O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Bungalov Lagúna 431 stavba
Ahojte ! Staviame Lagúna 431 a zaujíma ma kto ešte tento Bungalov stavia že ako ste riešili garáž a…
gabriel_garai
Pred 3 rokmi
1
Tepelko
Montáž tc 13kw,250l zásobník tuv,akumulacka 50l,čo na to poviete,takto mi to navrhli.Kúrenie radiat…
peterso
Pred 3 rokmi
11
Hydroizolacia sokla bungalov
Ahojte, co odporucate dat na hydroizolaciu zakladoveho sokla? (Bungalov bez pivnice) Asfaltove pas…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
3
WPC dosky info
Ahojte Budúci rok nám idú robiť fasádu na dom a rozmýšlam dať medzi dve 2 okná na oživenie WPC do…
stanii75
Pred 1 rokom
1
2
58
Stavebny pozemok - spodna voda, nestabilny povrch
Zdravim, riesim kupu stavebneho pozemku na uzemi CZ kde zijem. Na pozemku je z dovodu vyssej hladi…
tomas_drozda
Pred 3 rokmi
5
Prijazdova cesta,rola
Ahojte..ako najjednoduchšie poriešiť prístupovú cestu k stavbe? Momentálne je to rola asi 50m...sti…
roman_x
Pred 3 rokmi
14
Slovenskí výrobcovia, firmy. Všetko dovážame z Poľska?
Ahojte strecháči, pri rekonštrukcii domu som natrafila na 1 zaujímavosť. Resp. Kto vie, pozná s dob…
irin121
Pred 3 rokmi
1
2
42
Ako uzavrieť stavbu a zatepliť strop
Ahojte , v úvode som napísala dosť zjednodušenú otázku. Potrebovala by som pomôcť , ako vyriešiť uz…
megdesign
Pred 3 rokmi
17
sponzor fóra
Murovany plot
Zdravim Vas. Chcem sa spytat. Viete mi niekto poradit po com sa pohybuje cena prace murovaneho plot…
dejv59
Pred 3 rokmi
2
Drevené laty na oceľovej konsštrukcii - montáž
Dobrý deň prajem, chcel by som poprosiť o radu, idem dať drevené laty na oceľový prístrešok (prístr…
dedo758
Pred 3 rokmi
3
Ako sa pohybuje cena za m2 omietky v novostavbe?
Dobrý deň.Ako sa pohybuje cena za m2 omietky v novostavbe
vikend1
Pred 3 rokmi
1
Zápis do katastra, kolaudacia
Dobrý deň, rada by som zistila par info, budem vdacna ak mi poradite a napisete vase skusenosti. Vo…
zdena_samaj
Pred 3 rokmi
9
Stavebne puzdro - Levice
Dobry vecer, Nasiel by sa tu niekto na osadenie stavebneho puzdra? Prip. zvyknu to realizovat aj pr…
uhro
Pred 3 rokmi
3
Problem s pristupovou cestou
Dobry den, Chceli by sme zacat stavat ale mame problem s pristupovou cestou k nasmu pozemku. Na po…
megdesign
Pred 3 rokmi
2
Aké rolety vybrať?
Zdravim vas, poradte ake rolety sa vam najviac osvedcili? Dali sme na zapadnu stranu bytu vonkajsie…
lucciinkka
Pred 3 rokmi
14
Vývoj cien stavebných materiálov 2023
Zakladám túto diskusiu s cieľom zdieľanie informácii ohľadne toho čo nás čaká a neminie v cenách st…
romino
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
83
Prutikar presov
Kontakt na neakeho prutikara v Presove.?
betadine
Pred 2 rokmi
21
Peletove kachle s teplovodnym vymennikom
Ahojte, mam doma thermasis hydra plus 12 kw s teplovodnym vymennikom,, zapojenie systemu som si rob…
buminka555
Pred 11 mesiacmi
16
Dlzka väznice a pomurnice
Ahojte, na nas dom bol vypracovany vykaz drevnych prvkov a chcel by som sa opytat, ze ci mozu byt …
vykricnik
Pred 3 rokmi
3
Interiérová sauna
Dobrý deň, chcela by som o radu tých, čo sa vyznajú do výstavby sáun. Z pôvodného umiestnenia sauny…
pastierik
Pred 3 rokmi
3
Oprava epoxidovej sparovacky
Ahojte, dobzikali nam epoxidovu sparovacku.. opravoval to niekto? Uz asi nic s tym. Co myslite? Dik
petra1408
Pred 3 rokmi
6
Čo na vrch murovaného zábradlia?
Ahojte, čo by ste odporučili na vrch tohto zábradlia ? Je dlhé 510 cm a hrúbka so zateplením je 28,…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Vyber kotvy a zapustenie
Zdravim, pozram si ponuku kotiev a neviem si vybrat. Kategoria E na porobeton + ocelovy trn do min…
kemino
Pred 3 rokmi
3
Pozemek 750 m2
Zdravím, máte někdo pozemek 700-800m2 s bungalovem? Ukažte mi prosím Vaše zahrady, co vše se Vám ve…
rudy5
Pred 3 rokmi
19
Zavesy na koľajnice bez riadiacej pasky
Ahojte, prosím vás máte niekto závesy na stropnej kolajnicke, či už na zabkach alebo na háčikoch, a…
jaroe
Pred 3 rokmi
1
Bazény compass
Dobrý deň. Sú tu nejaký majitelia compass bazénov? Práve sme v realizácii bazéna a chcel by som sa …
4petko4
Pred 3 rokmi
1
Pliesen a zateplenie zvnútra....
Dobrý deň, kúpili sme starý byt na prízemi, vlhkosť máme 64 pod nami je vlhka pivnica v povodnom st…
jojooooo123
Pred 3 rokmi
20
Kedy zostrihať trvalky?
Vsade citam ze na jar skoro sa vsetko zostrihava ale co vidim kade tade tak to strihaju uz teraz.Ga…
zita19
Pred 3 rokmi
16
Stresne okna- velkost, rozmiestnenie. Podkrovie z povale.
Ahojte, Ake velkosti stresnych okien mate v podkrovi ? Planujeme izby z povale, zatial som to nak…
rudy5
Pred 3 rokmi
5
Výmena starého plynového kotla s vyústením na fasádu
Potrebujem vymeniť 20-ročný plynový kotol na vykurovanie a ohrev TUV s vyústením dymovodu na fasádu…
koenzim
Pred 3 rokmi
16
1
2
…
408
409
410
411
412
…