O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kombinacia radiator +podlahove kurenie
Pozdravujem vsetkych potrebujem poradit neviem ale mam napojenu podlahovku a radiatory. Suteren rad…
epto
Pred 3 rokmi
10
Prepocet podlahovka teplotny spad 38/33 na 35/30
Zdravim vas, nasiel by sa tu nejaky TZB projektant, pripadne niekto kto by mi bol schopny prepocita…
karool82
Pred 3 rokmi
4
Mokra stena v dome na vnútornej stene
Už dlhodobejšie nás v dome trápi mokra stena. Keď sme sa pred 3 a pol mesiacmi nasťahovali v danej …
jan45
Pred 3 rokmi
2
Z bytového domu rodinný dom
Dobrý deň, dá sa preklasifikovať bytový dom so štyrmi bytovými jednotkami každý so samostatným vcho…
peter977
Pred 3 rokmi
14
Pomoc so ZVONČEKOM
Ahojte, aký máte doma zvonček ? Máme plnú vysokú bránu a nepripravili sme elektriku na video vrátni…
eeffka
Pred 3 rokmi
8
Žumpa - potrebujeme do nej vojsť
Ahojte. Chcem sa opýtať, mame žumpu cca 10 mesiacov, vyčerpame ju a potrebujeme do nej vojsť, a cca…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
20
Záhradníctvo Limbach
Dobrý deň, neviete mi niekto povedať či záhradníctbo Limbach je vôbec ešte v prevádzke?: https://ww…
solim8940
Pred 3 rokmi
15
Bránka
Ahojte, máme ešte neuzatvorený pozemok , potrebujeme bránku vedľa domu. Keďže som dom kúpila už s o…
wyrky
Pred 3 rokmi
14
sponzor fóra
Skúsenosti s firmou Drevodomy Štenko?
Prosím vás, máte niekto skúsenosti s touto firmou? Ďakujem
tokamik
Pred 2 rokmi
7
Vyrovnanie podlahy v tehlovom bytovom dome pod parketami
Zdravim, idem si po nazory na moznosti vyrovnania podlahy v bytovom dome - trojposchodovej tehlove…
uhlikova_stopa
Pred 1 rokom
5
Napustenie kúrenia
Ahojte. Idem si po radu. V dome máme kombináciu podlahové kúrenie v prízemí a na poschodí sú radiát…
fiel
Pred 3 rokmi
3
Zateplenie keramického stropu - nutná parozábrana?
Ahojte, ideme zatepliť keramický strop (cca. 25 cm) v obývanej novostavbe minerálnou vlnou Knauf N…
felicitab
Pred 3 rokmi
6
Firma na upravu vody
Dobry den, vedeli by ste mi odporucit serioznu firmu na upravu vody? Mame vrt, podla rozboru voda n…
ulej
Pred 3 rokmi
5
MIGO Protherm nemení režimy kotla
Zdravím, vie niekto poradiť prečo kotol Protherm Gepard Condens nereaguje na zmenu režimu v aplikác…
nicco
Pred 3 rokmi
2
El. podlahové kúrenie
Ahojte. Kúpil som byt z developerského projektu. Byt má výmeru 79m2, je na prízemí a má elektrické…
frantisekca
Pred 3 rokmi
12
Uprava kurenia
čavte, potreboval by som nejaký názor na prerobenie kúrenia. Postavili sme celý bungalov svojpomocn…
marek103
Pred 3 rokmi
1
Hľadám hmoždinku - 6mm na 45mm [fotky]
Cafko ludia. Mal som skatulu tychto hmozdiniek a boli uplne super. Dlhsie ako bezne 6mm a velmi dob…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
13
Obklad drevodekor a podlaha laminatova
Zhanam rovnaky alebo aspon dost podobny vzor dreva na obklad do kupelne 120x20 ktory bude z casti n…
katika85
Pred 3 rokmi
1
Nema kto vydat stavebne povolenie
Ahojte, neviete aky by mal byt postup ak na obci nema kto vydat SP? Resp. stavebny referent na stav…
nesmiemzabudnut
Pred 3 rokmi
18
Podlaha laminát
Zdravim poraďte podlaha mi pri francúzskom okne peruje nepriliaha čo stým ? Ďakujem
jankazb
Pred 3 rokmi
3
Folia presvita
Zdravím, mám fóliu na streche universal bramac 2s po daždi sa začali objavovať miesta kde presvita…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Vypínače, zásuvky umiestnenie
Ahojte, ideme si s elektrikárom prejsť stavbu. Máme si premyslieť co kam dáme, predstavu nejakú mám…
ernesttyukos
Pred 3 rokmi
25
Vnútorná kanalizácia
Dobrý deň,chcel by som vás poprosiť o rady ohľadom vnútornej kanalizácie.Prípajam sa na obecnú kana…
mgx
Pred 3 rokmi
9
Neúspešná výmena okna - reklamácia
Ahojte, máme taký problém s jedným oknom v podkroví a jeho výmenou resp. nevýmenou. Menili sme okná…
daralbajda
Pred 3 rokmi
8
Poraďte ako to riešiť
Vie mi niekto poradiť ako toto vyriešiť s oknami? 1. Pôvodne som chcel dať nové balkónové dvere a …
michal_dovomi
Pred 2 rokmi
7
Orientacia na svetove strany
Zdravim, chcel by som sa poradit ohladne bytu, ktory zvazujem kupit. Ide o byt v novostavbe na najv…
ml83
Pred 3 rokmi
20
Stúpanie tlaku v kúrení
Dobrý deň. Bývame 7-mi rok. Skúsila som zakúriť a tlak vo vzkurovacom systéme stále stúpa aj po vyp…
anusa0901
Pred 10 mesiacmi
15
Obklad krbu poradte
Prosim ako sa ukoncuje obklad okolo krbu. Davaju sa tam listy? Neviem si to nejak predstavit. Chcel…
domix147
Pred 3 rokmi
8
Projekt - rozmiestnenie / tipy, rady
Ahojte Skuste poradit mi: -Projekt , ktory si mozem dovolit (cena,pozemok) je max do 110m2 +/- (za…
majkasss
Pred 3 rokmi
9
Kedy zatepliť strop?
Ahojte. Potrebujem poradiť. Sme vo fáze omietok a následne poter. Otázka znie, kedy môžem začať so …
blacksr
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
424
425
426
427
428
…