O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako na videovratnika inštalačná krabica
Ahojte staviame plot a mame tohoto vrátnika a nevieme si dať rady ako do okrasných tvárnic vyfrezov…
rados611
Pred 3 rokmi
2
Sekčná brána
Zdravím, Prosím Vás rozmýšľam spraviť zo staršej šopky 5m x 3,20m garáž no je tam strop vo výške cc…
jozik123
Pred 3 rokmi
12
Riplast.sk ZA skusenosti s montazou na pasky
Dobry den, mam ponuku na okna z Riplastu ZA (RI okna), okna Veka softline82. Mate s nimi niekto sku…
kejsix
Pred 3 rokmi
6
Schody do záhrady
Zdravicko. Prednedavnom sme kupili dom a prisiel som si po radu co "vymysliet" s tymito schodmi. Pr…
08martin08
Pred 3 rokmi
1
Vetranie šachty na vodaren
Ahojte Jedna sa o Betónovu šachtu s poklopom 62x62cm kde mám čerpadlo s tlakovou nádobou Mám t…
milan_kucera
Pred 2 rokmi
3
Rozvody vody - poradíte?
Keďže som nezohnal vodara, resp. má už niekoľkí naťahujú 2 mesiace, potrebujem sa urýchlene posunúť…
poliacik321
Pred 3 rokmi
2
HST alebo Balkonové dvere
Dobrý deň, čo by ste odporučili pre rozmeroch 4000 šírka x 2400 výška pri terasových dverách? My sm…
lubk0
Pred 3 rokmi
26
Jesenná súťaž s Allianz: Vyhraj cestovný kufor a ďalšie skvelé ceny!
Zo všetkých prírodných živlov toto leto najviac ničili náš majetok povodne a krupobitia. Od júna do…
rolandik
Pred 3 rokmi
1
2
42
sponzor fóra
Pomoc so zariadením obývačky
Ahojte, potrebovala by som poradiť so zariadením obývačky. Už si absolútne neviem rady. Priestor j…
bacili
Pred 3 rokmi
11
Murovanie byt. jadra s Ytong na penu?
Zdravim vsetkych, ideme dcere prerabat byt, vsetko sme vyhodili a bude sa murovat nove jadro s Yton…
paul2
Pred 3 rokmi
11
Kamená pivnica podlaha
Dobrý deň chcel by som sa opýtať znalých na nazor. Mam kamennu klembovu pivnicu je v dobrom stave n…
majoo1
Pred 3 rokmi
13
Prírodný kameň na fasáde
Ahojte, tí ktorí máte prírodný kameň na fasáde a mali ste aj nejaké tie rohy ako ste ich realizoval…
igor256
Pred 3 rokmi
23
Podkrovné izby - ak je plafón iba z drevotriesky s vatou
Dobrý deň, možu byť podkrovné izby - ak je plafón iba z drevotriesky s vatou? Ďakujem
danrlik
Pred 3 rokmi
3
Kuchynsky stôl
Ahoj aké máte kuchynské stoly ?máme bielo sivu kuchynu sivá podlaha poraďte niečo diki 😊
peky1984
Pred 3 rokmi
17
Ako zaslepiť ventil na prívod vody?
Ahojte.Potrebujem odstrániť, zaslepiť ventil na prívod vody a vývod na odpad určený pre umývačku, t…
mirino321
Pred 3 rokmi
6
Kachle Hergom
Ma tu niekto skusenosti s touto znackou? Neviem sa nikde dopatrat k nejakim realnim referenciam. Ko…
dom666
Pred 3 rokmi
1
TČ nastavenie
Dobrý deň. Mám otázku ohľadom nastavenia TČ Hitachi. Po inštalácií nám nastavili čerpadlo na fix 53…
martinbeyma
Pred 3 rokmi
5
Styrodur na základy pred zimou
Zdravim, Tento rok začíname realizovať základovu dosku, hydroizolacia na dosku pôjde až na jar. Opl…
rudy5
Pred 3 rokmi
3
História parcely
Ahojte Mám takú otázku. Dá sa na katastri zistiť história parcely?? Teda napríklad parcela pred 80r…
anya796
Pred 3 rokmi
11
Rozvody kurenia
Vie mi niekto povedat ako hlboko v paneli vedu trubky kurenia v panelaku? Chcela by som si navrtat …
bejkaxx
Pred 3 rokmi
10
Miestny poplatok za rozvoj VZN
Ahojte, čo by ste robili na našom mieste? dňa 21.05.2021 sme podali žiadosť o stavebné povolenie...…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Šírka špáry pri dlažbe na podlahovom kúrení
Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadne šírky špáry pre dlažbu na podlahovom kúrení. Bude sa …
rkorba
Pred 7 mesiacmi
27
HS portál - je to dobré či zle?
Zdravíčko strecháči :wink: mal by som na Vás prosbu a zároveň aj otázku ak by ste vedeli odpoveda…
beno78
Pred 3 rokmi
5
Dlazba vs. kompozit
Dobry den, ak by mi vedel niekto poradit. Mali sme vybratu do domu dlazbu, ale uvazujeme, ze tam da…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
3
Odstránenie lepidla na dlažbu
potrebovala by som poradiť s čím odstrániť lepidlo na dlažbu (ak to vôbec s niečím pôjde)..keď sme …
profistavbari
Pred 3 rokmi
2
Parozábrana na podbytie
Dobrý deň. Chcel by som sa uistiť/poradiť. Finalizujem stavbu záhadného domčeka a altánku so spoloč…
fernanda65
Pred 3 rokmi
3
Oduta podlaha
Dobry den. Rano som sa zobudil a takato bublina. Ide o laminatku. Mam novostavbu, beton nam zrel o…
filipovic
Pred 3 rokmi
9
Zapáchajúca voda z vŕtanej studne.
Zdravím, potreboval by som poradiť, čo robiť so zapáchajúcou vodou z vŕtanej studne. Studňa je cel…
andrejka1977
Pred 2 rokmi
8
Šialene predražený LIDL Parkside?
Každý z nás používa nejaký kus náradia od Parkside . Obzeral som sa nedávno po kompresore PARKSIDE …
bigjamajko
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Nezmestí sa lešenie
Dobrý deň, Vedel by niekto poradiť? Dohodnuté som mal v projekte domu, že ideme stavať meter od s…
slavvo
Pred 3 rokmi
21
1
2
…
411
412
413
414
415
…