O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
2D vs 3D plot Vs betónový plot
Ahojte všetci. Ideme kúpiť tento rok ešte materiál na plot nakoľko to asi lacnejšie nebude. Potrebu…
mischo1990
Pred 3 rokmi
1
Strecha - zateplenie
Zdravim, Cim by ste odporucali zateplit strechu? Vata alebo fukanou izolaciou? Taktiez otazocka, a…
davids11
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
99
Demontáž pôvodnej vzdušnej elektrickej prípojky pred kolaudáciou?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s demontážou pôvodnej vzdušnej el. prí…
megdesign
Pred 3 rokmi
4
Podlahove kúrenie
Dobrý deň chcem sa spýtať,aký veľký je problém pri pokladke podlahoveho polystyrenu ked sa niekde p…
janci555
Pred 3 rokmi
6
Svetlovod - je to dobra vec?
Zdravim, zvazujeme kupu svetlovodov, nakolko byvame v radovej zastavbe a okien nie je vela. Ti co m…
fugas20
Pred 1 rokom
1
2
49
Elektrina - nevieme ako ďalej postupovať
Ahojte strecháči, robíme celkovú rekonštrukciu domu, všetky siete sú urobené( urobiť plyn bolo naj…
irin121
Pred 3 rokmi
12
Prípojka plynu a vody v jednej ryhe
Je nejaké riziko v prípade, ak je prípojka plynu a vody v jednej ryhe? Zistili sme, že bývalý maji…
palo18
Pred 3 rokmi
12
Drevený balkón-zateká do interiéru
V dome mam priznaný strop a drevený balkón. Aktuálne je zle počasie a prší už 5den v kuse. Dnes som…
lubobalascak
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Zlte zatecene flaky na stenach
napada, prosim, niekoho z coho sa mi mozu tvorit taketo zlte flaky v rohoch medzi stropom a stenou?…
cumlicek2
Pred 3 rokmi
5
Kde nakupit zariadenie do bytu na prenajom?
Potrebujeme zaridit 1izb byt na prenajom, sanita, podlahy a dvere tam su, vsetko ostatne treba kupi…
thisrent
Pred 2 rokmi
21
Okno a dvere na zahradny domcek
Ludia kde mam kupit drevene okno a drevene dvere + zarubnu na zahradny domcek (teda exterier). Nemu…
garazenakluc
Pred 2 rokmi
11
Vysoké odpisy z kúrenia, ale nekúrilo sa
Zdravím, môj byt je prázdny už od sep 2020. Je na 1. poschodí nad pivnicami zo 7 poschodí. Od leta …
emiliee
Pred 3 rokmi
9
Preplatok SPP
Ahojte. Má niekto skúsenosť so situáciou doma, keď vám vrátil SPP preplatok za plyn a rovno vám po…
nigmanka
Pred 3 rokmi
27
Kontrola poistneho ventilu TE-1847
Na vstupe vody do zasobnika TUV mam nainstalovany poistny ventil TE-1847. Uz nejaku dobu sa deje to…
dedo758
Pred 3 rokmi
6
Daikin - Altherma 3 - realny (S)COP
Zdravim, Zakladne info: kurenie do radiatorov, povodne elektrokotol (obmedzeny na 4-6 kW) kurenie l…
av2
Pred 3 rokmi
25
Zmena osadenia stavby po vydani stavebneho povolenia
Dobry den, dostali sme stavebne povolenie, no teraz sme si zmysleli, ze by sme radi posunuli dom o …
rudy5
Pred 3 rokmi
2
Je adekvatna cena za pracu? dlazba
Ahojte, Moc sa nevyznam v tejto sfere len by som sa chcela spytat ci ponukana cena prace za obloz…
tomas89374
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
123
Kamenny koberec, schody, odvod vody
Ahojte, chcel by som poprosit o radu ako zabezpecit odvod vody z exterierovych schodov pred pokladk…
sanoba
Pred 3 rokmi
1
Obnova komína
Ahojte,potrebujem poradiť v konkrétnej situácii.Ideme dať obnoviť komín , ktorý je momentálne z čas…
muska251
Pred 3 rokmi
6
Terran vs Bramac
Pozdravujem, uz viackrat tu zrejme bola tato diskusia, ale stale sa nejak nevieme rozhodnut. Ktor…
rudy5
Pred 3 rokmi
2
Zelená strecha-izolácia
Dobrý deň, viete mi odporučiť firmu, čo robí zelené strechy, alebo izolácie rovných striech? Ďakuj…
melleus
Pred 2 rokmi
12
Bytové jadro
Ahojte, chcem sa spýtať či niekto v posledných mesiacoch riešil nové bytové jadro, a cca približne …
kordo3
Pred 3 rokmi
15
Prieduchy na drevený strop
Mam záujem o montaz krbu a prieduchy do 3 izieb. Problém je v tom že mám dreveny priznaný strop. Na…
duzu
Pred 3 rokmi
4
Zonova regulácia nezopne kotol
Dobrý deň namontoval som zónovú reguláciu salus svorkovnica kl08rf termostaty su 3x a 5zón tak isto…
thommi
Pred 1 rokom
1
2
41
Poistný ventil - el. priamo ohrevná batéria
Zdravím, mám zakúpenú elektrickú priamo ohrevnú batériu HAKL OBR 330, výrobca v návode uvádza "odpo…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Stropne debnenie/ stropná betónová dosla/ armatúra,betonaz
Dobrý večer, chcel by som sa informovať na približnú cenu prenájmu stropného debnenia 5s(trojnoha…
no41ik
Pred 3 rokmi
1
Výber radiatorov a vstupná teplota voda do nich
Poprosil by som Vás o reakciu na výber spoľahlivej značky radiatorov, typu - dvojradove vs. trojrad…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
56
Firma MFpro projekt Style 225
Dobrý večer , rada by som sa opýtala či máte niekto postavený domček Style 225 od firmy MFpro. Na j…
thebet179
Pred 2 rokmi
2
Vytopenie poistka
Dobry den, mam taky problem a hladam ci by mi vedel niekto poradit. Vytopil ma v stredu sused. Mam …
struknica
Pred 3 rokmi
28
Čím sa prichytí okno v otvore?
Prosím vás ludia, čím sa sroubuju okná do otvoru (porobeton). Máme k tomu také plechy, tie sa zacva…
terry25
Pred 3 rokmi
24
1
2
…
417
418
419
420
421
…