O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poraďte aký kabel
Zdravim. Potreboval by som spraviť za chalupou 4x vypínač na osvetlenie (na rôznych miestach steny …
stanjel
Pred 3 rokmi
25
Riedky slaby travnik
Zdravim vospolok vie mi niekto poradit, co mam s travnikom? Je kazdy mesiac hnojeny, polievany, ze…
tribratri
Pred 3 rokmi
9
Ako jednoducho zablokovat skrinu
Akym patentom by som jednoducho zablokovala posuvne dvere na vstavanej skrini? Potrebujem aby mi ju…
sonau
Pred 3 rokmi
10
Podlahove kurenie vymena
Ahojte,zvazujeme kupu domu.Ale,dom ma plynove podlahove kurenie,no my by sme chceli elektricke.Je m…
mucha999
Pred 3 rokmi
19
Vsakovanie dazdovej vody - kolko vsakov
Dobry den, Vedeli by ste mi poradit ohladom vsakovania dazdovej vody, ako by to bolo najlepsie uro…
dart9
Pred 3 rokmi
17
Zakryvanie vaty
Ahojte, zakryval tu niekto z vrchnej strany vatu ktora je ako izolacia stropu? Uvazujem nad tym kvo…
marselino7
Pred 3 rokmi
6
Prepadnutý gauč
Dobrý deň, viete mi poradiť či sa s týmto dá niečo urobiť? Gauč po troch rokoch bežného užívania je…
domi1818
Pred 3 rokmi
1
2
49
Kolko na dokoncenie hrubej stavby
Ahojte,rozmyslame nad kupou hrubej stavby,4 izbovy bungalov.Dajte odhad,kolko by nas mohlo vyjst do…
boris76767
Pred 1 rokom
31
sponzor fóra
Cena podrezania domu ?
AHojte aka je prosim priblizna cena podrezania domu ? Dom mame stvorec 120m2 a stary.. pripadne ked…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Prehodenie dispozicie
Ahojte viete mi niekto odhadom kto robil podobne prehodenie dispozicie v dome ze kolko penazi ho to…
natalyzero
Pred 3 rokmi
6
Hydroizolacia vedľa chodníka
Dobrý deň. Chcel by som Vás požiadať o radu. Spravil som si chodník zo zamkovej vedľa domu kde je p…
stefanby
Pred 3 rokmi
22
Uzemný plán obce a zóna v ňom
Ahojte, mám na vás otázku možno sa s tým už niekto stretol a možno niekto pozná odpoveď. Mám pozemo…
petersd
Pred 3 rokmi
5
Projekt Nový Hviezdoslavov alebo Slnečné záhrady
Je tu niekto, kto má dom v jednom z týchto projektov ? Zvažujeme kúpu a chceme reálne skúsenosti ni…
edelina
Pred 3 rokmi
3
Pergola od SUNSYSTEM - nespokojnosť
Ahojte. Celé leto sme sa tešili, kým nám prídu namontovať pergolu. Konečne sa tak stalo. S preveden…
kajo873
Pred 3 rokmi
14
Vypnuty kotol - straca sa tlak (vsade sucho)
Dobry den, Chcel by som poprosit o radu. Mam kotol Junkers Cerapur smart ZSB 14-3 CE 23. Mal som p…
capzahradnik
Pred 3 rokmi
13
Rozpočet, pivnice+platňa
Zdravím, chcela by som sa len tak orientačne spýtať, koľko cca výjdu pivnice+platňa bungalov 14x10 …
betka1705
Pred 3 rokmi
10
Skúsenosť Nanopor Baumit
Dobrý deň, nemáte niekto podobnú skúsenosť ako my, že po rokoch, v miestach kde naráža dážď sa farb…
mariano
Pred 3 rokmi
1
Priečky pre zárubne
Potrebujeme kvôli zmene pôdorysu domurovať priečky pre dvere - z jednej strany 30xm, druhá 25cm. O…
kejsix
Pred 3 rokmi
4
Solárna pouličná lampa
Zdravím. Mame pred domom z parkovacím státim solárnu lampu. Asi10rokov. Dlho nešla, Rozhodli sme sa…
pooll
Pred 3 rokmi
3
Výmena poškodenej plechovej krytiny
Ahojte môžem sa opýtať sused nám spadol lešením na strechu a poškodil nám krytinu prelomil plechy …
domdoma
Pred 3 rokmi
2
Kurenie s vykurovacim olejom
Zdravim ma niekto doma taketo kurenie ze kuri s vykurovacim olejom. Ako dlho vam vydrzi olej a aka …
dendo015
Pred 2 rokmi
5
DITON RIMINI
Ahojte nemá niekto túto dlažbu ?
monka2207
Pred 3 rokmi
1
Prestriekanie chladnicky
Ahojte, asi divna otazka, ale predsa. Planujem kuchynu a jedna z veci ktoru som vzdy chcel je amer…
dendo015
Pred 3 rokmi
21
Postupnosť prác najprv vatu alebo dosky , Parozabrana a diery v nej
Zdravím idem zatepľovať strop a neviem ktorý postup bude lepší najprv spraviť Vatu a SDK alebo nabi…
verbatix
Pred 3 rokmi
1
Nekurenie v zime
Ahojte, mam 3 ročnú novostavbu bungalov, problém s plesňami ani vlhkosťou neni. Strop zatepleny 40…
ris66
Pred 3 rokmi
1
2
35
Pripojenie regulatora Veissmann Vitotrol 200-a s kondenzačnym plynovým kotlom VITODENS 100-W
Zdravim, kupil som rodinny dom, kde je instalovany plynovy kondenzacny kotol VITODENS 100-W pre po…
yuri66
Pred 3 rokmi
5
Vymena plavajucej podlahy
Dobry den, Viete mi niekto poradit, aku pilku potrebujem na vyrezanie poslednych parkiet ? Su zamur…
chrobak7
Pred 3 rokmi
11
Ako vyriesit zahradny domcek
Planujeme si urobit zahradny domcek, betonova platna, osb dosky, eps a fasada. Nevieme ale ako pori…
peterban
Pred 3 rokmi
8
Omietka krb
Ahoj. Majstri kolko mam nechat priestoru medzi krbovym ramikom a izolacnou doskou kvoli omietke ? 1…
ondrej_formanek
Pred 3 rokmi
3
Vypúšťajú ventil na tlakovej nádobe-vodáreň.
Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o radu aký vypúštací ventil by bolo najlepšie dať pre vypustenie …
mesiac1
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
426
427
428
429
430
…