Vodovodná batéria

Zdravím všetkých strecháčou✋. Potrebujem poradiť. Ja s mojou ženou sme si vymysleli ze chceme mať v technickej miestnosti umývadlo na teplú aj studenú vodu. Odpad není problém ale vodu by sme museli potiahnuť trubkami po obklade ktorý nechceme poškodiť len potiahnuť provyzorne po obklade.. Otázka je aku batériu použiť aby sa dala pripevniť na stenu... Nie na umývadlo potrebujem mať batériu vyššie aby som mohol nabrať alebo umyť veľký kybel npr..ďakujem za každú radu a nápady 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@bafko25 daj fotku tech.miestnosti s nakresom odkial chces tahat. voda sa da kludne tahat aj s nerezovym vlnovcom popri stene do umyvadlovej skrinky zospodu. Vyzera to gadzovsky, ale ak je to tech.miestnost da sa to pochopit.
Odpovedať
Skor je otazka, aky ma zmysel v tech. miestnosti robit veci provizorne? Vrtnut objimky cez obklad, alpex po povrchu a vybavene..
Odpovedať
@bafko25 V Tvojom prípade je najlepšia rada to, aby si sa doučil slovenský pravopis. Nemáš za čo. 😴
Odpovedať
@bafko25 my mame taku ohybnu bateriu na umyvadle a vpohode naberiem vodu do vedra. https://www.siko.sk/drezova-bateria-s...
Odpovedať
@gervero neda my, ale f poslednej dobe sa to tu nejak rostrhlo z napomenutyamy... Pan si prisiel po radu ohladne baterie, nie pravopisu...ked ti to vadi chod si listovat slovensky pravopis nie tu poucovat ludi...
Odpovedať
@cukrik25 To je síce pravda, ale nič to nemení na tom, že pán je nevzdelanec a za svoj písomný prejav sa môže hanbiť. A ešte poznämka-ja si slovenský pravopis listovať nemusím, ja ho ovládam.
Odpovedať
Myslím že fakt o tvoju radu s pravopisom tu nikto nestojí, nie každý je taky inteligent a vzdelaný ako ty.
Odpovedať
@gervero Veď tebe tu tiež ušlo písmenko. Asi by si sa čudoval, akí "vzdelanci" Ing., MUDr., JUDr. a podobne, píšu ako keby boli retardovaní. A to píšu úradné listy, žiadosti či dokonca dokumenty. Tuto bafko25, či ako mu je, to napísal maximálne zrozumiteľne a dokonca podpriemerne inteligentný človek vie z toho pochopiť o čo ide. Navyše tu nejde o nejaký dokument, ktorý by mal mať aj nejakú úroveň. Je síce pravda, že to udrie hneď do oka niekedy, ale tu sme na nejakom diskusnom fóre, kde môže byť každému u chlpatého zadku nejaké y/i a podobné malichernosti. Chodím na kadejaké fóra a v poslednej dobe sa akosi rozmohol tento pochybný a úbohý trend napádať druhých za nejakú chybu v pravopise. Veď je to totálne detinské.
Odpovedať
@bafko25 Úplne bez poškodenia obkladu to nepôjde, tie trubky aj batériu musíš nejako uchytiť do steny a to znamená minimálne vŕtať cez obklad. Nie je problém ťahať plastové trubky nad stenou alebo nad obkladom, len ich musíš upevniť, napr. takými úchytkami, ako je dole obrázok. A na konci, kde bude batéria dáš ten nástenný komplet, do ktorého uchytíš akúkoľvek vhodnú nástennú batériu. Nebude ti síce vyzerať pekne, ale už keď trubky budeš ťahať tak, že ich bude vidno, tak už ten komplet na uchytenie batérie tiež zvládneš. Navyše ten komplet na obrázku je univerzálny a rozteč sa dá nastaviť podľa rozteču batérie.
Odpovedať
Profilova fotka
@bafko25 ahoj. Predpokladam, ze hadice na vodu budu za nejakymi pristrojmi, policami, nebude ich vidno. Ved kup vysoku bateriu, alebo aj bateriu so sprskou a hlboky drez. A tak nemusis sekat, nicit. @gervero este si nedospel aby si pochopil ze ovladanie pravopisu nie je az take podstatne v zivote? Mozno ked budes mat potomka ktoremu to nepojde, pochopis. Snad ti do cesty brnkne prilezitost spoznat ludi, ktorym ucenie nikdy neslo, lebo su dys...xyz, nabeh autizmu, a predsa sa pretlkaju svetom, alebo su vyznamni v niecom inom. Nazvat niekoho nevzdelancom za to, ze robi chyby v pisanom texte je arogantnost. Co ty vies o dotycnom? Co ty vies cim si v zivote presiel, co ty vies ci nema nejaku poruchu a predsa sa snazi napredovat a ty ho bezocivo povysenecky ponizis. Ty si zjedol vsetku mudrost sveta? Ty vynikas vo vsetkom? Pride na psa mraz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?