Odporúčame diskusiu: Stavba svojpomocne v aktuálnej dobe podľa používateľa z českej Modrej strechy

Profilova fotka
Ahojte, keďže sa nám na českej Modrej streche rozprúdila zaujímavá debata o stavbe svojpomocne v aktuálnej dobe a jeden z používateľov sa rozhodol každý piatok dokumentovať svoj postup, stav, kompletné info, rozpočet a všetko okolo jeho stavby, dávam vám diskusiu do pozornosti aj tu: http://www.modrastrecha.cz/forum/rozp... 🙂 Na našu českú strechu sa viete prihlásiť aj s údajmi, s ktorými sa prihlasujete sem, takže smelo do toho, prihláste sa a zapojte sa! 😉
Odpovedať
Ale ako pozerám tak MS.cz sa od MS.sk toxicitou príspevkov skoro vôbec nelíši 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@lrdk Oba weby sú si veľmi podobné a mentalita našich národov tiež nie je veľmi odlišná. Tam musím určite tie diskusie rovnako pravidelne čistiť ako tu ale nie v takej miere ako na SK streche našťastie. 🙂 Ale v podstate by som to zhrnula skôr tak, že na každom mieste, kde je ako tak zaručená anonymita, je to správanie ľudí takmer rovnaké a smelo k tomu môžeme pridať aj sociálne siete.
Odpovedať
@michaelarecht som nevedel, ze sa da aj na cesku strechu normalne prihlasit 🤔
Odpovedať
@michaelarecht podla mna nejde o anonymitu ( na na internete aj tak neexistuje pre organy cinne v trestnom konani). Napriklad, moji susedia nie su anonymni.. a predsa sa spravaju ako prasce, daleko horsie ako pouzivatelia tu/fora.. narusaju moje zakonne prava a porusuju svoje zakonne povinnosti, ako napriklad nadmerny smog z nespravneho spalovania v peci/krbe, nerespektovania nocneho pokoja, zakazu vjazdu, blokovania vstupu na pozemok, spinenie ulice a prehadzovania odpadov na moj pozemok, hygienicke spinenie na moj pozemok (aj pevne castice), kradez mojej posty, ohovaranie (ta zavist je citit, da sa krajat vo vzduchu) a mnoho ineho, snazim sa to vyhodit z hlavy. A to som si naivne myslel, ze na dome bude lepsie, ako na byte v bytovke s viac ako 100 bytmi.. Podla mna je Modrastrecha mierumilovne miesto, co sa tyka kultivovanosti diskusie... A preto to tu mam rad a som vdacny za tu a tam vycistenie diskusie. Trolov si nevsimam, netreba ich krmit , nasledne budu stracat len a len svoj cas 🙂 PS: este som stihol upravit svoj prispevok, zaujimavy Pán z CZ MS, to ano, drzim mu palce, bude o mat tazke 😄 Tiez som chcel urobit fotoblog aspon o absurdite majstrov na Slovensku, ale vzdal som to, nemal som na to energiu - totiz popri svojpomoci je toho casu naozaj malo. Mozno raz.. Fotky (a dokazy) nestarnu.. Aspon uvidim(e) kolko firiem ktore som mal este budu existovat v buducnosti.. Je to az tak absurdne, ze nezainteresovany by tomu neuveril.. Ale co nas nezabije, to nas posilni. (moj tip je ze ceny pojdu v blizkej buducnosti dole)
Odpovedať
@dusantt tiež by som povedal, že tú tie diskusia majú svoju úroveň, ktorú si držia. Však stačí si prečítať komentáre na sociálnych sieťach pod nejakými správami, článkami, tam niektorí skutočne "hviezdia".
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?