Okno a dvere na zahradny domcek

Ludia kde mam kupit drevene okno a drevene dvere + zarubnu na zahradny domcek (teda exterier). Nemusia mat nejake super vlastnosti ani vychytavky ani 3-4 skla nepotrebujem, len aby boli funkcne a neboli povykrucane. Nase retazce MM a OBx maju take vyrobky ze ich zamestnanci sa z toho smeju. Kazdy ma posiela za stolarom, ale to sa nacakam, nehovoriac o prestrelenej cene. Diky
Odpovedať
@sailor84 " Nase retazce MM a OBx maju take vyrobky ze ich zamestnanci sa z toho smeju" - toto si kde zobral? Majú tam štandardné plastové aj drevené okná aj dvere. Jasné, že úroveň vyhotovenia zodpovedá cene (základné sú lacnejšie, kvalitnejšie sú drahšie), ale na záhradnú búdu nepotrebuješ ani luxusné ani drevené. Ja som dal na záhradný domček úplne obyčajné plastové okno za 50 € a plastové dvere za 100 € a je to úplne v pohode. Neviem, na čom sa tí zamestnanci smejú. To si si podľa mňa len vymyslel. Keď chceš vidieť, ako vyzerajú tie výrobky z OBI, na ktorých sa smejú, tak si to pozri tu: https://www.modrastrecha.sk/blog/chro... Ale ak ti to nestačí, firiem, čo vyrábajú drevené okná aj dvere, je dosť, treba si len vybrať.
Odpovedať
Profilova fotka
@sailor84 na murovanú die
Odpovedať
Profilova fotka
@sailor84 prepáč, tak ešte raz... Na murovanú dielňu sme dali obyčajné najlacnejšie dvere z OBI, rovnako ako plastové okno. Funkčné už zopár rokov. Jasne, žiadne extra vlastnosti, dvere by si vytlačil ramenom, ale na zatvorenie objektu postačujúce. Kvalitnejšie boli úmerné i cenou, čo na naše potreby bola zbytočná investícia.
Odpovedať
@chrobak7 Nic som si nevymyslel, Vyberal som DREVENE dvere, poziadal som zamestnanca aby mi pomohol s vyberom. Do exterieru mi z toho co bolo dostupne ukazal na 1 model (aj na tom bola cedula s instrukciami, ktore poukazovali na to ze dvere sa vobec do exterieru neodporucaju). Ked som si obzrel spoje a capy a pozrel som sa na zamestnanca tak kyvol rukou a zacal sa smiat. To je cele. V druhom retazci mi povedal zamestnanec ze vsetky drevene dvere ktore maju, vobec nie su vhodne do exterieru, Taktiez niektori zakaznici ktori ich aj napriek tomu v exterieri pouzili ich po roku vymenili za plastove lebo dvere boli za par mesiacov povykrucane na mraky. Chcel som na MS radu o konkretnej predajni, no na tomto fore som sa opat nedozvedel nic. Polovica ludi tu len pinda. Nevadi, vdaka aj tak za nazor.
Odpovedať
@jankazb Vdaka za reakciu, zhanam vsak este stale drevene dvere. Pri sucasnom portfoliu drevenych vedlajsich dveri na slovenskom trhu sa vsak asi budem musiet priklonit taktiez k PVC.
Odpovedať
@sailor84 Ja som prerábal záhr.domček vo februári a dal som 3ks plastové okná zohnané na bazoši, tak isto aj 3 dverí tiež plastové, nové ...Všetko ma vyšlo okolo 1000€ aj s dovozom...Ja som nechcel použité a ani drevené... 😉
Odpovedať
@technik007 však ono sa dá zohnať aj za dobrý peniaz, aj normálne firmy, čo robia okná, tak mávajú akcie, za lacnejšie, že predávajú, lebo sa stane, že vyrobia viacej, potom im to stojí na sklade, tak radšej takto sa toho zbavia.
Odpovedať
@lucosina101 To máš pravdu, ale nenatrafíš na "tie ceny a akcie" vtedy keď to potrebuješ..Ja som to neriešil, potreboval som dvere i okná a našiel som také aké som potreboval tak som ich kúpil..Ako som ich kúpil cena išla pekne hore a teraz by som ich dostal za podstatne drahšie ako som kúpil pred rokom... 😠
Odpovedať
@technik007 hej no, to je pravda, že just vtedy, kedy by sa ti to najviac hodilo, tak ako náročky nenatrafíš. ale tak keď potrebuješ kúpiť, tak proste kúpiš aj bez ohľadu na cenu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, radi by sme Vám pridali pre inšpiráciu možnosti okien, ktoré používame na naše záhradné domčeky: https://gardeon.sk/zahradne-domceky/p..., samozrejme aj dverí: https://gardeon.sk/zahradne-domceky/p.... S pozdravom Filip za tím GARDEON.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?