytovom dome na prízemí a budem znižovať strop sa…
chrobak7
Pred 3 rokmi
8
Cim umyt sklo v sprchovom kute???
Cim umyvate sklo v sprchovom kute??? Je matne (nepriehladne) ale zo srany kde sa sprchujeme ostavaj…
careamic_sk
Pred 2 rokmi
27
Nopova folia a gumoasfalt na zaklad plotu?
Ahojte, prosim, ked staviame plot a na betonovom zaklade budu este vo vyske 75cm 3 rady obycajnych…
chrobak7
Pred 3 rokmi
7
Zumpa - spodná voda
Potrebovala by som sa poradiť.... 10kubíková žumpa (výška 2,4), uložená do hlbky 5m pod zemou, zasy…
sonau
Pred 3 rokmi
16
Premaľovanie kuchyne - aká farba?
Ahojte, potrebovala by som poradiť, akú farbu použiť na prefarbenie horných kuchynských skriniek -…
luklu3
Pred 1 rokom
20
Čím zlepiť plast
Čím zlepiť plastovú rúčku spínača na el. kosačku ?
megdesign
Pred 3 rokmi
9
SPF, alebo štát ma "podviedli" ?
Bývam na okraji obce, v lokalite, ktorá pozemkoprávne už nepatri do intravilánu. V nedávnej minulos…
petersd
Pred 3 rokmi
20
Voľba čerpadla do RD
Ahojte, mam posch. RD a volím druh čerpania vody z kopanej studne /priemer 1m/. V dome mám podružný…
michal_dovomi
Pred 3 rokmi
4
Dlažba v dome limestone
Dobrý deň prosím vás má niekto skúsenosti s touto dlažbou Limestone White 60x60 do interiéru. Ďaku…
jerad112
Pred 3 rokmi
2
Rekuperacia s epe potrubim
Ahojte,dnes sme sa boli informovať ohľadne rekuperácie. Projektant absolútne odflakol jej umiestnen…
purplesticks
Pred 3 rokmi
30
Na projektovej dokumentácii pre SP sú pečiatky a podpis vytlačené. Je to problém?
Zdravím, na projekte na stavebné povolenie máme pečiatky a podpis vytlačené. Na stavebnom úrade mi …
jan45
Pred 3 rokmi
17
Servis Kotolne v bytovom dome
Ahojte, chcel by som sa opytat kolko platite ako BD za rocny servis kotolne, podobnej specifikicaie…
misop
Pred 3 rokmi
3
Daikin Altherma vs Panasonic Tepelné čerpadlo
Ahojte , rozhodujem sa medzi výberom TČ vzduch voda Daikin Altherma 3 EHVX08S18E9W + ERGA06EVA aleb…
dejv59
Pred 3 rokmi
3
OKNÁ S ÚZKYM RÁMOM
Chceli by sme na dom čierne okná, mali by ale mať úzke rámy, hrubé čierne okná sa mi nepáčia. Porad…
melirik
Pred 3 rokmi
23
Financovanie stavby domu založením 2 nehnuteľnosti
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ideme stavať dom, s tým, že chceme k tomu založiť sj byt, na kt…
andreah25
Pred 3 rokmi
8
Stavebné povolenie v inej obci
Ahojte Stavebné povolenie môže vydať len príslušný stavebný úrad pod ktorú spadá obec v ktorej bu…
duzu
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
419
420
421
422
423
…