Kupelkovo.sk - podvod?!

Profilova fotka
Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť so stránkou kupelkovo.sk objednávali sme tovar (aj zaplatili) a nikto neodpisuje , telefón nedostupný, referencie ktoré som aktuálne našla nie sú vôbec pozitívne. Ďakujem za akúkoľvek skúsenosť .
Odpovedať
1
2
Veľa ste zaplatili? Stránka vyzerá byť podvodná, 4 roky stará....ak by firma šlapala majú dole min.rok ©2021 nie 2018. Zaráža ma, že email uvádzajú infoznetu@gmail.com. Žiadna firma nemá takýto mail. Čo je zaujímavé že začiatok stránky začína googlom v preklade tzn.môže to byť indický pôvod. 😔 Je mi to ľúto.....len 100× overiť stránky az 105x objednať niečo. Ja som ešte nič neobjednala online, hlavne kvôli tomu. A keď niečo obj.to na faktúry-mailom.
Odpovedať
Oprava nie pôvod ale podvod
Odpovedať
Profilova fotka
@irin121 ja som cez net zariadila pomaly cely dom ale toto sa mi ešte nestalo.
Odpovedať
Je to divné. Reklamačný formulár https://docs.google.com/viewerng/view... majú uvedenú osobu, ktorá je zapísaná v ŽR https://www.zrsr.sk/zr_browse.aspx - zadajte IČO. Skúste zavolať na to tel. číslo v Reklamačnom formulári, či je to jej eshop. Lebo táto osoba existuje, inak by nebola v ŽR.
Odpovedať
@akabr Tá stránka vizerá dosť nedôveryhodne. Nemajú v kontakte ani sídlo spoločnosti. FB stránku kde majú odkaz je zrušená. Ako ste objavili túto stránku, čo vás motivovalo nakúpiť u nich?
Odpovedať
@akabr treba to oznámiť polícii, aby už nikoho neoklamali. Ako dlho čakáte na zrkadlo?
Odpovedať
Kľudne môže byť obeťou podvodu aj ona...
Odpovedať
@kajo873 na fb vystupujú ako zrkadlový svet
Odpovedať
https://www.facebook.com/zrkadlovysvet/ táto funguje @kajo873
Odpovedať
@akabr Dúfam, že to bude len komunikačná bariéra vďaka starému webu. Držím palce.
Odpovedať
Akurát zisťujem kde nahlásiť podvodne stránky....toto je Podvod!
Odpovedať
Profilova fotka
@akabr mne to ukazuje ukrajinské tel.číslo
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sandria Predvolba krajiny sa zacina + alebo 00, 0 je vnutrostatne
Odpovedať
@akabr toto je predávajúci
Odpovedať
Profilova fotka
Už som predávajúcu kontaktovala o zrušenie objednávky a vrátenie peňazí na účet, uvidíme ako to dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
no, tá stránka veru nevyzerá príliš dôveryhodne, toto rozhodne poslúži ako výstraha, díky.
Odpovedať
@akabr držím palce.dajte vedieť ako to dopadlo.
Odpovedať
@akabr No to som vážne zvedavý, či sa ozvú. Je to smutné, ale bohužiaľ, čím ďalej, tým častejšie sa stretávam s podvodníkmi v tejto sfére.
Odpovedať
@akamko no ostava uz asi len vyberat obchody, ktore ponukaju platbu pri prevzati, aj ked to byva spoplatnene. A prace platit asi az po dokonceni.
Odpovedať
Ja kupujem velmi casto cez eshopy. Ak mozem dat tip, mam take zakladne pravidlo, ako posudit eshop, ak nie je znamy (napr. ako Alza, Okay, mall.sk, bonami, westwinf, sanitino a pod...). Najprv pohladam zalozku "kontakt" a pozriem sa, ci tam je zverejneny nazov firmy, sidlo, ci maju uvedene ICO, a hlavne normalny slovensky (alebo cesky) telefonny kontakt. Ak je ako kontak iba nejaky formular, ci medzinarodne cislo, divny mail, nekupujem nic. Bud su to podvodnici, alebo prekladaci tovaru z Aliexpresu. Potom pozriem moznosti platby - ak neuvadzaju medzi moznostami platbu na dobierku, tak spozorniem. Predajca, ktory tam ma iba Paypal, platbu kartou, moze byt problemovy. Ak kupujem z nejakeho eshopu prvykrat, tak aj ked vyzera vsetko vporiadku, vzdy dam radsej dobierku. Pri dalsom nakupe uz potom v pohode aj kartou. No a na zaver este dam nazov eshopu do googlu a pozriem recenzie (hlavne na portaloch ako Heureka, alebo tu na Streche, lebo tu ich nevie priamo podvodnik vymazavat). Tam clovek casto zisti, co je obchod zac. Nemusi ist ani o podvodnikov, ale casto neseriozne firmy, co uvadzaju veci skladom, no potom na ne clovek caka mesiace, neriesia reklamacie, nekomunikuju a pod. Musim povedat, ze som sa este ani raz nepopalila, a to kupujem knihy, oblecko, vacsinu zariadenia domu online uz roky. Drzim palce, nech sa vam peniaze vratia!
