Zlé skúsenosti s firmou Lagros s.r.o.

Dobry den Chcel by som vas varovat pred firmou Lagros s.r.o. Kostany nad Turcom. Ich praktiky, neodborna praca a podvodne spravanie som mal moznost zazit. Musim po nich prerabat vsetko coho sa dotkli. Krive SDK stropy, nedodrzanie projektovej dokumentacie ( vraj nemusia) nedokazu vydokladovat vyvoz sute ( budu tvrdit ze vam fa dali) , pouzivaju najlacnejsie osb dosky ( kde mali ist 2,5 dalo 0,😎 namiesto protipoziarneho sdk osadili obycajny , ziadne preklady v nosnych prieckach atd. Prosim davajte si pozor. Viem , ze nas je viac , co boli takto oklamani.
Odpovedať
Dobrý deň mám podobnú skúsenosť. S firmou Lagros s.r.o sme sa dohodli na vyhotovení základovej platne pre RD za určitú sumu a čas. Platňa nie je po viac ako mesiaci dokončená a majiteľ sa neozýva a spoločník Petrom L. ( Stavbau Martin s.r.o, Stavpark s.r.o) sa len vyhovára, zavádza, klame a pýta peniaze. Firma má zaplatených 80% dohodnutých prác a dielo tomu nezodpovedá. Spočiatku práce napredovali dobre, kým neprišli prvé problémy. Zle vykopané základové pásy (do inej strany-foto), nedodržiavanie projektovej dokumentácie (typ betónu, roxory), krivo vyliaty základový betón a stým spojené zlé výšky DT tvárnic (Začiatok stavby výška 0cm a na konci rozdiel 54,5cm - foto s debnením) 😞. A kopec dačích chýb ktoré trebalo opraviť. Je toho viacej, kľudne mi napíšte a poskytnem podrobnejšie informácie. Písal som aj recenziu na stránku FB ( https://www.facebook.com/peter.lechan..., ale užívateľ si ma zablokoval a zlú recenziu istotne zmazal. Treba si dávať veľký pozor na tieto firmy. Veľmi zlá skúsenosť a taktiež aj komunikácia.
Odpovedať
Dakujem, ze ste sa ozvali. Dufam , ze sa ozvu aj další. LAGROS s.r.o. nikdy viac. Mna stoji kopec penazi len opravy po nich. Riesim to aj pravne a čím viac nas bude tym lepsie. Ak možte , poslite mi tel. cislo. Dakujem
Odpovedať
FB stránka firmy https://www.facebook.com/peter.lechan.98
Odpovedať
Ahojte. Našiel by sa tu nejaký právnik, alebo niekto, kto má znalosti v zákonoch a odpovedal mi na otázky? V podstate sa to môže týkať časom aj tohto konkrétneho prípadu. Existuje nejaká "páka" na "podvodníka" či už ide o nejakú zákazku, za ktorú dostane zaplatené, ale nikdy ju nedokončí, pokazí čo sa dá a pritom si nechá peniaze a nemieni ich vrátiť? Samozrejme, mám na mysli aj prípad, keď nechá firmu zbankrotovať a založí si inú. Čo sa deje neustále a akosi sa tu stále nájdu ľudia, ktorých niekto okradol. A vôbec nehovoríme o malých čiastkach. Je teda možné, že by sa z právneho hľadiska dalo zamedziť akémukoľvek podnikaniu danej osoby, ktorá vedome okráda zákazníkov a pošle si firmu do krachu, len aby založil novú a "podnikal" ďalej? Čiže by sa mu zrušila akákoľvek živnosť či možnosť živnosti do doby pokiaľ nesplatí všetky svoje dlhy voči okradnutým zákazníkom? Alebo aspoň zabezpečiť nejakým spôsobom aby bol takýto podvodník zodpovedný za akýkoľvek podvod voči zákazníkom bez ohľadu na to v akej firme figuruje? Čiže ak aj zruší firmu, pomocou ktorej niekoho podviedol a založí si novú, bol by stále zodpovedný za podvody v predchádzajúcej firme, čiže by nebola táto zodpovednosť na mene firmy ale na mene konkrétnej osoby? Prepáčte prosím, ak to píšem ako hotentót, ale neviem to nejako správne vyjadriť. Dúfam, že z toho vylúštite, čo som chcel povedať alebo na čo sa pýtam. Pretože nie je možné, aby si niekto podnikal na úkor zákazníkov a nič sa mu za to nestalo. Alebo je jediná možnosť ako sa dostať k tomu, čo mi patrí len tým, že človek vezme spravodlivosť do vlastných rúk?
Odpovedať
Ja mám s nimi rovnako len zlé skúsenosti. 1.Robili mi základovú dosku pod zrub. Nedodržaná projektová dokumentácia, nevyvýšená plocha pre dom, aby bol vyššie ako terasa. A nielen to. Je to celé krivo vyspádované a všetka voda z terasy nesteká od stavby preč, ale do stavby. Keďže ide o zrub, je to prúser na súdny spor. Bude daná žaloba o náhradu škody, len čo mi zhotoviteľ zrubu vyčísli náklady na opravu. 2. Do domu privedený obyčajný lacný horľavý kábel namiesto nehorľavého halogénového podľa projektu. 3. Zaplatené a nedokončené práce na oplotení a obklade sokla. Je to banda amatérov, ale pôjdu pred súd.
Odpovedať
@atray1988 ahoj Tiez to uz riesim takto. Len skodu mi narobili. Mali by sediet takito ludia. Netreba si to nechat. Podvadzaju
Odpovedať
@frantisekkyt pokiaľ by ste chceli niečím prispieť k trestnému oznámeniu na p. Lechana, ktoré dnes podávam, ozvite sa mi.
Odpovedať
@musicbalance ahoj dnes idem na OO PZ podať na Lechana trestné oznámenie, ak sa chceš pridať alebo prispieť nejakými dôkazmi daj vediet.
Odpovedať
Ahojte Tak ako pokracujete s touto firmou? Mne uz zistili revizak a statik dalsie veci. Bude to este zaujimave. Omietka ide dole uz po 4 mesiacoch , kedze ani sa neunuvali oskrabat staru malovku. Prerabam vodu aj odpad. Steny krive cize katastrofa. Proste vsetko co robili tak uplne zle. Pridavam dalsie foto ich "odbornej prace". pevne nervy vsetkym
Odpovedať
@atray1988 Dobrý deň, budem rada ak by ste si našli čas a svoju recenziu s fotkami hodil aj sem. Posielam link - Lagros, s. r. o. https://maps.app.goo.gl/PMAhHXdWxd8oJ... Nech už viac ľudí neokradnú. Ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Problémy s firmou Lagros sa nakoniec vyriesili k spokojnosti oboch strán. V podstate išlo o nedorozumenie, momentálne sú všetky práce v poriadku a vykonané podľa zmlúv. Majiteľ firmy bol ochotný problémy promptne riešiť a niekoľkokrát osobne prišiel na stavbu. Takže spokojnosť. Ro bili mi základovú dosku, plot, prípojky k IS a kamenný obklad sokla. Môj negatívny príspevok vyššie nejde zmazať, tak to musím napísať takto.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ešte foto prác......
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?