Výmena dvojskla za trojsklo

Mám v podkroví strešné okná Velux MK06 0051B. Je na nich inštalované len dvojsklo. Chcel by som ich však vymeniť za trojsklo. Je to možné, alebo musím meniť celé okno. Vie mi také trojsklo vyrobiť a vymeniť ktorýkoľvek sklár, alebo sklo budem musieť kupovať od Veluxu?
Odpovedať
@peter0 Nechápem, že prečo si sa s Tvojou otázkou neobrátil priamo na výrobcu.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter0 na 99.9% budes musiet vymenit cele okno. Dvojsklo byva hrube okolo 2-2.5cm 3sklo byva cca 3.5-5cm
Odpovedať
@gervero no, to by bola dobra otazka pri 90% otázkok položených na tomto fóre. Predpokladal som, ze s tým má niekto skúsenosti.
Odpovedať
@sappa Nemusí sa meniť celé okno, Velux má na to prestavbové sady, do pôvodného okna sa osadí trojsklo a vymení sa vrchná kapotáž okna, bohužial to stojí skoro ako nové celé okno.
Odpovedať
@peter0 Ktorýkoľvek sklár určite nie, to sklo musí odolať krupobitiu. Kontaktuj Velux (v tvojom rozmere cca 380 Eur) alebo firmu Tospur ( cca 220 Eur).
Odpovedať
Mam tie iste okna v dome , riesil som to prismo s velux - vymena 355€ za trojsklo aj s pracou😉
Odpovedať
Profilova fotka
@peter0 https://forum.tzb-info.cz/104298-upra...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Poskytujú vysokú izolačnú hodnotu a predstavujú významný krok smerom k zníženiu prevádzkových nákladov. V našom článku sa dozviete ⤵ ✅ aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom ✅ prečo každá svetová strana vyžaduje iný typ skla ✅ aké sú faktory ovplyvňujúce vlastnosti izolačného skla ✅ kedy a ako riešiť zasklenie okien ✅ z čoho sa skladá dvojsklo a trojsklo ✅ aké zasklenie okien zvoliť... . 📍 Dvojsklo alebo trojsklo? Poradíme, ktoré zasklenie okien si vybrať: https://bit.ly/dvojsklo-alebo-trojsklo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?