Odpovedať
Veľmi divné. Akákoľvek stránka s sk. doménou a s prívlastkom "googtrans" značí, že na stránke je text iným jazykom a preložený do slovenčiny. Miestami si všimnete zlé skloňovania, tvary slova, nesprávne dĺžne. To by nejaký seriózny zástupca aj zahraničnej firmy neurobil. Je to také rýchlokvasné riešenie, ktoré ani V Google nemá dobré umiestnenie. Jedine "Obchodné podmienky" mi prídu ako tak písané Slovákom. @akabr Napriek tomu by som možno kontaktoval, "Orgánom dozoru pre ochranu spotrebiteľa je Inšpektorát SOI pre Žilinský kraj, Predmestská 71, P.O. Box B-89; 011 79 Žilina 1", aby relevantnosť ich činnosti preverili.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, po zrušení objednávky, zaslaní žiadosti o odstúpenie od zmluvy, chceli sme vrátiť peniaze, nikto sa nám neozýval padlo pár vyhrážok o polícii, obchodnej inšpekcie atd a dnes zrazu z čista jasna prišiel kuriér aj so zrkadlom.
Odpovedať
@akabr Mňa by len zaujímalo, ako jeden normálny a normálne rozmýšľajúci človek môže najprv niečo objednať a až potom, keď je po uši v sračkách začne zisťovať referencie o predajcovi. Povedal by som, že sa to robí presne opačne. Najprv si o predávajúcom zistím dostupné referencie a potom objednávam. Či sa mýlim?
Odpovedať
Profilova fotka
@gervero 😅😅och bože další moralista návod z knihy alebo príručky ? Si predstav že keď zariaďuješ dom a potrebuješ niečo narýchlo niekedy nie je čas , by som chcela vidieť kolko ľudí najskôr preveruje a potom objednáva, ja som bez preverenia zariadila cely dom no bohužiaľ motyka vystrelila práve pri zrkadle, a tieto výlevy normálny atd ľudia prosím uvedomte sa 🙏🏼
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@akabr všetko pochopím len jedno nie...prečo ľudia platia dopredu za tovar, služby hocičo pokiaľ to nemám dodané, doma, vyskúšané atď. Keď vyžadujú platbu dopredu očividne to bude pofiderna firma 😏, ale chvalabohu vám to prišlo. Ale zlaté pravidlo: Nikdy, nikomu nič neplatit dopredu 🙂
Odpovedať
@gervero v tejto dobe verit referenciam? Nebudme smiesny. Recenzie sa daju lahko umelo vytvorit, kupit, oklamat. Stranka moze byt akokolvek vyborna a moze byt podvodna. Mat v tejto dobe vybornu internetovu stranku je uplny zaklad a na podvod to je ako stvorene. Neviem co je to za dobu, ze pani sa sem ide podelit o podovodnu stranku s negat. skusenostou, aby si dali ostatni pozor a vy tu idete este urazat. Pokial sa nemylim na taketo veci, je tato stranka urcena. Moralizovat, poucat vie kazdy.
Odpovedať
@gervero aha podla tohto komentara ste jasny pripad. 😁 Viac ako 13 rokov asi nemate, lebo takyto komentar klobucik dolu.
Odpovedať
@alabastrova Ešte doplním, že každý eshop musí mať uvedené Obchodné podmienky. V nich musí byť jasné, kto za e-shopom stojí.
Odpovedať
Profilova fotka
@filipovic mňa už nič neprekvapí 😄 Niektorí sa sem chodia asi vybúriť a prejaviť, lebo inak nemajú na to priestor a možnosti.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?