O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Elektrická motorová píla Patriot ES200 - nerozbehne sa.
Ahojte, chcem sa spýtať na radu. Mám elektrickú pílu Patriot. Má asi 2 roky. Málo používaná. Dnes s…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Izolacia medzi vykurovanym prizemim a nevykurovanou povalou
Zdravim Vas, mame vykurovane prizemie - obyvacka a spalna a nad tymito miestnostami je nevykurovana…
jan45
Pred 3 rokmi
5
Nová omietka v panelákovom byte
Ahojte, potreboval by som sa poradiť, čo nanášať na panel v starom panelovom bytovom dome. V jedne…
zita19
Pred 3 rokmi
7
Mobilný dom na celoročné bývanie áno alebo nie ?
Zdravím chcel by som Vás poprosiť o nejaké rady nakoľko uvažujem o mobilnom dome. Či ísť do toho či…
erik_enek_enekes
Pred 3 rokmi
1
Ako 'spojazdnit' plastovú kanalizacnu sachtu
Zdravim, Máme na pozemku kanalizacnu sachtu, ktorá prekáža pri vjazde do 'dvora'. Začíname iba kopa…
mgx
Pred 3 rokmi
11
Prechod Rehau - PEXAL
Zdravím, poprosil by som o radu ako prejsť z plastovej trubky REHAU 20x2 (rozvod vody) ) na rúru …
pedro351
Pred 3 rokmi
8
Biely povlak na skarovacke
Ahojte, potreboval by som poradit ohladom bieleho povlaku na skarovacke. V kupelni som vysekaol v s…
miselito
Pred 3 rokmi
1
Otvor v obvodovej stene
Vedel by mi niekto ako laikovi poradit, ci sa da vo vymurovanej obvodovej stene 30mm tehla porothe…
jumt
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Zateplenie cena za m
Prosi Vas, aka je primerana cena za m2 zateplenia domu, 15 - 20cm polystyren, cena komplet aj s les…
tomas89374
Pred 3 rokmi
18
Palene tehly na studnu
Zdravim strechari ja len ze taka otazkocka kto vie nech mi da radu.. mam staru studnu vedla domu a …
duzu
Pred 3 rokmi
9
Zlé skúsenosti s firmou Lagros s.r.o.
Dobry den Chcel by som vas varovat pred firmou Lagros s.r.o. Kostany nad Turcom. Ich praktiky, ne…
atray1988
Pred 2 rokmi
14
Pozemok a vystavba domu
Ahojte, chcem sa opytat niekoho, kto to uz ma za sebou. Chceli by sme stavat domcek a mame uz aj ku…
sandria
Pred 3 rokmi
12
Pribor
Prosim viete mi poradit ci sa da este niekde zohnat takyto pribor??? Vid foto
sonau
Pred 3 rokmi
7
Foto poradte - pracka a sus. na sebe alebo vedla seba?
Ak by boli na sebe susicka vie mat zvod rovno do odpadu, ak vedla seba budem musiet vylievat nadrzk…
radusko01
Pred 1 rokom
25
Za koľko ste zohnali polystyrén
Riešim zateplenie,tí čo ste riešili EPS teraz alebo pár mesiacov dozadu za koľko eur ste zohnali po…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
13
Dostavat priestor
Dostavali sme bungalov 122m2, ale zmenila sa situacia a asi budeme musiet dostavat/ dorobit este je…
darimina
Pred 3 rokmi
7
Aký je rozdiel medzi BOSE HP700 a BOSE QuietComfort 45?
Chcem si kúpiť jedny z týchto slúchadiel ale neviem aký je medzi nimi moc rozdiel.
shadowmilan
Pred 3 rokmi
3
Betónová kobka v pivnici
Ahojte, máme v pivnici takú betónovú "kobku" - asi sa tam uskladňovali zemiaky alebo uhlie, ja nevi…
sonau
Pred 3 rokmi
18
Posteľ z dreva- masiv - poraďte
Ahojte, chceme kúpiť posteľ z dreva - masívu, rozmýšľame nad Fines https://www.fines.sk/erna-manzel…
dam768
Pred 3 rokmi
9
Vyhlásenie o zhode
Dobrý deň ,prosím Vás kde môžem získať vyhlásenie o zhode na Bramac Klasik , cement a zalievacie tv…
fundasa
Pred 3 rokmi
4
Doornet/nove-skrine - skusenost
Ahojte, Mate niekto skusenost so strankami doornet alebo nove-skrine? Cenovo vychadzaju o nieco le…
niki9928
Pred 3 rokmi
1
Svetlo na senzor - citlivosť aj cez stenu
Ahojte. Kúpila som svetlo na pohybový senzor. Senzor by mal mať dosah 8m. V svetle je umiestnený mi…
technik007
Pred 3 rokmi
9
Kondenz
Ahojte. Prosím o radu. Máme doma v novostavbe kondenzacny kotol Protherm tiger. Dve zimné sezóny už…
palykiller
Pred 3 rokmi
4
Krbové kachle thorma
Dobrý deň. Chcel by som sa opýtat. Kupili sme krbove kachle s 5L výmenníkom vody. Je potrebné zapoj…
matejb96
Pred 3 rokmi
11
Prerábka podkrovia v bytovke
Ahojte, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o radu (resp. o rady) :slight_smile: So snúbencom s…
henrieta_koklesova
Pred 3 rokmi
1
Stropné vykurovanie bytu
Dobrý deň, s manželom máme vyhliadnutý byt, stavba má byť realizovaná budúci rok. Na stretnutí s re…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Poriešenie vyduvajucej podlahy
Chcem Vás poprosiť o radu, odporúčenie, skúsenosti. Sme v novstavbe, kde byt bol odovzdavany ako ho…
kape
Pred 3 rokmi
12
Jablotron GSM nastavenie
Prosím o pomoc so spustením alarmu gsm zn. Jabloton. Mám ho v dome pár rokov, potom som ho vypol a …
chrobak7
Pred 1 rokom
7
Projekt na drobnú stavbu
Ahojte, prosím Vás, hladáme s manželom niekoho kto by nám vedel vypracovat projekt k ohlaške drobne…
kejsix
Pred 3 rokmi
4
Umiestnenie tepelného čerpadla
Dobrý deň, Chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s umiestením TČ v prednej časti pozemku. Nem…
jumt
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
406
407
408
409
410
…