Inteligentný zvonček v paneláku

Ahojte, ide mi o to, že keď mi niekto zazvoní na zvončeku pri vchodových dverách ( do bytu), tak by som chcel, aby mi prišlo upozornenie na mobil ( v prípade, že nie som doma, tak chcem vedieť, že niekto zvonil). Väčšinou sú tieto zvončeky vybavené aj kamerou, mikrofónom čo je iba výhoda pre mňa. Potreboval by som taký zvonček, ktorý má batériu v sebe (aby som nemusel zasahovať do stien). Našiel som tento: https://xiaomi-store.sk/sk/smart-home... Máte niekto inteligentný zvonček v paneláku? Ktorý by ste odporučili? Ďakujem.
Odpovedať
asi ti dlho......
Odpovedať
@matej100 ..pozri tento..https://www.youtube.com/watch?v=c3kXI5Fxsbw Mám ho už 6.rokov bez poruchy a spĺňa presne to čo chceš...ak niekto zvoní pri Tvojich dverách tak sa s ním môžeš spojiť /potrebná klas. mob.karta/ ja mám 4..alebo keď sa niekto "šmolí" okolo dverí u Teba spustí varovný tón/ ako si nastavíš/ alebo Ti zavolá na mobil ako narušenie..Stačí ak sa niekto postaví pred dvere tak u mňa spustí nahrávanie ako aj počujem varovný tón..Nebol najlacnejší, ale som si ho dal spolu s bez. dverami za akciovu cenu... 😎
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od matej100:

Ahojte, ide mi o to, že keď mi niekto zazvoní n…
@matej100 Ahoj, pracujeme so značkou Akuvox. Ponúka aj mobilnú aplikáciu, čiž vieš odomknúť dvere na diaľku alebo sa pozrieť kto ti zvoní. Skús pozrieť riešenie pre existujúce byty: https://www.smartintercom.sk/2-wire/ , prípadne napíš e-mail.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?