O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skrabany asfalt
Cestari robili teraz pred volbami cestu. Skrabali asfalt, ktory som si dal doviest pred branu aby s…
jankazb
Pred 3 rokmi
6
Hranice pozemku, cesta
Ahojte, Vlastním pozemok, kde plánujem výstavbu RD, vedľa môjho pozemku je plánovaná výstavba cest…
wivik
Pred 3 rokmi
10
Fasáda/okná
Zdravím, pred mesiacom som kúpil s manželkou byt. Jedná sa o starší panelovo/tehlový obytný dom. By…
asuskoo
Pred 3 rokmi
5
Okolo kamery lieta hmyz - nonstop poplach - čo s tým?
Celé noci mi okolo kamery lietajú miliardy týchto malých h.vien. Svetlá sú vypnuté, asi ich láka to…
chmelo202
Pred 3 rokmi
1
2
48
Ukladanie podlahoveho polystyrénu
Dobry den chcem sa spytat ci treba vysekat porfix coje pod oknami a vchodovymi dverami zarovno s rá…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
6
Dáva sa fólia pri podlahovom kúrení?
Chcem sa spýtať či sa dáva nejaká fólia medzi lepenku a polystyrén.Ked sa dáva podlahové kúrenie
toky1
Pred 3 rokmi
5
Fotovoltika názor na ponuku cenovú :)
Ahojte. Dostali sme ponuku cenovú na fotovoltiku. Vie sa mi niekto k tomu vyjadriť, či je to dobrá …
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
49
Opticky kabel
Elektrikari ktory ste tu ako by som nadpojil opticky kabel ked ho mam vyvedeny na hranici pozemku a…
huliana
Pred 3 rokmi
17
sponzor fóra
Mlat namiesto dlažby pred garazou
Realizoval niekto priestor pred garazou mlatovym povrchom namiesto dlažby?
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Podlahové kúrenie pod anhydrit
Ahojte potrebujem poradiť podlahove kúrenie pod anhydrit čomu by som mal venovať pozornosť
mgx
Pred 3 rokmi
2
Hypotéka na výstavbu montovaného drevodomu
Dobrý deň, mal by som pár otázok ohľadne hypotéky. Viem že sa tu už toho ohľadom tejto témy písalo …
andreah25
Pred 3 rokmi
11
Okapový chodník - vyspravenie škáry pri sokli a dorobenie časti chodníku
Viete mi prosím poradiť vhodnú hmotu ktorou by som vyspravil škáru cca 1-2cm širokú na okapovom cho…
draxter
Pred 3 rokmi
1
Rohová sedačka
Dobrý deň. Viem, že je tu už veľa diskusií o sedačkách, no skoro všade sú písané také iste stránky…
dam768
Pred 3 rokmi
9
Vklad/zapis povolený
Dobry den, Chceli sme zapisat vedlajsiu budovu na LV, skontrolovali sme stav ziadosti uz je tam uve…
kristof_angelika
Pred 3 rokmi
1
Co po gamatkach v byte
Dobry den. Idem si po radu. Mam 1 izbovy tehlovy byt na prizemi, vysoke stropy. Rozloha bytu cca 45…
danny888888
Pred 2 rokmi
8
Dub Corbridge prírodný od Eggeru
Ahojte, prosím Vás má niekto nábytok v dekore dub Corbridge prírodný a dub Chalet od Eggeru? Chcela…
vladula_00
Pred 3 rokmi
2
Hypotéka na chatu
Ahojte žiadali ste si niekto hypotéku na rekreačnú chatu??
mima1989
Pred 9 mesiacmi
22
Veterna turbina IstraBreeze i2000 - rady a skusenosti
Nema tu nahodou dakto tuto turbinu alebo podobnu od rovnakeho vyrobcu? Rad by som sa dozvedel viac.…
y2k
Pred 3 rokmi
16
Portál MegaUbytovanie - skúsenosti
Ahojte, chcem začať prenajímať našu chatu a zvažujem spoluprácu s portálom megaubytovanie. Na zákla…
valzem
Pred 2 mesiacmi
13
Smart zásuvky pre FVE
Pre maximalizovanie využitia FVE bez toho aby sme sami museli sledovať či svieti slnko a zapínať p…
psv
Pred 3 rokmi
3
Skusenost anhydridovy poter Miroslav Martaus
Dobry den, ma niekto skusenost s panom Miroslav Martausom ohladom poteru? Alebo viete doporucit nie…
michal_dovomi
Pred 1 rokom
3
Ako vyuzit kopu stareho brizolitu?
Ahojte, na zahrade mam riadnu kopu brizolitu, uz to ma niekolko desiatok rokov. Prosim o vasu radu,…
jankazb
Pred 3 rokmi
16
Hľadám firmu a šikovných murárov pre základovú dosku
Viete prosim odporucit firmu pre zakladovu dosku (na pasoch) v okoli BA. Rovinaty pozemok, IS na po…
mirob2
Pred 3 rokmi
3
Protherm Panther Condens - zapojenie ON/OFF termostatu
Ahojte. Idem si tu pre radu. V RD je KK Protherm Panther Condens spolu s termostatom Protherm Miset…
wynk11
Pred 3 rokmi
16
Poraďte človeka na montáž kompaktnej pracovnej dosky so skúsenosťami západ
Dobrý deň, poraďte prosím človeka na montáž kompaktnej pracovnej dosky so skúsenosťami- západ, najl…
kubo6
Pred 3 rokmi
1
Prípojka aký kábel
Dobrý den idem tahat prípojku k domu, všetko na elektrinu + elektrický kotol 12kw mám naprojektovan…
merak
Pred 3 rokmi
15
Reklamacia ELECTROLUX - moralne dno spolocnosti
Dobry den Pisem to tu lebo uz neviem na koho sa obratit a som po 2 telefonatoch a 3 emailoch uz zu…
stefan_d
Pred 3 rokmi
1
2
34
Podlahové kúrenie a kotol na pevne palivo
Dobr deň chcem sa opýtať plánujem tepelne cerpadlo v dome mám len podlahové kúrenie dá sa k tomu do…
mgx
Pred 3 rokmi
14
Jednokrídlova brana 230cm
Môže mať jednokrídlova brána šírku 230 x 170 cm? Výplň budú hlinikove profily a váha by mala byť cc…
maros_get
Pred 3 rokmi
5
ZMENA projektu stavby
Dobrý deň, našiel by sa tu niekdo kto by mi vedel poradiť? :slight_smile: Kúpil som dom ktorý je ro…
stefan_d
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
416
417
418
419
420
…