Riplast.sk ZA skusenosti s montazou na pasky

Dobry den, mam ponuku na okna z Riplastu ZA (RI okna), okna Veka softline82. Mate s nimi niekto skusenost s montazou na pasky? Vraj maju len 1 montaz. skupinu z MT. Ako vyzera ich montaz na pasky? Prioritne maju v CP napisane ze montuju na PUR penu a nesplnaju tym normu. Za montaz na pasky davaju priplatok, co je ok, ak je ta motnaz tiez v sulade s najnovsimi postupmi (teda nie klasicka PUR oblepena paskami). Vopred dakujem za odpoved.
Odpovedať
@mucha999 ako si teda predstavujes tu montaz v sulade s najnovsimi postupmi? Ja som to vsade videl len na kotvy, medzera sa vypeni a prelepi prislusnymi paskami z oboch stran. Eventualne teda dvere, terasove okna sa mozu davat do PIR ramov, ale to sa asi netyka toho co myslis.
Odpovedať
@igor256 pozri si na Youtube montaz na pasky Illmod. Nejak tak. Nizkoexpanzna pena a pasky na to urcene alebo komprimovana paska na okna
Odpovedať
Montáž na pásky je aj taka ze sa páska oblepi okolo celého rámu vloží do otvoru a ukotvi ta páska tam stvrdne ako pena a je aj uv dolná paroprueoustana, nnei to ako to väčšinou robia ze dajú penu a pásku z vonku a vnútra
Odpovedať
Preto som sa na riplast vykaslal,lebo uz v 2018 ma pani odhovarala od pasok... bud ich partie s tym nevedia robit, alebo sa im to nechce. Nakoniec som okna bral vtedy inde, tam ked som sa spytal na montaz na pasky, odpoved bola ze samozrejme, nijako inak my uz ani nemontujeme... tak si sprav nazor.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?