Oduta podlaha

Dobry den. Rano som sa zobudil a takato bublina. Ide o laminatku. Mam novostavbu, beton nam zrel od zaciatku maja do jula. Pod podlahou mam este okrem klasickej podlozky aj parozabranu. Diletacka pri stene je, neviem ci ju zase tlaci do pravej strany kde je gauc a nema sa kam roztiahnut, alebo je tam len vzdusna bublina. Zacal som kurit asi tyzden a pol dozadu prvy krat. Kamarat hovori, aby som ju na krajoch nerezel, ze je to vzdusna bublina a ona zase splaskne, ked ju zrezem, tak po splasknuti sa mi spravia medzery na nich. Co radite?
Odpovedať
@filipovic A to je problém? Odutá podlaha? Odutá žena-to je problém....
Odpovedať
@gervero zenu skor ako podlahu
Odpovedať
@gervero 😂😂
Odpovedať
Profilova fotka
@filipovic pozri sparu az pri stene napravo od gauca
Odpovedať
@filipovic Podľa mňa si dal malé dilatačné odstupy od steny a tá podlaha sa ti niekde oprela o stenu a už sa nemala kam roztiahnuť, tak sa takto vydula. Skontroluj po celej tej pravej dĺžke. Stačí, keď si nechal len nejaký kúsok bližšie k stene, už to narobí šarapatu. Kamarátovi povedz, že tam žiadna vzdušná bublina nie je. Keď sa v tom nevyzná, nech ti aspoň neradí hlúposti. Možno bude stačiť rozobrať posledný rad pri stene a zrezať z neho po dĺžke 0,5 - 1 cm. Tiež nie je vylúčené, že sa nejakým spôsobom dostala voda pod laminát a ten sa zospodu odul. Ako dlho je tá podlaha uložená? Kedy si začal kúriť? Kedy sa to odulo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako bolo napisane, mala diletacna spara pri stene… oprelo sa, vydulo sa… kukni ku stene a kde sa opiera trosku orez z kraja… 🙂
Odpovedať
@chrobak7 vies co podlaha je ulozena od konca jula, kurim od vtedy co som sa nastahoval asi cca 2 tyzdne. Odula sa ako keby z vecera do rana. Vcera rano som si to vsimol. Mam zo spodu aj parozabranu.
Odpovedať
@chrobak7 musi to byt jedine ta diletacka, lebo voda sa tam nemala ako dostat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?