Zástena v kuchyni - zlatá

ahojte, prosím, je tu niekto kto má takúto zástenu v kuchyni? alebo niekto, kto by vedel poradiť ako čo najlepšie dosiahnuť takýto efekt? bude sa to dať laminátom? alebo len striekaným plechom? Ďakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@reindeerko podľa fotky neviem, ale skús pozrieť túto diskusiu čo tu bola prednedávnom. https://www.modrastrecha.sk/forum/kuc...
Odpovedať
@reindeerko osobne si myslim ze je to len dobre nasvietena a poupravovana fotka. Ale chapem aky efekt sa ti paci. Mozno by sa to dalo dosiahnut lesklou foliou v spravnej farbe https://www.dimex.sk/samolepiace-foli... Napriklad egger kolekcia cleaf ma dosky s imitaciami roznych materialov. https://www.jafholz.sk/produkty/dekor... My mame imitaciu kovu ako zastenu a je to take netradicne. Skus popozerat v nejakej vzorkovej predajni ci iny vyrobca nema nieco podobne. Osobne by som sa v kuchyni vyhla lesklej zasteny z praktickeho hladiska. Asi by som kupila kus lesklej folie a nalepila ju za sporak a odskusala si to ako sa udrziava predtym nez by som urobila z toho celu kuchynu. Ked nevies na svojej vyskusat tak by som to niekomu na skusku dala - rodicom, kamaratom
Odpovedať
@wivik myslim, ze ta udrzba nebude prave bohvieco pri takejto farbe. Ale tak zase nie je folia ako folia, aj to treba brat do uvahy.
Odpovedať
ikea ma take nastenne panely, ale teda ci aj v zlatej to neviem, ale kamarat to kupoval v takej medenej, ten to chcel do kaviarne, co ma a dobre to vyzera, aspon teda mne sa to paci, ale v kuchyni beznej si to neviem predstavit
Odpovedať
Kadejaké tapety aj sú, ale toto by bolo najlepšie keby je to úprava dáka. Len by ma zaujímalo, že aká je potom pri tom údržba.
Odpovedať
Profilova fotka
Zlatý elox zalakovaný by to mohol byť. Každopádne na kuchyňu kde sa veľa varí asi veľmi praktické to nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
keby si dala nejake sklo a tak si to dat urobit aby to bolo zlate, budes mat aj udrzbu super a nebude tomu robit problem varna doska ani teplo z nej ani nic take 🙂
Odpovedať
tak take nieco teda vidim prvykrat, podla mna je to nejak upravena fotografia, takze si nemyslis, ze sa to da aj realne niekde najst.
Odpovedať
Profilova fotka
Buď ako nejaký panel, aby to bolo hotové, ale ako fóliu to nie, skôr ale by som sa obával tej údržby ako sa to bude čistiť. Či na tom nebude vidieť všetko, aj šmuhy keď to utrieš.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, zas by som to tak s tou udrzbou neprezival. Vsak aj hocijaky iny obklad, obkladacky treba cistit a nie vsetky idu vypucovat uplne lahko.
Odpovedať
@wivik @jankazb @niki266 @srssen toto je náš výstrižok z vizualizácie od dizajnérky, ktorá do materiálu napísala dve možnosti: laminát KRONOSPAN AL05 Aluminium Brushed Copper (nalepený na DTD hr. 10 mm) alebo alternatíva striekaný plech hr. 3mm RAL 1036. zatiaľ mi dvaja stolári urobili ponuku s laminátom, ale ešte som s nimi viac detailov a vyhotovenie a samotný výzor neriešila. skôr mi išlo o skúsenosti, či niekto niečo podobné nemá/nevyrába, pričom pre mňa je dosť dôležité aj to zahnutie 😄 o údržbu mi až tak nejde, pretože varná doska nie je priamo pod tým.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?