Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@edopalo zaplat si pro alebo chod robit reklamu n… @sousedekovci89 nerozumiem vam, ked sa clovek podeli o skusenosti tak je to zle?Odpoveď na príspevok od edopalo:
@sousedekovci89 nerozumiem vam, ked sa clovek pod… @edopalo do 3 tem, a novo zalozeny ucet, prepac ale proste nieco tu "smrdi" a HA by som si radsej spravila sama ako aby niekto mal vzdialeny pristup 🤷🏻♀️Odpoveď na príspevok od edopalo:
@sousedekovci89 nerozumiem vam, ked sa clovek pod… @edopalo v priebehu par minut si dal toto do 9 tem tykajucich sa co i len okrajovo inteligentnych domacnosti toto neni podelenie sa so skusenostou navyse v tvojom prispevku nie je nic o skusenosti iba rovno odkazujes na konkretneho poskytovatela home asist. Ucet zalozeny dnes. Stranka predajcu taka ze dokopy tam nic nie je, ani sa nikto oficialne na nej nepriznava k jej vlastnictvu (nikde to tam neni kto za tym stoji). Myslis ze tu ludia zeru seno?Odpoveď na príspevok od edopalo:
@sousedekovci89 nerozumiem vam, ked sa clovek pod… @edopalo O žiadne skúsenosti sa nedelíš, iba si tu prišiel robiť skrytú reklamu na jednu doménu.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@edopalo v priebehu par minut si dal toto do 9 te… @sousedekovci89 Problémový šmejd, čoho si je toho vedomý a preto neuvedie veci na pravú mieru. Práve preto by som o to ani nezakopol a ľudia by sa mali mať na pozore pred ním...Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@edopalo v priebehu par minut si dal toto do 9 te… @sousedekovci89 Otazka v diskusii bola: Aku automatizacu miesto Fibara. Kedze som s Home Assistantom spokojny, odpovedal som aku automatizaciu pouzivam. A preco hned do viacerych tem? Mam radost ze nam to funguje tak ako sme chceli. Ak sa niekto opyta ako nam to pomohlo, odpoviem samozrejme vo fore.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@edopalo O žiadne skúsenosti sa nedelíš, iba si … @frantisekca prepacte, ak sa vas dotklo zdielanie niecoho s cim som spokjny, ospravedlnujem sa. Ak som nespravne uvidol nie nazov ale aj link na domenu, potom sa tiez ospravedlnujem. Ak mate nejaku otazku, kludne sa pytajte.Odpoveď na príspevok od edopalo:
@sousedekovci89 Otazka v diskusii bola: Aku autom… @edopalo este raz. Zalozil si si ucet za ucelom toho aby si tu ospevoval jednu stranku. Toto je nic len prahobycajna reklama. Ta firma je pofiderna tym, ze sa nevie ani len priznat k webstranke. Coho sa boji?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@edopalo este raz. Zalozil si si ucet za ucelom t… @sousedekovci89 Prepacte, ak sa vas nieco dotklo. Ucel to nebol, a rovnako tiez nie dovod na zalozenie uctu. Mame funkcnu domacnost a chcel som odpovedat na otazku tejto temy: Aku automatizaciu namiesto FibaraOdpoveď na príspevok od edopalo:
@sousedekovci89 Prepacte, ak sa vas nieco dotklo.… @edopalo mna sa nic nedotklo ale treba byt aspon uprimny. Mam este povytahovat ako stare temy si ozivil? Teda ziadna delba skusenosti, proste si zalozil ucet a rad radom temy ktore si nasiel o inteligentnych domacnostiach zaspamoval reklamou.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@edopalo mna sa nic nedotklo ale treba byt aspon … @sousedekovci89 prepacte, ale nebol to ucel a uz vobec nie ciel. Ak som nespravne uviedol miesto Home Assistant, príp. Domasist aj link, na produkt stranku alebo cokolvek, a nie je to v sulade s podmienkami pouzivania, potom je to moja nevedomost ako noveho uzivatela. My sme sa stretli s tym, ze sme nasli jedno riesenie na viac veci, tak ta radost (emocia) sposobila chybu (link) za ktory sa ospravedlnujem.