Dobrý deň, zmenil som providera optického internetu ( mal som doteraz Telekom) a prešiel som na Orange ( pôvodne zariadenie od Telekom mi nechali, len som ešte doplnil jeden router od Orangeu) a od tejto zmeny mi prestalo ísť pripojenie ku kamerám. Nejde to ani cez app iVMS 4500 a ani cez PC. Do zmeny fungovalo všetko OK. Vie mi niekto prosím poradiť?
prešiel som z internetom aj televíziou k Orange od T com-u a odvtedy mam stale problemy už len čakam kedy mi skonci akcia a idem naspäť.Hlavne že vraveli že všetko ide cez tie isté káble a rýchlost je nižšia signal stále vypadáva a nebavi ma všetko reštartovať 2x za den
@kubo601 Typujem, že bude zle nastavená sieť, resp. nebude otvorený port ak aplikáciu iVMS4500 používaš na mobile.
Nemusí sedieť IP gateway. Skús pozrieť v sieťovom nastavení kamery/NVR ako to je nastavené na zariadený a ako to je nastavená IP routra starého a nového.
Najjednoduchšie riešenie je použiť na pripojenie aplikáciu HIK-CONNECT. Ak je treba zobrazovať kamery na pc ktorý nie je v lokálnej sieti, kde sú kamery, tak treba mať nainštalovanú aplikáciu pre PC iVMS a tam byť prihlásený HIK-CONNECT účtom.
Nemusí sedieť IP gateway,
@kubo601
zisti si, ci mas IPv4 alebo IPv6. Orange ma divnu verziu stacku pre IPv6. Riesenie je zaplatit si jednorazovo za 99e IPv4
Router musis nastavit tak, aby si forwardoval porty 80,8000, 443 ,554 a 10554 na vnutornu adresu v DMZ alebo cisto cez port forward.
Potom chodi aj pristup cez PC, aj cez APP. Som v orange.
dokaz v prilohe.
info tu
https://learncctv.com/default-ports-f...