O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hypoteka na dom s vecnym bremenom.
Zdravím, neviete mi poradiť alebo kam by som sa mohla obrátiť?. Zdedila som dom (chatu), kde je ťar…
diaura
Pred 3 rokmi
15
Fuga v sadrokartone
Ako sa riesi velka fuga (cca 3-4cm) ked vznikne medzi sadrokartonom zo stropu a obvodovou stenou ? …
palo18
Pred 3 rokmi
5
Od akej výšky musí byť zábradlie?
Mám na schodisku stenu z oboch strán, ale spodné tri schody ju majú iba z jednej strany. Musím dáva…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
4
Vyspádovať prestrešenú terasu?
Ahojte, má zmysel vyspádovať komplet prestrešenú terasu s presahom strechy 80 cm na každej strane?
bigjamajko
Pred 3 rokmi
7
Vstavaná rúra Bosch HBG675BB1 - skusenosti
Ahojte. Sme v štádiu vyberania spotrebičov do nového domu. Padol nám do oka Bosch. Keďže sme z NR …
mrs_foxxy
Pred 3 rokmi
1
Exteriérové svetla so senzorom prepojenie všetkých senzorov
Zdravím plánujeme do záhrady 4ks exteriérových svetiel stlpikovych so senzorom pričom by sme chceli…
megdesign
Pred 3 rokmi
10
Nové termostatické ventily + inteligentné hlavice
Zdravím, potreboval by som poradiť. V týždni nám menili staré ventily na liatinových radiátoroch za…
dedo758
Pred 3 rokmi
10
Hľadám stavebnú firmu na dom z VPC v okrese Trnava
Dobrý deň, Vedeli by ste mi niekto odporučiť stavebnú firmu z okolia Trnavy so skúsenosťami so sta…
dorny
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Kotol vydava zvuky
Ahojte, mame 2 rocny kotol, vsetko ok. Ked nekuril a nezohrieval vodu, tak bol “ticho”. Teraz vkuse…
robo28w
Pred 3 rokmi
2
Pripojenie práčky do sifónu
Zdravím všetkých,chcem sa opýtať,prerábam v pivnici odpadové rúry a chcem napojiť výtokovú hadicu d…
chaluparko
Pred 3 rokmi
21
Ako izolovať okolo odpadu 1/2 v stene?
Ako najlepšie izolovať odpadovu rúru, keď je polovicou svojej šírky v priečke? Lepenka či najbližši…
terry25
Pred 3 rokmi
8
Plášť na dušu bicykla
Ahojte. Chcem sa spýtať čo je vo vnútri plášťa bicykla? Resp. sú tam nejaké vlákna/drôty? Potrebuje…
stano_33
Pred 2 rokmi
16
Betonarka
Môžte mi poradiť betonarku z okolia Topoľčany, plus ceny. Ďakujem
palo18
Pred 3 rokmi
3
Preklady naopak uložené
Dobry den, potrebujeme poradit. Stavebnici na nasom rozostavanom dome ulozili preklady opacne. Na…
sonau
Pred 3 rokmi
18
Mokré okná (ráno)
Dobrý deň. Rád by som Vás požiadal o nejakú radu, čo Vám pomáha v domácnosti. Dnes v noci prišiel p…
zemie
Pred 3 rokmi
1
2
56
Priestor za vstavanými spotrebičmi
Dobrý deň, hľadám niekoho s reálnou skúsenosťou. Koľko priestoru sa nachádza za vstavanou rúrou a c…
matej_mikula
Pred 3 rokmi
9
Frezovanie azbestova rúra
Máte niekto osobnú skúsenosť s frezovanim komína,keď je v ňom 150mm azbestocementova vložka. A je t…
jana7070
Pred 3 rokmi
1
Attack DPX 25
Prosím poraďte mi ako nastaviť kotol attack DPX 25 aby fungoval ako má, môj problém je že mi dechtu…
tomas477
Pred 3 rokmi
1
Aké rúry použiť pri výmene tlakovej nádoby na vodu.
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu. Idem dávať novu tlakovú nádobu Maxivarem LS 150 V. Bude s…
mesiac1
Pred 3 rokmi
1
Aké rohovniky použiť na fasádu plast alebo hlinik
Zdravim vás, aké rohovniky ste použili pri zateplení? Plastové alebo hliníkové ? S nosom alebo bez?
muska414
Pred 3 rokmi
13
Návrh fasádneho obkladu
Ktora verzia navrhu fasadneho obkladu sa vam paci najviac?
sampur
Pred 3 rokmi
19
Usadenie nábehoveho obrubníka
Dobrý den, chcem sa poradiť. Kúpili sme holostavbu s urobenym chodníkom a prijazdovou cestou, ale p…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Optimalne nastavenie tlaku v podlahovke - Viessmann Vitodens 100
Zdravim, zmenili sme servisaka na kotol a narozdiel do vsetkych, co sme mali doteraz nastavil pre m…
yuri66
Pred 3 rokmi
2
Rozkopanie cesty
Ahojte, moze mi Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja zamietnut rozkopanie cesty ze ucelo…
megdesign
Pred 3 rokmi
17
Stolár-výroba linky
Ahojte mam otázku hlavne pre stolárov. Prosím vás ako dlho môže trvať výroba kuchynských dvierok,vl…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Vzdialenost datoveho a elektrickeho vedenia od bloskozvodu
Ahojte, prosim vas, kolko je minimalna vzdialenost vedeni od bleskozvodu. Aspon priblizne kolko je …
mgx
Pred 3 rokmi
2
Spolupráca FVE a ŤČ - ukladanie tepla a chladu do hmoty
Dosť často sa pri FVE rieši cena ukladania energie získanej zo slnka do batérií ale zabúda sa podľa…
dusantt
Pred 3 rokmi
14
Terasa/Pergola inšpirácie
Rozmyslame nad Hlinikovou konstrukciou + lexan + terasove dosky cca 6x5- co nato hovorite ? ( Bude …
smatt
Pred 8 mesiacmi
1
2
44
Poistenie hypotekárneho úveru
Zdravím, aké máte skúsenosti s poistením hypotekárneho úveru a vyplatením poistky? Ponuka je buď s…
andreah25
Pred 3 rokmi
12
Reklama na aute
Dobry den, Chcem sa spytat, ci nemate niekto skusenosti s reklamou na aute. Viem ze byvaly kolega m…
stenla
Pred 3 rokmi
26
1
2
…
409
410
411
412
413
…