O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odpad wc
Dneska uz verim, ze odomna posledná otázka ale naozaj potrebujem radu a inspirácie, kym je to v pro…
zuzana_dobronova
Pred 3 rokmi
1
Rekonstrukcia 4 izboveho paneloveho bytu - Bratislava-Petrzalka
Dobry den, hladam osvedcenu a spolahlivu firmu alebo partiu majstrov zastresujucich kompletne rekon…
freel86f8
Pred 3 rokmi
1
Kam umiestniť klimatizáciu
Zdravim, mám predpripravu na klimatizáciu už vyvedenú z domu aj káble trčia dlhé asi 4 metre...ide …
dexter89
Pred 3 rokmi
13
Je strešná fólia nutná?
Chcela by som sa opýtať, či je nutné dávať strešnú fóliu, keď nebudeme mať obytné podkrovie, ani ne…
rudy5
Pred 3 rokmi
15
Elektricka vykurovacia folia
Dobry den. Rad by som sa informoval o napajani podlahovej folie. Zaujimalo by ma ci sa da napojit j…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Ventil vodný
Dobrý deň, viete mi prosím vás poradiť aký ventil je vhodný na také riešenie ako je na fotke v príl…
daralbajda
Pred 3 rokmi
9
Zakladanie dveri
Dobry den ideme zakladať dvere a preto mam otazku cim by bolo lepsie vymurovat pod dvere ci s uzkou…
nikush93
Pred 3 rokmi
1
Odkiaľ nábytok?
Prosím poradiť odkiaľ mám objednať komplet nábytok do bytu. Zariaďujem a potrebujem nábytok do pred…
valeriapoe
Pred 1 rokom
28
sponzor fóra
Výber elektrického radiátora - máte skúsenosti?
Chcela by som vás poprosiť o radu, či máte niekto skúsenosti s typmi elektrickych radiátorov. Potre…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Pripojenie piecky s vývodom 130 mm cez dymovod 150 mm
V dome, ktorý som kúpil, bola krbová vložka s vývodom 180 mm, bola zredukovaná do dymovodu 150 mm. …
joizefdosa
Pred 3 rokmi
3
Je takato fasada ok?
ked dnes slnko osvietilo tuto stranu domu, vsimli sme si, ze je vidiet obrysy polystyrénu, je to po…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
21
Krbové kachle blizko gauča
Zdravím Vás, Momentálne riešim otázku kachiel s vrchnym vyvodom, kachle budu zo zadu a z pravej st…
marko337
Pred 3 rokmi
26
Nová vodovodná/kanalizačná prípojka - projekt
Zdravim, chcel by som vás poprosiť, viete niekto o projektantovi ktorý by vedel nakresliť projekt …
martindom
Pred 3 rokmi
2
Digestor a zafrezovany led pas
Ahojte, neriesil niekto zafrezovany led pas v kuchyni kde digestor je v strede linky? zatial nam fi…
lrdk
Pred 3 rokmi
5
Kompozitná podlaha - skúsenosti
Ahojte. Konečne sme sa pohli s domom a sme vo fáze že si v dohľadnej dobe chceme objednať podlahu. …
solidway
Pred 3 rokmi
3
Zľavový kód
Dobrý deň, mám zľavový kód na projekt 100€ (euroline) ak by mal niekto záujem píšte správu
kalieta2302
Pred 3 rokmi
4
Projekt poschodoveho domu na maly pozemok
Dobry den, vedeli by ste mi dat prosim nejake napady na projekt poschodoveho domu s rozmermi max ok…
plamen
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
86
Nechceny navstevnik
Dobrý deň. Poraďte mi. Na záhrade blízko domu kde sa decka hrajú sa mi nasťahoval veľký pavúk vid f…
jakab_adrian
Pred 3 rokmi
27
Odšalovanie stropu
Kedy najskôr sa môže odsalovat strop? Dá sa aj čiastočne?
megdesign
Pred 3 rokmi
2
Seriál zo stavby domu na YouTube - bol by záujem?
Ahojte, bol by záujem o video seriál s postupom prác na montovanom drevodome? Dnes sme začali s výk…
stefanby
Pred 3 rokmi
26
Financovanie domu na kľúč
Čaute Zaujímalo by ma ci firma vie postaviť dom na kľúč kde sa celková cena zaplati až po komplet …
reanor
Pred 3 rokmi
22
Oprava Fascina Top
Ahojte priatelia. Nemáte niekto dobrú 😀 skúsenosť ako opraviť chyby omietky? Čaká ma par chyb plus …
terry25
Pred 2 rokmi
2
FTE - ZSE - VB - vyúčtovacia faktúra
Ahojte, poďte radiť, premýšľať. Vo vyúčtovacej faktúre za rok 2021 od ZSE som mal celkovú spotrebu…
melleus
Pred 3 rokmi
30
Plot - imitacia dreva
Ahojte, vedeli by ste mi poradit firmy v Bratislave a okoli, ktore robia ploty ako na obrazku? Mysl…
kkkarinnn
Pred 3 rokmi
5
Sedačka od nesia
ahojte, prosím Vás, aké máte skúsenosti so sedačkami od firmy Nesia? Veľmi uvítam najmä s konkrétny…
pfabry
Pred 3 rokmi
3
Projekt pre vjazd na pozemok
Ahojte, ja som uz zufala z celeho vybavovania stavebneho povolenia. Vsetko, teda mysleli sme, ze vs…
elizita
Pred 3 rokmi
13
Okná od Mirador a Unigroup - skúsenosti
Máte niekto okná a dvere od Mirador a Unigroup? Aké sú vaše skúsenosti? Návrh, prístup, prevedenie,…
melirik
Pred 3 rokmi
1
Ako by ste opravili po vodároch toto?
Ahojte, mala som mesiac doma partiu "majstrov", ktorí pokašlali, čo sa dalo. Včera odišli s tým, že…
skylarka1
Pred 3 rokmi
23
Aku fóliu pod plech na plechovej garáži
Pozdravujem vás ..chcel by som sa opýtať aku poistnú hydroizalcnu fóliu dať na plechovú garáž pod t…
pedrisito
Pred 3 rokmi
8
Zámková dlažba premac klasik
Prosím vás ti čo ste teraz niekedy objednávali/ kupovali zámkovú dlažbu premac klasik kombi formát …
vlado1992
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
413
414
415
416
417
…