O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zapáchajúca voda z vŕtanej studne.
Zdravím, potreboval by som poradiť, čo robiť so zapáchajúcou vodou z vŕtanej studne. Studňa je cel…
andrejka1977
Pred 2 rokmi
8
Šialene predražený LIDL Parkside?
Každý z nás používa nejaký kus náradia od Parkside . Obzeral som sa nedávno po kompresore PARKSIDE …
bigjamajko
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Nezmestí sa lešenie
Dobrý deň, Vedel by niekto poradiť? Dohodnuté som mal v projekte domu, že ideme stavať meter od s…
slavvo
Pred 3 rokmi
21
Zásuvka 400V
Zdravím, mám otázku mám pojazdný karavan ktorý je riešený cez 400V, vonku na karavane mám zásuvku 4…
dedo758
Pred 3 rokmi
15
Skúsenosti so stavebými firmami
Zdravím vás, Máte niekto skúsenosti so stavebnou firmou Ekonomické stavby alebo Postavdomsk?
simonan123
Pred 3 rokmi
1
Kotol Viessmann a termostaty Legrand Valena Life
Pozdravujem všetkých. V dome máme teplovodné podlahové kúrenie a nainštalovaný plynový kotol Vitode…
haman85
Pred 3 rokmi
1
Mechanický filter Cintropur NW25 na vodu.
Ahojte, Máte niekto namontovaný tento Mechanický filter Cintropur NW25 na vodu ? Aké s ním máte skú…
mesiac1
Pred 3 rokmi
1
Výmena dvojskla za trojsklo
Mám v podkroví strešné okná Velux MK06 0051B. Je na nich inštalované len dvojsklo. Chcel by som ich…
michaelarecht
Pred 2 rokmi
9
sponzor fóra
Zatepleny dom - zateplit?
Pozdravujem , chcem od Vas nazor, kupili sme rodinny dom ktory uz ma fasadu - polystyren hrubka 10c…
danvo
Pred 3 rokmi
21
Vodovodná batéria
Zdravím všetkých strecháčou✋. Potrebujem poradiť. Ja s mojou ženou sme si vymysleli ze chceme mať v…
lenkito10
Pred 3 rokmi
11
Zuzenie garazoveho otvoru
Ahojte, Staviame dom, ktory ma dvojgaraz. Garaz uz je postavena v hrubej stavbe a zacali sme riesit…
mgx
Pred 3 rokmi
6
Odstránenie vetracích rúr v priečke
Zdravím, prosím o radu. Chystáme sa prerábať staromestský byt, ktorý má v priečke medzi špajzou a k…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Vlhne nam fasada- prosim poradte
Dobry den, mam na vas velku prosbu. Dva roky dozadu sme oblozili schody dlazbou, pod dlazbu sa dava…
muska414
Pred 3 rokmi
11
Stavebné firmy na západe SR - dobré referencie
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť stavebné firmy na západe SR, s ktorými ste boli spokojní pri …
uhlikova_stopa
Pred 3 rokmi
2
Ktorá virtuálna bateréria ci klasická
Zdravím každého, mesiac intenzívne študujem o fotovoltaike a s nou suvisiacich veci. Páči sa nám te…
martuska2
Pred 3 rokmi
10
Dviha sa poter, problem pri zakureni?
Zdravim. Novostavba, potery cement, 3 mesiace vyliate. Zacali obkladat a nebolo rozkurene. Vsetko o…
lubomird
Pred 3 rokmi
3
"Agresivna" pitna voda
Zdravim strechaci.Stretil sa uz niekto s "agresivnou" pitnou vodou,ktora ako keby rozkladala (korod…
rkorba
Pred 3 rokmi
8
Vchodové dvere
Ahoj poradíte mi teraz sme si všimli že na vchodových dverách máme antracitovej farby a a v strede …
pastierik
Pred 3 rokmi
8
Odvodnenie terasy
Ahojte. Prosim Vas, ako by bolo mozne dodatocne odvodnit vybetonovanu terasu? Je spravena, tak ako …
rudy5
Pred 3 rokmi
7
Ventilator do krbu
Ahojte skusil niekto z vas dat ventilator do vstavaneho krbu, aby skor ohrial miestnost? Ak ano ake…
toky1
Pred 3 rokmi
7
Poškodená minerálna vlna
Dobrý deň. Poraďte co mi môže hrýzť mineralnu vlnu na vrchu steny pod plochou strechou na 2 poschod…
mikinko1707
Pred 3 rokmi
10
Chodník a dlažba z travertínu
Ahojte, máte niekto, prosím, reálnu skúsenosť s chodníkom a exteriérovými dlažbami z travetínu? Na…
kamen_skalica
Pred 11 mesiacmi
19
Spínač na cinkular
Pekný deň mam otázku treba na cinkular spínač hviezda trojuholník? Na štítku notára nie je take ozn…
merak
Pred 3 rokmi
1
2
38
Sťažnosť na stavebný úrad
Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať,či nemáte niekto skúsenosti s podaním sťažnosti na stavebný úrad…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
4
Obklad za kuchynskú linku - aká farba?
Akej farby obklad by ste volili ku kuchynskej linke - spodné skrinky dub halifax prírodný, vrchné s…
juraj363
Pred 3 rokmi
27
Vysporiadanie spoluvlastnitva k pozemku
Dobry den. Vlastnim velky stavebny pozemok na niekolko RD spolu s bratom. Naskytla sa moznost ho vy…
nikaella
Pred 3 rokmi
4
Hladam právnika na stavebné právo
Dobry den, Hladam dobreho pravnika ktory sa orientuje v otakach stavebneho prava a uzemneho planova…
flyguru
Pred 3 rokmi
1
Zapach v byte po holuboch
Dobry den, poprosim vas o radu. Kupil som v minulosti byt v nadstavbe, ktora 5 rokov stala. Byt je …
martin2525
Pred 3 rokmi
1
Priprava otvoru na garazovu branu.
Potrebujem pripravit plochy pre upnutie garazovej brany. Na to je potrebne mat cca v rovine vrchny …
megdesign
Pred 3 rokmi
4
Aký výkon klimatizácie je pre mňa vhodný?
Dobrý deň, Prikladám v prílohe pôdorysy domu, môj plán je dať jednu klimatizáciu do domu, to jest…
lordkofola
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
412
413
414
415
416
…