O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Spolupráca FVE a ŤČ - ukladanie tepla a chladu do hmoty
Dosť často sa pri FVE rieši cena ukladania energie získanej zo slnka do batérií ale zabúda sa podľa…
dusantt
Pred 3 rokmi
14
Terasa/Pergola inšpirácie
Rozmyslame nad Hlinikovou konstrukciou + lexan + terasove dosky cca 6x5- co nato hovorite ? ( Bude …
smatt
Pred 8 mesiacmi
1
2
44
Poistenie hypotekárneho úveru
Zdravím, aké máte skúsenosti s poistením hypotekárneho úveru a vyplatením poistky? Ponuka je buď s…
andreah25
Pred 3 rokmi
12
Reklama na aute
Dobry den, Chcem sa spytat, ci nemate niekto skusenosti s reklamou na aute. Viem ze byvaly kolega m…
stenla
Pred 3 rokmi
26
Aktuálna cena solbet?
Zdravim, kupoval teraz alebo v blízkej minulosti niekto solbet 300x240x590 p+d? Viete mi povedať ce…
nstst
Pred 3 rokmi
1
Tondach Samba 11 krytina
Ahojte, Chcela by som poprosiť o skusenosti so stresnou krytinou Tondach Samba 11. Pripadne pre aku…
gabriellak61
Pred 3 rokmi
5
Blachotrapez alebo arcelormittal
Dobrý deň Viete mi prosím poradiť kto má kvalitnejšie plechy ? Dostal som lepšiu ponuku na blachotr…
pedrisito
Pred 3 rokmi
3
Dobová fasáda 50-70te roky
Dobrý deň, renovovali ste niekto a zachovali dobový vzhľad fasády z 50-70tych rokov ? Alebo ste tak…
bacili
Pred 2 rokmi
26
sponzor fóra
Dymenie zo sporáka pri podkúrení/zapálení.
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu, čo môže spôsobovať dymenie zo sporáka pri zakúrení viď fot…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Vysoká vlhkosť v prerobenom byte
Pred 3 rokmi sme kúpili 3 izbový starsi byt, ktorý sme následne kompletne prerobili. Od začiatku bý…
durino
Pred 3 rokmi
12
Stadreko beryl
Zdravim. Mate niekto plot z tvarnic stadreko beryl vo farbe mocca alebo musla. potreboval by som vi…
mato106
Pred 3 rokmi
1
Semmelrock Rettango kombi & Stadreko Delano Dymo
Ahojte! Máte niektora zamkovu dlazbu okolo domu Rettango kombi sivo hnedo grafitová melírovaná, ale…
pavolkurej
Pred 10 mesiacmi
8
Problém studňa, tlak v tlakovej nádobe
Dobry den. Mam zostavu ponorného cerpadla do vrtanej studne, 80litrovej tlakovej nadoby a tlakoveho…
dedo758
Pred 3 rokmi
3
Poznáte techniku FlyLady? Tipy na to, ako efektívne upratovať
Ahojte strecháči, pred pár dňami sme si v Magazíne hovorili o technike Marie Kondo a dnes sme vám p…
fulmia
Pred 3 rokmi
16
Prasknuté skla na oknách v byte
Dobrý večer, chcem sa opýtať, či ste sa s niečím podobným nestretli. Bytový dom je postavený v r.19…
frantisekca
Pred 3 rokmi
1
2
47
Poličky kuchyňa
Ahoj chcela by som poradiť ohľadom poličiek do kuchynskej linky či ste si vkladali tam nejaké podlo…
fulmia
Pred 3 rokmi
22
Vailant vwl 55/5 as 230v + vwl 58/5 IS - mate niekto toto tepelne čerpadlo?
Mate niekto toto cerpadlo,mam jednu otázku :slight_smile:
michal_brezansky
Pred 3 rokmi
7
Zahradny ventil vytekanie vody
Zdravim, mam zahradny ventil ako na obrazku. Ked pustim vodu voda vyteka z ventilu ale aj z tej die…
crit
Pred 8 mesiacmi
22
Rôzna hrúbka zateplenia na rôznych stenách?
Ahojte, dá sa použiť rôzna hrúbka izolácie na jednom dome? Okolo jednej steny je tak menej miesta,…
dangs
Pred 3 rokmi
11
Hlinikové okná - praskanie
Má niekto takú skúsenosť, že ak na okná zasvieti slnko alebo sa vonku mení teplota, tak z okien vyc…
jozeff32
Pred 3 rokmi
10
Prechod rekuperacie cez veniec
Ahojte, Ako riesite pripady ked vam rekuperacia prechadza cez veniec? Nemate fotky? V strede domu m…
benjamin_kovacs
Pred 1 rokom
11
Škvarová podlaha
Zdravím, prosím Vás o radu, povynášal som starý nábytok z nevyužívanej miestnosti 5m x 5m a jedna …
shadowmilan
Pred 3 rokmi
3
Dlažba v interiéri
Dobrý deň Majsterko nám ide položiť dlažbu systémom ako je na fotke je nutne použiť dilatačnú pásk…
pavolkurej
Pred 3 rokmi
4
Plynový kotol mi zapne ale hore v izbe termostat nezapne
Prosím vás treba vymeniť termostat alebo neaka poistka v kotli? Kotol mi zopne všetko ukazuje ako m…
senor_peter_korpas
Pred 3 rokmi
10
Kuchynská linka do holodomu - stolár Prešov
Pozdravujem priatelia! Výstavba nášho domu ide do finále, preto sa obzerám po kontaktoch na dobrýc…
samantha10061
Pred 3 rokmi
1
Zápach zo stien v byte
Ahojte, mám jeden problém a chcel by som Vás poprosiť o odbornú radu. Pred 2 mesiacmi som si kú…
yaninca
Pred 4 mesiacmi
22
Zástena v kuchyni - zlatá
ahojte, prosím, je tu niekto kto má takúto zástenu v kuchyni? alebo niekto, kto by vedel poradiť a…
reindeerko
Pred 3 rokmi
12
Stavať alebo počkať?
Dobrý deň, má podľa Vás v aktuálnej dobe zmysel (je reálne) začať stavať dom v prípade, že má člove…
vincuro
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
71
Odstupnovanie prveho podlazia vo svahu
Zdravim, Projekt domu uz mame hotovy, ale zistujeme ze za domom nam vznikol velky zraz, bude treba…
yahooo
Pred 3 rokmi
4
Schody na terasu bez zakladu
Caute. Chcel by som robit schody na terasu. Je mozne spravit schody bez zakladu alebo treba aj zakl…
niki266
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
410
411
412
413
414
…