O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čím sa prichytí okno v otvore?
Prosím vás ludia, čím sa sroubuju okná do otvoru (porobeton). Máme k tomu také plechy, tie sa zacva…
terry25
Pred 3 rokmi
24
Energetický certifikát platnosť
Ahojte všetci potrebujem poradiť :slight_smile: kupil som rozostavaný dom z roku 2010 a v danom rok…
audinak
Pred 3 rokmi
4
Vytýčenie Telekom siete
Zdravim,miestom,kde budeme ťahať elektriku,vedie aj Tcom kábel. Poslali nám inštrukcie,že musíme ma…
bellatrix27
Pred 3 rokmi
8
Skúsenosti so spol. riDomy.sk
Dobrý deň, má niekto skúsenosti s firmou riDomy.sk (ri house, s.r.o.) ? Ako ste boli spokojní s dod…
byvanie2022
Pred 3 rokmi
1
Pukanie a vrzganie v hlavnom uzavere vody
Mam tento hlavny uzaver na privode obecnej vody https://www.bola.sk/membranovy-redukcny-ventil-s-ma…
cukrik25
Pred 3 rokmi
2
Otázky pri obliadke domov
Ahoj, chystáme sa na nejaké obhliadky domov, predovšetkým murovaných. Aké základné otázky by sme sa…
864
Pred 3 rokmi
10
Odpadávajúca fasádna farba
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu, čo robiť s ooadavajucou fasadnou farbou,má niekto skúsenos…
lubobalascak
Pred 3 rokmi
4
Farba brány
Ahojte máte niekto nejakú atypicku farbu brány ? Teraz sú všade len antracity, chceme dať hliníkovú…
jakabkodano
Pred 2 rokmi
23
sponzor fóra
Prosim vas co je to za červa?
Nasla som pocas nedelnajsieho varenia cerva, mala som aj maso na linke, ale aj zeleninu priamo zo z…
pochabel
Pred 3 rokmi
6
Statický posudok pred rekonštrukciou strechy
Chcela by som sa opýtať tých, čo si dávali robiť statický posudok, či starší dom unesie zaťaženie p…
zara71
Pred 3 rokmi
1
Televizor pod oknom-svetlikom
Ahojte, mate niekto v obyvacke okno-svetlik a pod nim televizor? dakujem za ukazky.
jakabkodano
Pred 3 rokmi
4
KG rúra v pivnici
Dobrý deň,viete mi povedať ako je to s odpadovou ležatou kanalizáciou v pivnici ak je vedená v jedn…
chaluparko
Pred 3 rokmi
6
Kladkové koliesko
Dobrú deň pokazila sa nám staršia cca 20-ročná posilňovacia veža. Vedeli by ste mi poradiť (firmu,…
dodok
Pred 3 rokmi
5
Výmena zárubní a dverí
Dobrý deň. Neviem či mi môže niekto poradiť. Plánujeme meniť nové dvere. Nevieme sa rozhodnúť, či…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
17
Okna v kuchyni- poprosim vas o radu nazor na
Dobry den, sme pred finalizaciou projektu a chcem sa opytat na nazor ohladom dvoj-okna v kuchynskej…
wivik
Pred 3 rokmi
23
Povolenie na komín
Ahoj Chcem sa poradiť máme rd stilo od BH a chceme si dat dorobiť krbové kachle. Komín bude len ta…
jumt
Pred 3 rokmi
11
Studňa starý dom
Potrebujem poradiť. Kúpa starého domu, kde sa nachádza studňa. Je tam aj vodovod privedeny do domu,…
jan45
Pred 3 rokmi
21
TONDACH SAMBA 11 ČIERNA MATNÁ ENGOBA
Chcela by som poprosiť tých, čo máte túto strešnú krytinu, o fotky, ako vyzerá na streche. Ste s ňo…
zara71
Pred 3 rokmi
6
TONDACH STEINBRUCK ČIERNA
Prosím Vás máte niekto strešnú krytinu Tondach Steibruck čierna matná engoba? Mohla by som poprosiť…
zara71
Pred 3 rokmi
1
Ako daleko biokrb od TV?
Ahojte, rada by som sa poradila, ci mozem takyto biokrb umiestnit hned pod telku alebo je to zly na…
duzu
Pred 3 rokmi
17
Co namiesto stropnej listy
Mame sadrokartonovy strop a v rohoch popraskal. Je mozne nejako elegantne spravit popraskany strop …
kuracinarez
Pred 3 rokmi
2
Výmena termostatu
Ako pripojiť tento termostat za radi ďakujem
tublat85
Pred 4 mesiacmi
7
Partia na vytiahnutie múrov PB
Dobrý deň, vedel by mi poradiť niekto, nejakú partiu na vytiahnutie múrov spodného podlažia? Chceli…
kirspy
Pred 3 rokmi
1
Kompaktná vstavana rúra
Aké máte skúsenosti na kompaktné vstavané rúry.
ritter1208
Pred 3 rokmi
3
Okná od firmy Qprofil - skusenosti
Dobrý deň, má niekto nejaké skúsenosti s touto firmou? Budem vďačná za každú odozvu 🙏
miroslava_godusova
Pred 3 rokmi
1
Zazimovanie kopaneho bazena - postup
Dobry den, vedel by mi niekto poradit detailny postup zazimovania kopaneho bazena? Bazenari si py…
denisa_hajdukova
Pred 1 rokom
19
Obi Dlažba Metro Grey 120 x 60 cm
Dobrý deň.Má dakto s vás túto dlažbu? Ak áno môžem poprosiť fotku ako vyzerá ? Ďakujem
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Firma RAGA
Ydravím všetkých má prosím niekto skúsenosti s firmou RAGA z Trenčianskych stankoviec, Sú zameraní …
kvjecinka
Pred 3 rokmi
1
Prestriekanie brány
Ahojte našiel som v jednom veľkom obchode dvojkrídlovu branu ktorá sa mi velmi paci vzhľadom cenou …
chrobak7
Pred 3 rokmi
6
Osvetlenie zrkadla zo zadu LED pásikom.
Dobrý deň. Už som fakt na prášky. Chceme osvetliť spáľňové zrkadlo zavesené na stene LED pásikom v …
jasmine2
Pred 3 rokmi
13
1
2
…
418
419
420
421
422
…