O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Peletove kachle
Prosím aké peletove kachle odporúčate ,chceme to na prechodne obdobie len na prikurenie do komína.V…
patko33
Pred 3 rokmi
1
Rustikalny/vidiecky obklad
Ahojte, hladam obklad na obrazku, nieco ozdobnou bordurou s tenou ovocia, zeleniny... ZA nic neviem…
laura851
Pred 3 rokmi
3
Zónová regulácia podlahového kúrenia+ viessmann 111 TC
Zdravim vas ,mame tepelne cerpadlo viessmannn chladnickovy system a podlahove kurenie ked sme nemal…
mgx
Pred 3 rokmi
3
San marco
Ahoj. Vie mi niekto poradit aky podklad je najlepsi pre dekoracny nater san marco ? Ci hladky alebo…
dasena82
Pred 2 rokmi
6
Vyčnievajúce Trámy na Fasáde Prekryté Omietkou
Ahojte, Vedeli by ste prosím poradiť ako opraviť túto chybu. Šikovní robotníci developera neodrez…
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Murovanie škvárovej tvárnice
Dobrý deň. Mám staré škvárové tvárnice, ktoré chcem použiť na vymurovanie jedného metrového múriku.…
pavol17
Pred 3 rokmi
3
Fotovoltarika umiestnenie menicov
neviem ci som to spravne pomenovala, na streche mame solarne panely, mozu tie zariadenia na elektri…
frantisekca
Pred 3 rokmi
23
Robotický vysávač ktorý zvládne prahy
Dobrý deň, prosím vedel by niekto poradiť konkrétny typ robotického vysávača (aj s mopom ale nie je…
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Kuchynský ostrovček alebo kuchyňa do "L"?
Dobrý deň, Mohli by ste mi zo skúseností poradiť, či bude v našom prípade vhodnejšie zvoliť kuchyň…
dam768
Pred 3 rokmi
9
Zemnenie v zakladoch bez projektu
Zdravim, V projekte nemame navrhnuty bleskozvod (neviem ci sa to standardne do projektu pre ucely …
yahooo
Pred 3 rokmi
1
2
36
Návrh projektu na výstavbu verandy Topás 66/12
Chceli by sme si postaviť verandu v prednej časti nášho domu Topás 66/12, vytvoriť súčasne nový vst…
telma321
Pred 3 rokmi
1
Co robit po vyvrtani studne?
Dobry den, bola mi vyvrtana studna o hlbke 15m. Majitel firmy mi ale vravel, ze teraz je potrebne s…
jakubach
Pred 3 rokmi
5
Ako rýchlo a kvalitne natiahnuť nové elektrické rozvody v panelovom byte
Dobrý večer, smutné okolnosti ma "nútia" vrátiť sa z nášho domu na vidieku naspäť do mesta, do pane…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Preklikanie casti podlahy SOS
Ahojte, pred tyzdnom nam polozili nove podlahy, je to kompozitna podlaha klik system.. aj ked som o…
miselito
Pred 3 rokmi
7
Kvalifikovaná osoba na vypracovanie bilancie skrývky (PO,KE)
Zdravím vás, viete mi prosím dať kontakt na osobu, ktorá je kvalifikovaná na vypracovanie bilancie…
bilancia
Pred 2 rokmi
6
Ako namontovať dvierka na UR
Dobrý deň, prosím poraďte, ako namontovať dvierka s dekorom kuchynskej linky na dvierka umývačky ri…
eagleowl
Pred 3 rokmi
10
Čím rezať vonkajšie hliníkové parapety
Čaute stavbári . Viete mi niekto poradiť čím a ako rezať vonkajšie hliníkové parapety ? Hľadám vola…
majokx
Pred 3 rokmi
15
Elektrika - Miloš Ille skusenosti?
Dobry den Pan Ille nam dal bezkonkurencnu ponuku na elektroinstalaciu v RD. Ma niekto s nim skuseno…
frantisekca
Pred 3 rokmi
7
Energia od štátu je a zostane najdrahšia ?
Podľa tejto kalkulačky je elektrina od SPP najdrahšia ? https://data.urso.gov.sk/CISRES/Agenda.nsf/…
duzu
Pred 2 rokmi
1
2
35
Vyňatie ornej pôdy - okres Prešov
Zdravím, viete mi niekto pomôcť, čo všetko je k tomu vyňatiu potrebné a ako to zabezpečiť? (Napr. …
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Vidiecka rolovacia garážová brána-dopyt
Ahojte,prosím vás neviete o niekom kto výraba vzhladovo podobné/vidiecke rolovacie brány? Sirka cc…
zuzica4
Pred 3 rokmi
1
Stoličky Mirek
Dobrý deň, máte skúsenosti s nábytkom Mirek, konkrétne so stolom a stoličkami? Foto poteší ako inš…
bertie
Pred 7 mesiacmi
22
Neznamy ventil na okruhu kurenia
Ahojte, vie mi niekto skuseny povedat co je to ventil na fotografii? Myslim ze bol pridavany pre pr…
feriicko
Pred 3 rokmi
5
Plesen na strope
Ahojte, takto od jesene sa nám vždy na strope nad sprchou robí plesen, ktorú keď vystriekame savom…
pavol_v
Pred 3 rokmi
6
Vitodens 333 - Chyba F4
Dobrý deň, poprosím všetkých znalcov o radu. Mám 17 ročný kotol Vitodens 333. Už dlhší čas zhasína …
mgx
Pred 3 rokmi
9
Moznosti vyrovnania podlahy
Ake mam moznosti vyrovnat krivu podlahu na chodbe pred polozenim dlazby? V byte sa byva takze chodb…
zefe
Pred 3 rokmi
18
Kvalita prevedenia certifikovaneho zateplovacieho systemu
Dobry den, chcem sa spytat, dal som si firmou urobit certifikovany zateplovaci system a riesim par …
mart445
Pred 3 rokmi
9
Oprava vyhrievanej terasy po "fušeroch."
Caute Vedeli by ste poradit ako opravit "droliacu" sa terasu s vyhrievanim? Pravdepodobne to robi…
sonau
Pred 3 rokmi
7
Elektrická motorová píla Patriot ES200 - nerozbehne sa.
Ahojte, chcem sa spýtať na radu. Mám elektrickú pílu Patriot. Má asi 2 roky. Málo používaná. Dnes s…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Izolacia medzi vykurovanym prizemim a nevykurovanou povalou
Zdravim Vas, mame vykurovane prizemie - obyvacka a spalna a nad tymito miestnostami je nevykurovana…
jan45
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
405
406
407
408
409
…