O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aku fóliu pod plech na plechovej garáži
Pozdravujem vás ..chcel by som sa opýtať aku poistnú hydroizalcnu fóliu dať na plechovú garáž pod t…
pedrisito
Pred 3 rokmi
8
Zámková dlažba premac klasik
Prosím vás ti čo ste teraz niekedy objednávali/ kupovali zámkovú dlažbu premac klasik kombi formát …
vlado1992
Pred 3 rokmi
4
Záhadný opar
Zdravím vás. Zaobstaral som si kachlovu pec 9kw tak isto novy vyfrezovany nerezovy komin. Všet…
reward
Pred 3 rokmi
7
Aku automatizaciu namiesto Fibara
Ahojte, mate niekto realne skusenosti s automatizaciou rodinneho domu pri ktorej ste s funkcnostou…
frantisekca
Pred 10 mesiacmi
31
Este mozem zasadit tulipany?
Mozem zasadit este tulipany alebo uz je totalne neskoro? Kosice a okolie
reanor
Pred 3 rokmi
15
Kamery Hikvision
Dobrý deň, zmenil som providera optického internetu ( mal som doteraz Telekom) a prešiel som na Ora…
mgx
Pred 3 rokmi
6
Buble mi chladnička
Ahojte. Mám novú chladničku s mrazákom (vysoká vstavaná) od januára značka Mora. Keď otvoríte dvere…
petersd
Pred 2 rokmi
12
Kolaudácia zateplenia
Dobrý deň. Rada by som sa spýtala na to aké môžeme mať problémy ak sa neskolauduje zateplenie bytov…
slivky
Pred 3 rokmi
7
sponzor fóra
Isover alebo knauf
Zdravím ktorá izolácia je lepšia do podkrovia z týchto dvoch je tam rozdiel okrem ceny? Isover unir…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Penová fólia
Prosím existuje zberné miesto na penovú fóliu? Alebo ako sa to dá niekde zúžitkovať. Nazbieralo sa …
highlighter88
Pred 3 rokmi
8
Inteligentný zvonček v paneláku
Ahojte, ide mi o to, že keď mi niekto zazvoní na zvončeku pri vchodových dverách ( do bytu), tak …
smartcomfort
Pred 2 rokmi
4
Odvod digestora - potreba zmenšiť
Zdravím, V kuchyni mám odvod digestora končiaci 40cm od steny. 150mm. Problém je, že kuchynská sk…
roman2255
Pred 3 rokmi
4
Ponorné čerpadlo-automat
Ahojte,má niekto skúsenosť s ponorným čerpadlom-automatom??Mam kopanú studňu a chcem zasobovať v po…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
8
Skúsenosť s vchodovymi dverami Perito Thelma
Dobrý deň, nájde sa tu niekto kto ma plastové dvere Perito Thelma? Ďakujem
magdalenau
Pred 3 rokmi
1
Plotove dielce
Ahojte momentalne by som rad robil plot z plotovych dielcov klasika 173cm 250 cm stpiky su jokle 60…
zdennicio
Pred 3 rokmi
7
Predlžovací kábel 400V
Zdravím, mám otázku doma sa mi zvýšilo asi 15m kábla CYKY 5x10 ale pevný vodič, moja otázka znie mô…
petersd
Pred 3 rokmi
1
2
32
Zateplenie ŽB stropu polystyrénom
Prosim vás zatepľoval tu už niekto ŽB strop čiže povalu polystyrénom ? Mam viac otázok tak sa to po…
chrobak7
Pred 3 rokmi
12
Prekrytie dymovod
Ahojte ako prekryť toto? Existuje nejaká obruč alebo niečo na to? Alebo sa mam zmieriť s tým ze to …
kovacovskatehelnasmaltovna
Pred 3 rokmi
2
Sedacia súprava v minimalistickom štýle, poradíte farbu?
Prednedávnom som tu otvorila diskusiu "sedacia súprava v minimalistickom štýle" a vložila som tam n…
tomino_33
Pred 3 rokmi
6
Aký je toto prosím typ krbovej vložky?
Dobrý deň,vopred ďakujem za odpoveď,prípadne návod na zodpovedanie mojej otázky. Kúpil som používa…
931martin
Pred 3 rokmi
11
Zeppelin rýpadlo báger
Prosím vás vedeli by ste niekto na základe týchto foto určiť o aký typ (cca. rok výroby )ide?
vrajmantak
Pred 3 rokmi
8
Prerabka strechy
Dobry den. Chystame sa prerabat stary RD. Potrebujeme zacat strechou. Mali sme tu dvoch majstrov od…
eno32
Pred 3 rokmi
3
Vymena dvierok susicka Beko
Prosim mate niekto skusenost s otocenim dvierok na susicke Beko? Dvierka rozobrate ale nedaju sa zl…
timea59
Pred 3 rokmi
6
Zimna zahrada - firma
Ahojte, prosim viete niekto odporucit naozaj spolahlivu firmu na realizaciu ZZ nakomplet aj vratene…
sonau
Pred 3 rokmi
11
Pomoc s rozmiestnením nábytku
Ahojte strechaci! Potrebovala by som Vašu pomoc so zariadením izby pre bábätko. Izba má rozmer 3x4 …
janula_be
Pred 3 rokmi
22
Ikea-bielo moreny dub
Prosím vás mate niekto skúsenosť, či bielo moreny dub z rôznych kolekcii ikea nábytku je skutočne …
vojtti
Pred 3 rokmi
11
Tuje co im chyba?
Neviete niekto poradit co im chyba ? :cry:
lucosina101
Pred 3 rokmi
28
Opravár WC Bratislava
Ahoj hladam slusneho a spolahliveho opravara WC v Bratislave. Viete odporucit? Dakujem L
mgx
Pred 3 rokmi
8
Mokrá pivnica s podlahou pod úrovňou daždového jarku
Dobrý deň, začínam prerábať chalupu, ktorá je z 1/4 podpivničená. Podlaha v pivnici je mokrá, 3 ste…
tomas89374
Pred 3 rokmi
15
Vyhladenie lepidla
Ahojte, prosím vás, prvýkrát sieťkujem. Na múr z debniacich tvarnic. Na lepidlo už nebudem dávať om…
rudy5
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
414
415
416
417
418
…