Portál MegaUbytovanie - skúsenosti

Ahojte, chcem začať prenajímať našu chatu a zvažujem spoluprácu s portálom megaubytovanie. Na základe ich recenzií na stránke sa mi to celkom pozdáva. Máte s nimi niekto osobnú skúsenosť?
Odpovedať
Oni fungujú na ročnom poplatku za zverejnenie, všetko ostatné si zákazník komunikuje sám. Ak ti to vyhovuje, nevidím problém. Ja radšej využívam booking a airbnb. Vyhovuje mi, že peniaze vyberajú oni, ja nemusím nič riešiť. Mysli na to, že ak chceš brať hotovosť, si povinný mať pokladňu.
Odpovedať
@akvi takze booking ti napriklad v akych kvartaloch zasiela vybranu sumu. pri nich teda uz nemusis mat sam o sebe pokladu?
Odpovedať
@domin372 peniaze posielajú do pár dní od skončenia pobytu. Airbnb dokonca aj skôr. Oni majú nejaké pravidlá vyplacania (booking tuším 2x za mesiac), ale pravdupovediac to vôbec nesledujem, lebo to chodí vždy bez problémov. Ak nevyberas hotovosť, pokladňu mať nemusíš, všetko máš cez účet, to danovakom stačí.
Odpovedať
Profilova fotka
@domin372 je to lepsie cez booking, kamarat tak prenajima a ma to bez starosti. Ma apartman a nemusi sa o nic starat, dokonca ma aj nejaku pani, co to chodi upratovat, on co tam ide len parkrat skontrolovat ci je vsetko OK a sem tam pozrie ake mu sumy chodia na ucet.
Odpovedať
Tak to by som radsej isiel do takejto moznosti, pripada mi to take, ze proste bez starosti, ze netreba teda ziadne papierovacky riesit, ked to vlastne funguje cez nich.
Odpovedať
@samokr áno, len dobrú, oslovil som majiteľa a dohodli sme sa. Za mňa dobrá skúsenosť 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ďakujem za odporúčania a názory. Nakoniec sme si sem pridali ubytovanie megaubytovanie a zatiaľ to veľmi pekne funguje. Dúfam, že to vydrží.
Odpovedať
Profilova fotka
@samokr Noo tak to je potom super. My sme si uz niekolko krat cez nich zajednavali rozne ubytovania
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?