O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svojpomocné podbitie bungalov - detail okapový plech/čelo z osb
Ahojte, mám jednu otázku na detail z podbitia, ktorý by som si chcel ozrejmiť. Jedná sa o podbitie …
predatorzv
Pred 3 rokmi
9
Vonkajšia omietka
kolko by mala "vyzrievať" vapennocementová strojova omietka MPA35 pred tým, ako sa bude nanašať sil…
sacka1
Pred 3 rokmi
1
Zobytnenie povale na podkrovie- odstranenie spodnych kliestin
Je mozne odstranit tieto spodne kliestiny ? ...a cim ich potom nahradit ? Praca s drevom mi nerobi…
annan92
Pred 2 rokmi
25
Vysoká spodná voda, íl a dreáž
Dobrý deň. Potreboval by som radu. Mám novostavbu postavenú na íle a mám problém s vodou v pivnici(…
miro107
Pred 3 rokmi
2
Tehly Kalksandstein
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či niekto riešite alebo ste stavali stavbu z VPC tehál Kalksandst…
foobar
Pred 3 rokmi
2
Oprava vtlačenej fasady
Dobry den, je nejaky sposob ako opravit vtlacenu fasadu? bol tam dreveny hranol. Ostalo mi este ved…
crit
Pred 3 rokmi
1
Nastavenie rebrikoveho radiatora
Dobry den vedeli by ste mi poradit ako nastavit kupelnovy radiator? Aj ked je nastavena hlavica n…
janeecko
Pred 3 rokmi
14
Studnove cerpadlo Pedrollo MultiTech 2 - problem
Skor ako pojdem s nim do servisu skusim tu… Mam v studni cerpadlo Pedrollo MultiTech 2 najma na zav…
y2k
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Plavajuca podlaha - siroka spara
Dobry den, prosim o radu. Polozili mi plavajucu podlahu. Ale pri jednej stene je dost siroka spara,…
bejkaxx
Pred 3 rokmi
1
2
38
Teplota spiatočky, klasický kotol na drevo
Ahojte, verím že niekto okomentuje moje skúsenosti a možno aj čosi poradí. K plynovému kotlu v star…
martinma
Pred 3 rokmi
7
Obnova fasady aka "Ako velmi ma obtiahli?"
Ahojte, mal som majstra, ci mi dohodil fasadnikov. Velmi sikovni chlapi, na kvalitu a pristup si …
bombek
Pred 3 rokmi
11
Gabiony - Od koho ste brali materiál na gabionový plot?
Ideme stavať budúci rok gabionový plot. Viete mi poradiť spoľahlivú firmu na materiál? Hlavne kvali…
romanesdesign
Pred 3 rokmi
5
Modulacny termostat pre starsi plynovy kotol
Ahojte, chcel by som tu otvorit diskusiu, ako aj starsi plynovy kotol vie vykurovat "inteligentne".…
marko337
Pred 3 rokmi
6
Skúsenosti s termostatom
Zdravím, máte niekto skúsenosti s týmto termostatom a touto značkou? https://www.mall.sk/regulacia…
ardok
Pred 3 rokmi
1
Kupelkovo.sk - podvod?!
Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť so stránkou kupelkovo.sk objednávali sme tovar (aj zaplati…
kikir
Pred 2 rokmi
1
2
51
Zakladacia lista na plot z DT
Ahojte. Mám vymurovany plot z DT tvarnic. Idem na to dat styrodur sietku lepidlo farbu. Chcem sa sp…
putti2
Pred 3 rokmi
3
Ako spravne kurit v kotli na tuhe palivo?
Ahojte. Mame dom, v ktorom bol uz kombinovany kotol - tuhe palivo plus horak na pelety. Kotol nem…
rudy5
Pred 3 rokmi
1
2
33
Elektrické odporove kúrenie plus fotovoltika na streche
Co hovorite na túto kombináciu foto 6kw na streche plus elektrické odporove káble v potery, deň mi …
sayllo
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
5
6
166
Zapojenie svetla led
Ahojte je to asi banalita ale kupil som led svetla svorkovnica ma iba fazu a nulak zemnenie nemusim…
megdesign
Pred 3 rokmi
10
Projektant na 3D fasádu okolie ZA
Vie niekto odporučiť dakeho projektanta na 3D fasádu domu ideálne okolie Žiliny
igor256
Pred 3 rokmi
2
Rekonštrukcia balkóna -vstup do bytu
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať. či mal niekto skúsenosť, že bytové družstvo sa rozhodlo prerábať…
trentxxx09
Pred 3 rokmi
8
Sekanie do venca stavby
Ahojte, prerabame staru priemyselnu budovu a pod strechou by sme radi spravili otvor na dvere, no …
jozik123
Pred 3 rokmi
5
Murovanie na zelezobetonove preklady
Ahojte, Viete mi povedat ako dlho by som mal cakat po vybetonovani prekladov pred murovanim dalsej…
epto
Pred 3 rokmi
2
Bungalov Lagúna 431 stavba
Ahojte ! Staviame Lagúna 431 a zaujíma ma kto ešte tento Bungalov stavia že ako ste riešili garáž a…
gabriel_garai
Pred 3 rokmi
1
Tepelko
Montáž tc 13kw,250l zásobník tuv,akumulacka 50l,čo na to poviete,takto mi to navrhli.Kúrenie radiat…
peterso
Pred 3 rokmi
11
Hydroizolacia sokla bungalov
Ahojte, co odporucate dat na hydroizolaciu zakladoveho sokla? (Bungalov bez pivnice) Asfaltove pas…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
3
WPC dosky info
Ahojte Budúci rok nám idú robiť fasádu na dom a rozmýšlam dať medzi dve 2 okná na oživenie WPC do…
stanii75
Pred 1 rokom
1
2
58
Stavebny pozemok - spodna voda, nestabilny povrch
Zdravim, riesim kupu stavebneho pozemku na uzemi CZ kde zijem. Na pozemku je z dovodu vyssej hladi…
tomas_drozda
Pred 3 rokmi
5
Prijazdova cesta,rola
Ahojte..ako najjednoduchšie poriešiť prístupovú cestu k stavbe? Momentálne je to rola asi 50m...sti…
roman_x
Pred 3 rokmi
14
Slovenskí výrobcovia, firmy. Všetko dovážame z Poľska?
Ahojte strecháči, pri rekonštrukcii domu som natrafila na 1 zaujímavosť. Resp. Kto vie, pozná s dob…
irin121
Pred 3 rokmi
1
2
42
1
2
…
407
408
409
410