Odkiaľ nábytok?

Prosím poradiť odkiaľ mám objednať komplet nábytok do bytu. Zariaďujem a potrebujem nábytok do predsiene, spálne, obývačky. Rozpočet je obmedzený a tak hľadám najlepší pomer cena kvalita v rámci možností. Pozerám ikea, jysk, tempo, sconto, moebelix. Čo sa týka kvality, kto by vedel odporučiť nábytok, aby niečo vydržal a nezruinovalo ma to 😀 Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ti kvalitatívne postačí taký nábytok, tak kludne od hocikial, aj čo si vymenovala. Ak si potrpíš na lepšie materiály a aj vyplniť hluché miesta, čo určite ostane pri sektorovom nábytku, tak pohladaj stolára, ktorý dokáže na mieru to, čo presne chceš.
Odpovedať
Profilova fotka
Z mojej skúsenosti určite odporúčam Ikeu a pripadne Moebelix.
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa tyka kvality si myslim, ze to budes mat asi za jedno, ktoru z moznosti si vyberies.
Odpovedať
Ja odporucam skusit pohladat stolara. Ak robi cely byt, je to prenho uz zaujimava zakazka a ti normalnejsi sa vedia dostat na cenu porovnatelnu s Ikea nabytkom. Nam napriklad kuchynu na mieru nacenil stolar lepsie ako by sme kupili kdekolvek a komplet byt nas bude stat rovnako ak nie menej ako keby behame po obchodoch a skupujeme vsade nieco..
Odpovedať
Profilova fotka
No to hej, lepsia volba je dat si spravit nabytok na mieru, len ked chce toho viacej a rozpocet je obmedzeny, tak si myslim, ze lepsie vyjde kupovat takto v nejakom retazci, ako davat robit nabytok.
Odpovedať
Profilova fotka
@tad8 ale tak zase ak davas toho viacej spravit na mieru, tak tam sa vies dohodnut na cene. Kdezto v predajni proste s cenou vela nenarobis.
Odpovedať
@sandria máte niečo z Moebelixu?
Odpovedať
@adushka_dr mám známeho stolára, no materiál išiel hore, tak myslím že by ma to vyšlo drahšie
Odpovedať
Ikea má dobrý a cenovo prijateľný nábytok, Sconto. Choď po akciách, po letákoch a rozšír výber. Stolár za tú cenu nemá šancu vyrobiť.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme väčšinu vecí z Ikey a sme spokojní. Avšak máme hlavne drevo, čiže ajked sa niekde trochu poškodí (pri deťoch úplne normálne) nevadí to, nie je to moc vidno. Ale my máme vidiecky štýl, takže tam to aj pasuje 😂
Odpovedať
@timik15 tiež mám nejaké veci z ikei a ani tam tá kvalita nie je bohviečo. Tak to mám asi ozaj jedno
Odpovedať
@lulus53 minimalne by som si to skusila dat nacenit a potom sa rozhodla. Aspon nejake satniky a velke veci stoji za to mat na mieru. Potom take drobnosti ako stoliky, stolicky, policky uz isto postaci Ikea a Mobelix ma krasne veci.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My budeme mat kombinaciu, nieco z tych spomenutych predajni a nieco od stolara. Vymyslela som si san remo dekor a nie vsetky predajne to maju. Deti si vybrali sonomu. Predsien nemam sancu poskladat, tak stolar. Pisacie stoly do detskych chcem 2m na dlzku, tak zas len od stolara. Jedalensky stol, konferencny stol, postele som nasla na tych strankach, sledovala ceny a kupila v 'akcii'. Nieco mam uz pol roka doma v krabiciach, tak hadam nic nebude chybat pri skladani 😅
Odpovedať
Profilova fotka
@lulus53 my máme 2 detské izby Ikea okrem postelí a v spálni mám Malm komody tie sú super. V predošlom byte sme mali Besta obývaciu stenu z Ikea. Z Moebelix kupoval môj brat nábytok veľké skrine, komplet spálňu aj obývaciu stenu všetko v jednom dizajne a je spokojný za tú cenu.
Odpovedať
@lulus53 mam skusenosti so vsetkymi co si vymenoval a tak ti poviem ze v mobelixe a sconte by som nabytok (okrem kuchynskej linky) uz vzivote nekupila. Zo sconta sme mali konferencny stolik, prisiel nam obity na 3 miestach. Z mobelixu ma svokra sedacku, kuchynsky stol a stolicky, stolicky maju krive nohy, jedna sa dokonca nedala poskladat a musela ju reklamovat, po roku sa na jednej uz neda sediet, lebo tam vytrca nejaky kov. Stol aj gauc su po 3 rokoch rozhegane akoby mali 100 rokov. Z jysku mam predsien, lavicka nam po roku praskla, skrina aj botnik vyzeraju ze padnu na zem ak ich neuchytis srobom k stene. S ikeou som spokojna asi tak s 80% nabytkom, napriklad postel je strasna, ale skrine su fajn. Tempo kondela je za mna tiez ok, mam odtial hojdacie kreslo a stojany na kvety a vsetky su v pohode. Co si nespomenul a s cim som ja najviac spokojna je drevona. Mali sme odtial postel, skrine aj komody a ani z jednej veci som nemala pocit, ze by sa o chvilu mala rozpadnut. Neviem ci si bol osobne v sconte alebo v mobelixe, no ja mam z tych ich skrin pocit, ze buchnes dverami a oni sa rozletia na triesky.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ale to, že prišiel obitý, za to asi môže aj prepravca, nie? Zas keby ho ideš kúpiť do predajne a odvezieš si ho sama, tak sa toto asi nestane. V Mobelixe som počul, že zvykne byť extra dlhá dodacia doba, že aj predĺžia dodanie a ani nedajú vedieť, tak ty len čakáš a čakáš.
Odpovedať
@pfabry mne z mobelixu pisali, ze sa dorucenie stoliciek predlzi.
Odpovedať
Moja skrina od stolara
Odpovedať
Profilova fotka
Kvalitnejsie rady v ikea 🙂 mobelix a podobne nas kvalitou nicoho absolutne neoslovili 🙈🙈 Zhodou okolnosti poniektori nasi znamy z nejakeho dobodu nemusia ikeu a isli smerom mobelix skonto atd…a teda riadne peklo co sa tyka kvality 🙈🙈
Odpovedať
@zipsuliak nevidim dovod, preco ikeu zatracovat, vsak obchod ako kazdy iny si myslim. daju sa aj tam najst dobre veci, vsak isto viaceri mame s tym skusenosti. ten mobelix ani u nas nezabodoval. kedysi este decodom bol fajn, ale tam som dlho nebol.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavvo nech sa prihlasi ten, co odtial nic nema 😄
Odpovedať
@robco_99 a tak vies ako, clovek vyskusa kadeco a potom si najde take tie svoje obchody, co mu pasuju.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od valeriapoe:

Moja skrina od stolara
@valeriapoe ahoj, prosím aka bola cena takejto skrine?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od monikaa_a:

@valeriapoe ahoj, prosím aka bola cena takejto sk…
@monikaa_a Ahoj ja uz si nepamätam robil mi to stolar sused.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od valeriapoe:

Moja skrina od stolara
@valeriapoe Ta Vaša skriňa je naozaj pekná. Vedeli by ste mi prosím dať kontakt na toho stolára čo Vám to robil?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wiesn:

@valeriapoe Ta Vaša skriňa je naozaj pekná. Vede…
@wiesn https://www.stolarstvomarik.sk/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?